Zdroj v skrini_..?.._

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Roiko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Zdroj v skrini_..?.._

Príspevok od používateľa Roiko »

Zdravim.

Nevedel by mi niekto poradit ako zistim nemozne ?

Konkretne potrebujem zistit aky silny mam zdroj tj kolko ma W..

Je v tom vsak taky hacik,ze nemozem otvorit skrinu-plomba z Alzi a tak isto sa v najblizsej dobe nedostanem ani ku fakture,ktora by mohla vniest viac svetla do môjho problemu..

Podla toho co som sa docital na nete je nemozne to zistit inak ako sposobmi o ktorych som pial,ze niesu premna momentalne uskutocnitelne.

Ak by teda niekto vedel o niakom softe,alebo sposobe,ktory by vedel zistit tzv Wataž zdroju pomocou premna uskutocnitelnou budem rad za kazdru radu do zivota.. :D

PS.: Vopred dakujem za kazdu pomoc. :smt006
SSemteXX
Guru
Guru

Re: Zdroj v skrini_..?.._

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Stiahni si Everest Home, stačí ti do google zadať. Po spustení ti vypíše všetko čo sa týka PC a budeš tam mať aj voltáž zdroja a aj spotrebu :wink:
Roiko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Roiko »

Bohuzial,ale Everest mi nepovie kolko W ma moj zdroj,keby to bolo take jednoduche,tak sem nepisem..Vzdy sa najprv snazim si pomoct sam a preto som uz hladal odpovede aj na nete,ale tak ako pisu aj tu,je to skor nemozne ako premna neuskutocnitelnymi sposobmi..

http://www.pcsforum.sk/viewtopic.php?f=1&t=4087 -tu pisu aj o tom preco to everest nevie a este na jednom fore,ktore som teraz stratil som cital,ze dotycnemu tiez poradili everest,nasledne ako sa spytal,ze kde to tam najde sa uz prislo nato,ze to tam nieje a neda sa to zistit tymto spôsobom.. :nono:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pochybujem, že toto zistíš akýmkoľvek programom. Neviem o tom, žeby bežný zdroj komunikoval s počítačom, aby mu poslal info o svojej wattáži. Jedine doska dokáže vyhodnotiť napätie na cpu, mb atď, ale to je asi tak všetko. Everest dokáže toho veľa, ale................ takže jediné riešenie je buď faktúra alebo nálepka na zdroji, čo v Tvojom prípade je bohužiaľ nemožné.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Softom to urcite nezistis,nakolko zdroj je cisty hardware-tak ako pisal brm,taky soft neexistuje.
Kupoval si zostavu a ani nevies za ake komponenty si platil?
Napísať odpoveď