Talentmánia a Česko-Slovensko má talent
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Talentmánia a Česko-Slovensko má talent
Janio: ale veď ja som tam tuším písal, že "nie žeby som nemal rešpekt voči takýmto skillz" - tam ide o to, že je to tak zriedkavý šport, ktorý ľahko ohúri, nie je rozšírený a venuje sa mu celý život, nik nespochybňuje drinu atď, ale tou prechádza hocijaký profesionálny športovec. Takže iba preto, lebo je to málo vídané a propagované, tak sa z toho šli ľudia pokakať. Jedna z milióna to určite nedokáže, je ich definitívne viac a dovolím si tvrdiť, že veľa atlétov by to po 12 ročnom tréningu dokázalo...
Veď ja som predsa písal, že to robí profesionálne, tak prečo sa ma pýtaš, či si myslím, že sa to učila, aby to ukázala práve tam? Viď prvú časť môjho príspevku...Asi nechápeš podstatu príspevku - ide o neznámy šport, pričom Hawka som použil ako príklad relatívne tiež neznámeho umenia (hlavne pre dané publikum) a keby sa ten zjavil na scéne, tak by zožal rovnaké OMG, pretože to robí celý život od malička a dokáže veci, ako málokto (tak ako tá cyklistka)...
V prípade tanca súhlasím s príspevkom nado mnou - práve to, že tanečníkov je také množstvo, to robí výber ťažším a náročnejším, teda ten, kto chce ozaj vyhrať, musí ukázať niečo výnimočné....
Veď ja som predsa písal, že to robí profesionálne, tak prečo sa ma pýtaš, či si myslím, že sa to učila, aby to ukázala práve tam? Viď prvú časť môjho príspevku...Asi nechápeš podstatu príspevku - ide o neznámy šport, pričom Hawka som použil ako príklad relatívne tiež neznámeho umenia (hlavne pre dané publikum) a keby sa ten zjavil na scéne, tak by zožal rovnaké OMG, pretože to robí celý život od malička a dokáže veci, ako málokto (tak ako tá cyklistka)...
V prípade tanca súhlasím s príspevkom nado mnou - práve to, že tanečníkov je také množstvo, to robí výber ťažším a náročnejším, teda ten, kto chce ozaj vyhrať, musí ukázať niečo výnimočné....
-
Janio
Zablokovaný
Kde som napísal že grgať mená je pre mňa talent ? Osobne spev a tanec ako nejaký extra talent nepovažujem... netvrdím ten chlapec je dobrý a určite sa to ľahko neučil, no pravdepodobne to vyhral kvôli veku... Myslíš že dospely tancuje horšie ako on ? Ja by som sa to naučil za týždeň keby som mal také svlastvo učiť sa kroky nie je ťažké...
A koniec koncou sám si povedz čo je lepšie keď malé dievčatko 4-6 rokov vie hrať perfektne na husliach a klavíry, poprípade som videl hrať s nohmi na klavíry, alebo niekto kto za týždeň sa naučí jeden tanec,a lebo zloží song...
Už len z princípu kto do toho dal viac času by mal byť víťaz jasný, ale v dnešom svete nič nie je fér...
A v tích talentoch nikto nie je víťaz, pretože nikto nemá patent na rozum (ani ja) a povedať kto je lepší... pretože každý vo svojom odbore je najlepší a podľa čoho to budú asu súdiť ?
Ak ti vravia niečo mená Tony Hawk a Rodney Mullen prečítaj si o nich niečo pozri videa a povedz kto je lepší... Rozhodnuť nebudeš môcť pritom obydvaja chodia na skate, a tak isto keby jeden robil prekrásne triky na BMX, a druhý na kolobežke kto by vyhral a podľa čoho by si to súdil ty expert
seth ide presne o to že po 12 ročnom treningu... (ak nie viac) kto bude 12 rokov trénovať ? Trénoval ten v tanci 12 rokov ? určite nie... a je jasné nevidí sa to každý deň, ale prečo asi ? Prečo tancovania tam je plná riť, ale len málo kto toto dokáže ? Podstata toho unikla tebe, sú ľudia ktorí by sa to učili aj 20 rokov a by to nedokázali pretože jednoducho nato nemajú. O akom takom talente sa tam vravieť dá (určite o väčšom ako je ten tanec) A keď to on vyhral taký človek ako ona by to mal mať v malíčku
Preto som to písal pretože z toho:
// master pre boha čo máš s tým grcaním ?! Tie 2 sestry čo spievali, alebo ten šašo čo ho všetci po 1 sekúndach čo tam skakal sa učil celý život ? Pod slovom talent si predstavujem talent keď je človek naozaj talentovaný tým že má dar od prírody, alebo to že niekto celý (podotýkam celý) život sa to učil.
