Ach tie zenske... Novy TREND ???
-
Nymphested
Zablokovaný
fuf ako tu hovorite - daaka "pri sebe" si da napasovane gate.. triko, naj. znacky Terrranova
a ide tak von
a do skoly
to je pak kruty pohlad
a tiez fajn je ked si jedna taka holka najde kamaratku, ktora je tucne pekna /s celej triedy
/ a sa kamosia.. potom to dopadne tak ze nejaky normal chalan chodi stou tucnou
to su veci 
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no ja zboznujem take ze si daju tlste baby tricko obtiahnute a este to skratene, teda im je vidno pupok, to potom fakt je jak pneumatikaNymphested napísal:fuf ako tu hovorite - daaka "pri sebe" si da napasovane gate.. triko, naj. znacky Terrranovaa ide tak von
a do skoly
to je pak kruty pohlad
a tiez fajn je ked si jedna taka holka najde kamaratku, ktora je tucne pekna /s celej triedy
![]()
to su veci
-
Tomasko
Guru wannabe
tvoj pripad ??Nymphested napísal:fuf ako tu hovorite - daaka "pri sebe" si da napasovane gate.. triko, naj. znacky Terrranovaa ide tak von
a do skoly
to je pak kruty pohlad
![]()
to su veci
-
Nymphested
Zablokovaný
-
hojko
Site Admin
Re: Ach tie zenske... Novy TREND ???
Nechapem tvojej staznosti, nie aby si bol rad, ze aspon niekto ta chce zavcas rana rozveselit ale este toto...XilleR66 napísal:...to musi vsetkym zenskym trcat spodne
Tak ja sa teda znova vyjadrim...inak je sranda citat si chalanske nazory na baby a ich obliekanie:-). Tiez sa nemozem "vynadivat" na niektore baby, ktore maju evidentne doma zmensovacie zrkadlo a oblecu si vsetko z elastanu, aby vynikli ich obdarene krivky. Asi si nevsimli, ze trend sa oproti Moravianskej Venusi znacne zmenil
. Ale aspon vy chalani viete, ako vyzera aj pod trickom a nie ste zosokovany, ked by ste vyzliekli zahalenu zensku a uvideli, co tam v skutocnosti je
Ako som sa vyjadrila vyssie, ja si davam fest velky pozor na to co si obleciem, aj ked nie som pri sebe....aspon sa mi to tak zda...alebo mi niekto podstrcil zmensovacie zrkadlo???:-)
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
-
Nymphested
Zablokovaný
-
Nymphested
Zablokovaný
-
XilleR
Medium Professional
weery nice face 8 z desiatich (nekvalitne foto) a urcite postavu mat horsiu nebudes...monie napísal:dakujem...tak este nezmensuje...aspon face
...a ak si ma pridas k priatelom tak uploadneme dalsie photos - odmena ta neminie
..hh asi by som chcel vela co?
ADD: chcelo by to vytvorit novu temu: monie