Tom Clancy's HAWX 2
-
lekoklatik
VIP
Tom Clancy's HAWX 2
Tak neviem o ňom toho veľa, akurát Že bude o niečo krajšie graficky a že to víde ešte tento rok pre všetky 3 platformy /PC,XBOX,PS3/
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=36708&r=top
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=36708&r=top
-
erikmendel
Medium Expert
Re: Tom Clancy's HAWX 2
jednotka bola dost velke sklamanie a pekna nuda,dufam,ze dvojka bude lepsia
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze herne to bude to iste.. tiez by som bral keby sa to viac podobalo na simulator.
nesúhlasim ! na 100% si to nemal zakúpené, keďže ja ako majiteľ originálky som sa pri tejto hre neskutočne vybláznil. Priznávam že kampaň je nudná ale co-op alebo multiplayer matches sú proste skvelé aj teraz, hoci tam už je menej hráčov stále sa to dá dobre zahraťLama napísal:jednotka bola dost velke sklamanie a pekna nuda,dufam,ze dvojka bude lepsia
-
Norick98
Medium Star
suhlasim, tiez som hral coop a s hlasovou komunikaciou je to super... hlavne ked hrate s amikmi to som sa citil jak v top guneFilipito napísal: nesúhlasim ! na 100% si to nemal zakúpené, keďže ja ako majiteľ originálky som sa pri tejto hre neskutočne vybláznil. Priznávam že kampaň je nudná ale co-op alebo multiplayer matches sú proste skvelé aj teraz, hoci tam už je menej hráčov stále sa to dá dobre zahrať
-
JeffHardyy
Light Professional
Jednotka sa mi veľmi páčila ked som hral na JoySticku leteckom...pekná simulacia a dvojka určite bude záživná tiež
Simulácia?
To je arkáda ako nôž v chrbte (ktorá stíhačka by mala 80 rakiet? A niektoré stíhačky by sa pri tých manévroch rozlámali, ktorý boj by sa nelogicky odohrával nad mestom plným ľudí xD)... ale táto hra ma zabavila na dlhé hodiny vďaka multiplayeru, krutá mastenica, ale som zvedavý na HW nároky, HAWX1 mi šla bezproblémovo na noťasi 
HAWX 1 malo skvelú optimalizáciu , modlím sa aby ju dvojka mala tiež
HAWX bol super, kampan ba velmi chytila a dohral som to na jeden sup.
Aj ked letecke arkady moc nemusim, tato hra je vynimka.
A hned ako vyjde HAWX2, tak ju vyskusam.
Aj ked letecke arkady moc nemusim, tato hra je vynimka.
A hned ako vyjde HAWX2, tak ju vyskusam.
chcel som vyskusat cez lan s kamosom nahodili sme hamachi zalozil som siet pripojil sa odblokoval fire wall spustili sme hru zalozil som server ale ked sa chcel prihlasit nic mu to nenaslo ,preco ?
si v zlej teme, tato diskusia je o HAWX2, hre, co este nevysla 
Hawx 1 bol suprovy. Hlavne cooperativny mod. Ak bude mat aj toto coop, tak to bude bomba 
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2010, 23:11)
Trailer
http://www.sector.sk/video/11928/hawx_2_cgi_trailer.htm
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2010, 23:11)
Trailer
http://www.sector.sk/video/11928/hawx_2_cgi_trailer.htm
uz to je na xbox
-
aviceN
Guru
hral som demo, musim povedat ze je to fakt super
tesim sa jak si dam plnu
2Lama: Xboxove demo myslis?
Hral som demo na ps3, je to dobre, ale napr. hawx1 sa mi lepsie hralo na pc. Tesim sa, ked vyjde plna.
edit: kurňa, nije demo, ale plna
mohla by leaknut aj pc verzia
Hral som demo na ps3, je to dobre, ale napr. hawx1 sa mi lepsie hralo na pc. Tesim sa, ked vyjde plna.
Uz z prispevku predtym mi bolo jasne, ze si to nikdy nekupis. Aspon som si to utvrdil.majik napísal:2Lama: Xboxove demo myslis?
Osobne to asi predobjednam, este vyskusam konzolove demo, kedze som sa k nemu este nedostal.
Na Pc to bude 7eho septembra.
2icefiresr: nekupim si to hned, az ked to vyskusam. Takisto, ako s HAWX1, aj ked k nemu aspon vyslo pc demo.
Mam starsi HW, preto chcem skusit, ci to na nom pojde...
googlel som release date a pisu, ze 3.septembra vyjde
Mam starsi HW, preto chcem skusit, ci to na nom pojde...
googlel som release date a pisu, ze 3.septembra vyjde
no majik, aj tak to znelo pre mna ako warez
Aku zostavu mas? Poziadavky su uz:
Kód: Vybrať všetko
OS: Windows® XP (Service Pack 3), Windows Vista® (Service Pack 2), Windows® 7 (SP1) (only)
Processor: Intel® Pentium® 4 3.0 GHz or AMD Athlon™ 64 3000+ or higher (Intel® Core™2 Duo E4300 or AMD Athlon X2 3600+ or higher recommended)
Memory: 1 GB Windows XP (1.5 GB recommended) / 2 GB Windows Vista and Windows 7
Graphics: 128 MB DirectX®–compliant video card with Shader Model 3.0 or higher (256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card recommended) (See supported list*)
DirectX®: DirectX 9.0, 10.0, or 11.0 libraries
Hard Drive: 9 GB
Sound: DirectX 9.0–compliant sound card
Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)
Multiplayer: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster / LAN connection
Internet Connection: A permanent internet connection is required to play the game.