Inými slovami:
Talent:
Talent:
Talent:
Odpad: A je toho omnoho viac!
Za dlhý príspekov sa ospravedlnujem
A koniec koncou sám si povedz čo je lepšie keď malé dievčatko 4-6 rokov vie hrať perfektne na husliach a klavíry, poprípade som videl hrať s nohmi na klavíry, alebo niekto kto za týždeň sa naučí jeden tanec,a lebo zloží song...
Už len z princípu kto do toho dal viac času by mal byť víťaz jasný, ale v dnešom svete nič nie je fér...
A v tích talentoch nikto nie je víťaz, pretože nikto nemá patent na rozum (ani ja) a povedať kto je lepší... pretože každý vo svojom odbore je najlepší a podľa čoho to budú asu súdiť ?
Ak ti vravia niečo mená Tony Hawk a Rodney Mullen prečítaj si o nich niečo pozri videa a povedz kto je lepší... Rozhodnuť nebudeš môcť pritom obydvaja chodia na skate, a tak isto keby jeden robil prekrásne triky na BMX, a druhý na kolobežke kto by vyhral a podľa čoho by si to súdil ty expert
seth ide presne o to že po 12 ročnom treningu... (ak nie viac) kto bude 12 rokov trénovať ? Trénoval ten v tanci 12 rokov ? určite nie... a je jasné nevidí sa to každý deň, ale prečo asi ? Prečo tancovania tam je plná riť, ale len málo kto toto dokáže ? Podstata toho unikla tebe, sú ľudia ktorí by sa to učili aj 20 rokov a by to nedokázali pretože jednoducho nato nemajú. O akom takom talente sa tam vravieť dá (určite o väčšom ako je ten tanec) A keď to on vyhral taký človek ako ona by to mal mať v malíčku
Preto som to písal pretože z toho:
To tak vyznelo "Je dobrá reprezentuje ČR, tak to dokáže každý" a predsa to vie málokto a určite takto stať na volante dokáže jeden z milióna, ukáž mi jedného slováka čo toto dokáže a je nás tu skoro 6 mil. (a to ona tam bola 20 sekúnd, takže si nevidel čo dokáža) a taktiež ako som pisal vyššie hádať sa kto je lepší v danom odbore je blud takže o tom už viac písať nebudemVeď holka od malička robí krasojazdu na bicykli, robí to aj profesionálne, keďže sa zúčastňuje aj majstrovstiev sveta a reprezentuje ČR, je to ozaj až tak dychberúce a nezvyčajné?
// master pre boha čo máš s tým grcaním ?! Tie 2 sestry čo spievali, alebo ten šašo čo ho všetci po 1 sekúndach čo tam skakal sa učil celý život ? Pod slovom talent si predstavujem talent keď je človek naozaj talentovaný tým že má dar od prírody, alebo to že niekto celý (podotýkam celý) život sa to učil.
Inými slovami:
Talent:
Talent:
Talent:
Odpad: A je toho omnoho viac!
Za dlhý príspekov sa ospravedlnujem
-
master23
Light Professional
akoze konecne niekto sa nasiel normalny co ma normalny nazor na talenty.Geogomeogo napísal:
Ak vediet tancovat nieje talent, tak co je talent? Vediet grgat mena? Ak je pre teba toto talent, tak bye bye...
Tu mas jedno videjko vitaza Britains Got Talent
ja nechapem tich ludi co tu pisu, ze co to je za talent, ze niekto zarepuje alebo ze niekto cely zivot nieco trenuje a s tym vystupuje, napr. ta ceska na bike-u.
a co chcete jake talenty videt? neviem co si vy ludia predstavujete, ze jak by mal vitaz vypadat. naozaj, sak dajte nejake myslienky ako si predstavujete vitaza. a co taka slovensko ma talent na markiza pred dvoma rokmi? kto to vyhral? jaaay OSB, sak oni to nemali vyhrat, sak to trenuju cely zivot od malicka !? to co si fakt predstavujete ?
sak vacsina ludi tam ide takych co trenuju nieco cely zivot. bud tanec, alebo spev- aj na to treba aspon mat talent( i ked mne sa nepaci, ze ludia chodia spievat do talent show). ako si fakt predstavujete vitaza? ze vam vygrga ceskoslovensko ma talent?
asi to tak vypada, ze kazdy tu inak vnima slovicko talent. fakt piste teda co si myslite, ze jaky talent by mal vyhrat? resp. co by mal ten talent spravit aby to u vas vyhral?
