Nevera...zlosť...smútok...neviem ako ďalej...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Nevera...zlosť...smútok...neviem ako ďalej...

Príspevok od používateľa h4x0rk0 »

Zdravím vospolok....Som zvedavý na váš názor...Stala sa mi taká vec... dal som sa dokopy s jedným dievčatkom..(ja 18,ona 16)..ale ešte pred tým ako sme sa dali dokopy...bola 2x za 2 týždne v bare...kde sa opila...raz sa priznala, že sa jej chcel dostať do nohavičiek atd...ale zakazala mu to...druhý krát povedala, že s nikým nič nemala..(klamala)..tak som to bral tak, že si to konečne uvedomila čo spravila....medzi tým som jej ešte stihol napísať aj porozprávať pár veci o živote a tak... a vraj to konečne chápe...(čo bola dobrá sprostosť :lol: )
no a ako som písal druhý krát sa stalo to isté s tým rozdielom, že sa jej tam dostal...ani by ma to neštvalo lebo sme vtedy nechodili ale ked sme raz boli u nich doma a povedala mi že to bol moj bratranec tak ma skoro vystrelo, následne na to povedala že je "ešte" panna...na čo som sa začal smiať (ani neviem prečo...kedže ja som tiež panic :lol: ) ...odvtedy sa na nu nemôžem ani kuknúť...je mi proste zle pri pomyslení že .... :evil:
ja viem som strašný žiarlivec...ale to nezmením..
teraz píše ako sa zmenila...ako ma miluje..to ako zbožňuje..priznala že spravila chybu a viac sa to vraj opakovať nebude..a že si ešte nikoho okrem mňa nevolala domov.. .neustále plače :?
včera som jej navrhol že môžme ostať kamošmi..a je to ešte horšie..
..už som sa o tomto bavil s XY ľudmi a nikto mi nevie pomôcť...každý má na toto iný názor...mám odpustiť?? :smt017 it´s so complicated... :( začínam mať v poslednom čase taký názor, že všetky ženy sú :censored1: ... :nono:

//odteraz ju budem stretávať každý deň v škole...
//mimochodom sme spolu ledva týždeň...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nevera...zosť...smútok...neviem ako ďalej...

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak to dobre chápem, tak ste spolu predtým nechodili. Mohla sa s ním aj vyspať a teba do toho nič. Nebola ti neverná a nespravila nič zlé, robila čo v daný moment pokladala za správne (a to je že sa chcela zabaviť, keď bola zrejme aj opitá. Navyše je mladá, má 16 a je v období poznávania sveta /a ľudského tela/). Každopádne neviem prečo to riešiš. Chápem že ti je to nepríjemné, ale nemáš ju za čo obviňovať. Navyše ťa ubezpečila že nemali pohlavný styk a to je hlavné. Ak vám to ale po necelom týždni takto škrípe, tak asi nebudete dokonalý pár

btw: všetky baby určite nie sú :censored1: , poznám minimálne jednu čo je :smt049
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Presne tak..chápeš ma správne.. nechodili..lenže som asi na tieto veci citlivý...a máš úplnú pravdu, že mňa do toho nič...len potom nech nechce ani so mnou nič mať..už dlho som nemal vzťah ak sa to tak dá nazvať...lebo dnešná mládež je len o tom istom...chlast, drogy, sex..(myslel som že táto bude iná) ale všetky sú rovnaké...a to zabíja niektoré moje ideály (možno sa ti to bude zdať smiešne) ...škrípe to jedine kvôli mne lebo s tým stále začínam...pravdepodobne to ukončím...aj keď bude ešte dlho plakať a volať/vypisovať sms...

