Hľadám nemožné
Re: Hľadám nemožné
No nič od toho neočakávam len by to mohlo byt zaujímavé sa s ňou teraz po čase spojiť, to, že by si má nepamatala neverím. A s tou formou, čo ja viem, v každom prípade by som sa aj jej rad ozval a poprosil o pomoc, takze za meno K+. Dakujem
ak vies hotel v ktorom byvala tak tam napis nech ti daju zoznam vsetkych ktory tam byvali 
No a kde si tam robil ? Mala nejake oblubene radio, hercov, hudbu, nejaku oblubenu vec ? Na FB prelustruj skupiny, co ju mozu zaujimat a ides, ja som tak nasiel kopu (ne)znamych....
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ista podoba je tam.
Na tych fotkach maju skoro rovnake obocie. Keby je ta fotka z FB vacsia, tak by to bolo lahsie. 
niečo na tom určite bude.. preto by ma potešilo to meno! 
-
retsil
Light Star
podla mna to asi aj je ona
sudim podla tych oci 
tak chalani, nie je to ona 
-
Hotwire
Addict
ale sak aj henta je dobra tak si pis s hentou 
nie je to až také nemožné ako by sa mohlo zdať.
možno ste videli toto video ktoré sa na net dostalo len včera a po dotyčnej sa začalo pátranie a
už ju aj našli..vedia štát,mesto,meno,fb.. a to ani nemali taku kvalitnú fotografiu
tu je to vid. http://www.liveleak.com/view?i=bb4_1283184704
možno ste videli toto video ktoré sa na net dostalo len včera a po dotyčnej sa začalo pátranie a
už ju aj našli..vedia štát,mesto,meno,fb.. a to ani nemali taku kvalitnú fotografiu
tu je to vid. http://www.liveleak.com/view?i=bb4_1283184704
-
Hotwire
Addict
by som povedal ze to je dost rozdielny pripad heh...alebo ma tiez hodit jej fotku na net a rozhlasit ze nieco vyviedla?.....lebo to ze iba napise ze sa s nou prechadzal po plazi a ze ju chce najst neposobi na ludi tak emotivne tak by to nemalo podla mna nejaky ohlas...
Myslím, že v topicu to máš napísané hľadáš nemožné, jedine čo sa mi fakt najviac páči a kde percentuálna úspešnosť ide hore je to, źe pozeraj skupiny na fb a pripadne do nich uploaduj foto, ale drzim palce
Alebo proste zaloz skupinu....s nazovm, hlada sa kocka.
Upni fotku, A rozsir to...cim viac sa prida tym lepsie, napis tam do Infa tvoj pribeh, ludia to mozno rozposlu dalej. To je ovela lepsie ako precesavat skupiny.
Upni fotku, A rozsir to...cim viac sa prida tym lepsie, napis tam do Infa tvoj pribeh, ludia to mozno rozposlu dalej. To je ovela lepsie ako precesavat skupiny.
ale vymysli si pribeh, pri ktorom sa ludom budu do oci tisnut slzy 
Mozno ziskas aj medialnu slavu, a bude sa o tebe pisat po celom Internetovom svete 
-
Hotwire
Addict
napr na FAILbloguLub0$ napísal:Mozno ziskas aj medialnu slavu, a bude sa o tebe pisat po celom Internetovom svete
-
pepek_namornik
Novice
chlapeeeeec, tak ty si ma dostal, paraadne som sa zasmialSchYzo napísal:ale sak aj henta je dobra tak si pis s hentou