// a podla mna tato show nema s hladanim talentu moc spolocne. podla mna tato sutaz sa da chapat z viacerych uhlov.
moze mat niekto talent na nieco jak hovado, ale nemusi vyhrat. a vyhra niekto iny co predvedie, co sa proste ludom bude pacit a budu kukat
zastnut nad tym dotycnim.
to neni grcanie ale grganie, ale nemam s tym nic, to som pouzil len ako cisty priklad. ale ja hovorim to, ze ani jednu z tychto dvoch show nevyhra niekto kto ma proste na nieco dar od prirody. ja hovorim ze vyhra ten z ktoreho budu iba uplne mimo, i ked to nebude jeho/jej show vyplyvat z ich talentu, ale celorocnej driny. takze hovorim ze talent sa da vnimat z viacerych uhlov, a kazdy si to ma inak v hlave zafixovane.// master pre boha čo máš s tým grcaním ?! Tie 2 sestry čo spievali, alebo ten šašo čo ho všetci po 1 sekúndach čo tam skakal sa učil celý život ? Pod slovom talent si predstavujem talent keď je človek naozaj talentovaný tým že má dar od prírody, alebo to že niekto celý (podotýkam celý) život sa to učil.
Inými slovami:
a co keby tam ide taky clovek co moze zrat zelezo? ved to je cisty dar od prirody ze moze jest zelezo a nic sa mu nestane.
viem ze existuje taky clovek. a viem na 100 percent ze ani jeden vitaz z tichto show nebude talent, kt. ma dar od prirody. a predpokladam ze to bude tanec, a to by ma velmi nepotesilo.
Žiaľ, ani v novom byte nebudem mať TV tak budem ďalší rok "ukrátený" o možnosť podívať sa na talenty, superstar, tanečné súťaže a podobné poučné programy (na ktoré by som sa aj tak nedíval
).
-
RomanB
Medium Professional
Táto show nikdy nebude objektívna , kaźdý z porotcov má city , ktoré nakoniec zatemnia racionálny úsudok ....
Proste ide tu ako vzdy o peniaze 
Ale potom talent nema nikto, kedze kazdy sa to nejako musi naucit, alebo aspon precvicit. Ok Tanec sa da naucit, ale nikto to nezatancuje dobre ked to par rokov netrenuje, spev to iste, jazda na biku taktiez, nadruhej strane nejake triky, tam sa o talente moc hovorit neda, chce to len rychle ruky a hotovo.
Talent podla vas je niekto, kto sa rano zobudi, zisti ze vie nwm co, vzivote to neskusa a je vtom najlepsi ne?
Ale potom talent nema nikto, kedze kazdy sa to nejako musi naucit, alebo aspon precvicit. Ok Tanec sa da naucit, ale nikto to nezatancuje dobre ked to par rokov netrenuje, spev to iste, jazda na biku taktiez, nadruhej strane nejake triky, tam sa o talente moc hovorit neda, chce to len rychle ruky a hotovo.
Talent podla vas je niekto, kto sa rano zobudi, zisti ze vie nwm co, vzivote to neskusa a je vtom najlepsi ne?
triky ? neni talent len rýchle ruky ? práveže pri mágii kuzlach atd. treba velký talent aby ten kuzelnik zaujal publikum to neni len ze dobry den som jožko vytiahnite si kartu pozrite si ju a jeto Ačko
No podľa mňa talent musí mať každý spevák a aj každý tanečník, proste každý keď sa chce niečomu venovať.Ale musí ten talent ďalej rozvíjať a tvrdo makať na sebe.Tak ako tu poniektorý poukazujú na to že za týždeň by sa tie kroky naučil...Možno by si sa ich aj naučil ale nezatancoval to ako on.To by potom všetci futbalisti alebo tanečníci by mali byť rovnako dobrí.Ale ja môžem makať na sebe dennodenne a rovnako ako iný športovec/tanečník ale ak v sebe nemám na daný šport alebo danú oblasť talent tak nikdy nebudem taký dobrý ako ten ktorý ten talent má.
-
Makovnik
Medium Professional
Aspon clovek usetri na elektrike a vypadne niekam.
Katastrofa kazda dalsia sutaz o talentoch, ale dobry biznis pre tel. operatorov a telv. stanice.
Za vsetko mi stacilo 10min, kym som zuval veceru a pocul, co plodi Mares... grc.
Katastrofa kazda dalsia sutaz o talentoch, ale dobry biznis pre tel. operatorov a telv. stanice.
Za vsetko mi stacilo 10min, kym som zuval veceru a pocul, co plodi Mares... grc.
nezávidimMuffi napísal:Žiaľ, ani v novom byte nebudem mať TV tak budem ďalší rok "ukrátený"
pozeral to niekto dnes? ten chlapec (čo tam bľabotal niečo o cestovných poriadkoch či řádoch) bol čo za Fail a to na konci ako ho mamka naučila hovoriť o tej priateľke?
alebo tá tanečná skupina čo išla hneď potom ? veď to sa dá naučiť za veľmi krátku dobu a ešte že sa tam chvália že vyhrali 557452 ocenení a neviem čo ešte. pri tomto vystúpení som mal veľku chuť to prepnúť na AV a dohrať tú mafiu, len sestra nedovolila
Hm urcite pozrem aj jedno aj druhe po jednom diely, nech mam prehlad o dalsej reality show 
Celkovo tv pozeram len discovery/spektrum, spravy len ked vtedy nahodou veceriam.
