Ahojte hojkaci

dufam sa vam podari pomost mi a vyriesit tak moj premna neprijemny problem

Hram hru AION a pouzival som k sprijemneniu mojho hrania mysku od logitech M705 ktora je viactlacitkova a ku kazdemu sa da priradit klavesova skratka,makro alebo nieco zo zakladnej ponuky ako je prepinanie skladieb volume +/- atd.Hra sa mi s tym hrala super preto ze som mal vdaka mojej myske prsty akoby na 9viatich klavesach naraz.4 som drzal prstami a dalsie boli uz ulohou mysky.No vcera sa to zmenilo a ja neviem prist ani za svet na to preco alebo ako.Bol sidse v hre update,a neslo to az ponom lenze si neviem predstavit ze update ktori bol uz x krat mi to do teraz nespravil.Klikanie v hre tlacitkami ako su prave,lave a koliesko mysky ktore otaca obrazovku mi ide bez problemov aj nadalej.ale tie dalsie nie.Hra na ne vobec nereaguje,pricom ked to klikam napr.do skype alebo pozn.bloku tak to tam uz moje skratky zobrazuje. prosim vas pomozte mi.hocijaku radu si budem vazit a skusim naozaj vsetko,len prosim o pomoc. POMOOOOC

dakujem
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2010, 8:08)
to mi naozaj nikto nevie poradit? ku kazdej teme je tu aspon nejaka odpoved.k tej mojej je tu len ta moja

prosim,nikto ziadny napad?