samsung monte s5620
samsung monte s5620
Ahojte prave som si zobrala novy mobil na pausal samsung monte s5620 a je tam aplikacia NAviExpert (GPS).Ccela by som tam stiahnut nejake mapy aby som nemusela chodit cez mobil na web ,poradite kde sa to da stiahnut dik najlppsie by bolo slovenska alebo ceska verzia
...vdaka
Re: samsung monte s5620
naviexpert je aplikacia kto funguje on-line .... cize vzdy budes muset chodit cez web
ale ked som si brala tento moibil s Oranu tak mi vravel ze staci ked stiahnem nejake mapy aby som nemusela chodit cez web..tak ja neveoim c onn trepal

nasla som na nete tento odkaz moze to byt pravda ??
http://www.slosar.sk/blog/2010/05/navig ... sku-verziu
poradte mi niekto pls neveim si s tym uz rady
nasla som na nete tento odkaz moze to byt pravda ??
http://www.slosar.sk/blog/2010/05/navig ... sku-verziu
poradte mi niekto pls neveim si s tym uz rady
-
aughostino
Medium Professional
diky moc dufam ze pomoze ..zajtra sa s tym skusim pohrat tak dufam ze na daco pridem 
ahojte
chcela by som sa spýtať, či sa na samsung monte dajú dať témy...lebo v mobile niesú a na stránke kedy sa dajú stiahnuť na určitý mobil, presne na samsung monte niesú...tak ako to je? dajú sa vôbec niekde stiahnuť témy na samusng monte??
ďakujem za odpoveď
chcela by som sa spýtať, či sa na samsung monte dajú dať témy...lebo v mobile niesú a na stránke kedy sa dajú stiahnuť na určitý mobil, presne na samsung monte niesú...tak ako to je? dajú sa vôbec niekde stiahnuť témy na samusng monte??
ďakujem za odpoveď
-
chesterko
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
monte neodporucam nikomu kupovat, informacie ako navigacia zdarma je znacne skreslena, kedze ludia si automaticky vybavuju, ze pri pouzivani navigacie neminiete ani len 0,1€. Je to blbost a nemam uz ani energiu to riesit. Ano NaviExpert je zdarma ale pri samotnom navigovani vam bude do mobilu mapa stahovana zo servera a to je samozrejme spoplatnene.
Ak sa mýlim, budem rad. R I P monte
Ak sa mýlim, budem rad. R I P monte
-
tomaxx_199
Medium Professional
nie nedaju, ja mam monte slider ale e2550 a daju sa zvolit len 3 temy. skusal som aj posielat ale nepoznalo to.emmie33 napísal:ahojte
ďakujem za odpoveď
ja som sa uz s tou instalaciu GPS niekde pohla ale nie daleko.Teraz to pyta nejake ID a k tomu heslo lenze netusim odkial to mam mat
neporadite neikto ?? pls 
-
aughostino
Medium Professional
ID najdes v menu naviexpertu, pripadne si ho mozes dat pripomenut na mail, ktory si zadavala pri registracii
Ja sa v tom telefone nevyznam ale musia existovat predsa aj ine navigacie nie ?
Naprikald co poznam tak WeTravel:
Je to bieda ale za vyskusanie nic nedas
.
Naprikald co poznam tak WeTravel:
Kód: Vybrať všetko
http://we-travel.co.cc/joomla/Re: samsung monte s5620
Dobrý den, poradte mi, prosím, kde si mám v Samsungu Monte zmeniť moju identifikáciu. Neviem to nájsť a nikto mi nezdvíha volania, lebo sa im nezobrazuje moje číslo. Dakujem
-
aughostino
Medium Professional
nastavenia-nastavenia aplikacii-hovor-vsetky hovory-zobrazit moje cislo
Dakujem!!!!aughostino napísal:nastavenia-nastavenia aplikacii-hovor-vsetky hovory-zobrazit moje cislo
-
kivi11
Amateur
ahojte...velka skoda ze to nema OS uvazoval som o kupe
-
-MANeKEN-
Medium Expert
caute. Priatelka ma tento fon. Celkovo spokojnost az na to, ze som sa niak nevedel preklikat v nastaveni na to, aby som odstavil GPRS, respektive aspon nastavil, pri kazdej snahe o to dostat sa na net, nech sa ma to spyta... Totiz priatelka ked vyuziva njake internetove sluzby v mobile tak vzdy len cez wifi a aj tak jej chodia na fakture datove prenosy... Vidim to uz len na zablokovanie zo strany operatora ale to chcem spravit ako posledne riesenie. Dik
-
PAPA_CHUBBY
Medium Expert
-MANeKEN-
Viem ze reagujem na starsiu temu, ale typ pripojenia sa da nastavit v polozke INTERNETOVE PROFILY a to pre vstavane aplikacie alebo aj nainstalovane.
Viem ze reagujem na starsiu temu, ale typ pripojenia sa da nastavit v polozke INTERNETOVE PROFILY a to pre vstavane aplikacie alebo aj nainstalovane.
viete mi niekto poradiť s týmto problémom
už niekoľko dní sa snažím neúspešne rozbehať naviexpert a gps v monte.. postup: nastavenia - nastavenia telefónu - nastavenia gps - gps+ - ďalej údaje o sťahovaní.. zakliknem, telefón sa tvári že začne sťahovať, v ľavo hore sa ikonka 3G rozsvieti na modro a neskôr na červeno, ako keby sa snažilo pripojiť k internetu a však tu to končí, po zhruba 2min napíše: sťahovanie sa nepodarilo a tým pádom počet satelitov 0.. predvolený profil v telefóne je FunFon WEB (nainštalovaný podľa konfiguračnej sms odoslanej na môj typ telefónu z funfon.sk). To isté robí aj pri NaviExpert, spustím cez predvolený profil FunFon ale mapy nestiahne iba píše že sa snaží pripojiť na server a nestiahne nič. Keď sa pripojím cez Wifi, tak všetko šľape a sťahuje ako má, ale cez predvolený režim FunFon nie (popri tom všetky dodatočne nainštalované java aplikácie - opera, facebook, icq, atď sa pripájajú cez Funfon WEB bez najmenších problémov) Stretli ste sa už s niečim podobným? obehal som už 3 pobočky Orange a ani na jednej mi nevedeli pomôcť a mne už to hlava neberie v čom je problém 
UPDATE://Problém som vyriešil, zrada je medzi prekročením limitu sťahovaných dát a následným obmedzením rýchlosti mob. internetu od Orange a požiadavkami na rýchlosť downloadu u NaviExperta
UPDATE://Problém som vyriešil, zrada je medzi prekročením limitu sťahovaných dát a následným obmedzením rýchlosti mob. internetu od Orange a požiadavkami na rýchlosť downloadu u NaviExperta