Podla mna telku kukaju hlavne starsi, alebo velmi mladi, ktori si nevedia stahovat filmy/serialy. Napriklad od nas iba mama, otec tiez uz vsetko taha.
Celkovo tv pozeram len discovery/spektrum, spravy len ked vtedy nahodou veceriam.
Podla mna telku kukaju hlavne starsi, alebo velmi mladi, ktori si nevedia stahovat filmy/serialy. Napriklad od nas iba mama, otec tiez uz vsetko taha.
prosim vas ako si mam stiahnut video z talentmania.tv? ... chcem si stiahnut cely diel a potom z neho vystrihnut cas (lebo ten sutaziaci nepostupil tak nema samostatne video) .. a cez downloadhelper ani cez real player to nejde
Hm nekukam to a ani nebudem . Ale co citam ze slepy repuje a to ma byt talent .Tak to mi napoveda ze to je asi dost dementna show
Akoze talent by to bol keby bol slepy, a vedel by citat noviny alebo take nieco . ale repovat ? spev este ako tak ale REPOVAT ? Kks
Inac jediny talent na svete ktory si zasluzi 1. miesto je bez pochyby Chris Cole . Jak neuvidim titulku niekde v buducnosti ze Chris Cole sa stal vytazom cs ma talent , tak ta show nema s talentom nic spolocne
Alebo aspon ako talent si predstavujem nieco podobne tomuto =)
-
Betarik
Professional
neviem necital som si tu vase prispevky dnes som si prvy x pozrel talentmaniu na markize skor by som to nazval tragedmania .... cosi hrozne ... ziadny talent som tam nevidel , nuda nuda nuda ... vsetko je to amateske tie zvucky to este viac kazili no otras .... uz nikdy viac isto ...
Co ako mozem napisat ? Ze odkedy je rap talent ? Dement hovor matke v kuchyni ty jebko zasrany
mne sa vvčera pačili te dve čo išli kradnuť
http://archiv.nova.cz/multimedia/castin ... y.html?s=0
http://archiv.nova.cz/multimedia/castin ... y.html?s=0
akej podstate a pointe
co to trepes za nezmysli
este stale tomu nechapes?
"Rapovat" jak tamten urcite nieje ziadny talent , tomu rozumiem uplne
prečítal som pár príspevkov a rád by som sa vrátil k tomu, čo písal seth a oponoval janio.
V tomto súhlasím so sethom. Teda kebyže mi tá kočka podaruje svoj bicykel a začal by som možno za pomoci trénera makať, tak za 12 rokov verím tomu, že robím niečo podobné ako ona. Tu skutočne nejde o talent, ale o nacvičené prvky. Keby spravila trojitého axela s tým, že si to vyžaduje mimoriadne nadanie, tak potom sa o talente dá hovoriť. Skôr považujem za talent človeka, ktorý to nemá roky nacvičené. Keď ste už teda rozoberali ako príklad Tonyho Hawka, tak talent by bol napríklad chlap, ktorý by prvýkrát stál na skateboarde a hneď skákal na u-rampe. Preto práve si nemyslím, ako spomínal Janio, že vyhrať by mal ten, kto tomu venoval viac času. Skôr naopak. Čím viac času na to potrebuješ, tým si menší talent.
Aj opicu dokážeš naučiť ísť na bicykli, len si to vyžaduje veľa času. Keby tá opica vyskočila na bike a hneď vedela bicyklovať, tak to by talent bol.
V tomto súhlasím so sethom. Teda kebyže mi tá kočka podaruje svoj bicykel a začal by som možno za pomoci trénera makať, tak za 12 rokov verím tomu, že robím niečo podobné ako ona. Tu skutočne nejde o talent, ale o nacvičené prvky. Keby spravila trojitého axela s tým, že si to vyžaduje mimoriadne nadanie, tak potom sa o talente dá hovoriť. Skôr považujem za talent človeka, ktorý to nemá roky nacvičené. Keď ste už teda rozoberali ako príklad Tonyho Hawka, tak talent by bol napríklad chlap, ktorý by prvýkrát stál na skateboarde a hneď skákal na u-rampe. Preto práve si nemyslím, ako spomínal Janio, že vyhrať by mal ten, kto tomu venoval viac času. Skôr naopak. Čím viac času na to potrebuješ, tým si menší talent.
Aj opicu dokážeš naučiť ísť na bicykli, len si to vyžaduje veľa času. Keby tá opica vyskočila na bike a hneď vedela bicyklovať, tak to by talent bol.