btw. tak ti s ňou prajem len to naj :)
// teraz došla sms : ";-( you´re like a drug that ia can´t stop taking :smt049 " ....jej to už dobre hrabe...už ani neviem čo jej môžem veriť...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm co by som dal zato aby mne dosla taka sms? Ano na jednej strane ti verim ze ju povazujes za nieco menej ako seba ale preco jej nedas sancu? preco to chces ukoncit? v konecnom dosledku ti nic nespravila a ty ju zato odsudzujes? smiesne...skus nad tym pouvazovat a nebud ziarlivy magor
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Možno preto, že nemáš také skúsenosti zo vzťahmi ako iní si na takéto situácie háklivý, ale mal by si jej dať šancu a prekusnúť to. Tebe vlastne nijak neublížila. ;-) GL
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Takých sms mám od nej plno...asi preto si to nevážim...lenže ja sa držím len tej 1 strany...šancu mala vtedy...upozornil som ju na to...chyba sa stala aj 2x...a nepovedala celú pravdu...ani polovicu teda...až potom u nej doma...ked jej to žralo svedomie...ukončiť??? asi preto aby sme sa obaja už netrápili :) ... áno asi som namyslený... a padnem v živote veľa krát na hubu.. je mi to jedno...uvažujem stále už 2 dni.. len nechcem aby ona trpela...(ešte mám kúsok svedomia) ... (btw. vtedy ked sa s ním toto...tak v noci o pol druhej mi došla sms že jej chýbam...asi pocit viny...to bolo smiešne)

//pravdu povediac nemám...lebo som sa toho obával...a je to tu :x
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Teraz sa neuraz. Sám si ešte nevyzretá osobnosť a hlavne panic, ona je ešte tiež mladučká hlúpučká a tiež panna. Ani jeden z vás skrátka nemá dosť rozumu, skúseností a ani jeden z vás nevie čo vlastne chce. Obaja máte hlavu ešte plnú ideálov. Druhú tretiu čo budeš mať už takto riešiť nebudeš. Lebo už budeš vedieť čo chceš. A vedieť čo naozaj chceš je to najdôležitejšie.

Čiže moja rada, uvedom si čo chceš a tým sa riaď. A hlavne uvedom si že dievča s tebou je lebo sama chce, preto čím viac slobody jej dáš tým lepšie.
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Neboj sa :) ... mňa pravdou neurazíš.... ja viem, že to tak je ... a plne si to uvedomujem... panic/nepanic a to tu velmi nejde....toto je druhá...s prvou to až také blbé nebolo...pozri ja by som ju najradšej asi odkopol ale nie tak aby som ju ranil....tak či tak teraz bude škola atd...nebudem mať na nu veľa času...a vieš v jej prípade je to také ...ako podaj čertovi prst a zoberie si celú ruku...kde mám istotu, že to nespraví znovu??
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Veď čítajte píše že prvý krat ho odmietla, ale druhý krat sa s ním vyspala takže už panna nie je, logika...

Ak s ním spala pred tým ako ste spolu začali chodiť tak sa nato vykašli a daj jej "druhú" šancu (aj keď tú "prvú" si nepremarnila) iné by bolo keby ťa podviedla
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Re: Nevera...zlosť...smútok...neviem ako ďalej...

Nie nieee...nevyspala v tom pravom zmysle slova...vraj az k sexu nedoslo...ale sám tomu nechcem veriť....a áno bolo to ešte pred tým....ale už sme spolu chodili von a boli tam také náznaky...a ona to aj tak pokazila...s tým podvedením asi dlho čakať nebude...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Janio napísal:Veď čítajte píše že prvý krat ho odmietla, ale druhý krat sa s ním vyspala takže už panna nie je, logika...
"dostať sa jej do nohavičiek" nemusí znamenať že sa spolu vyspali. Možno išlo len o dotyky a pod.
h4x0rk0 napísal:...kde mám istotu, že to nespraví znovu??
nikde, práve o dôvere je vzťah. Istotu nemáš v ničom, ale ak sa ľúbite, tak jednoducho vieš že to nespraví

každopádne, všetci radia aby si jej dal druhú šancu, že ťa nepodviedla. Ja som to tiež naznačil a tiež ti to radím. Nejdete spolu pred oltár, kým dospejete ešte možno veľa partneriek (a partnerov) vymeníte. Dá ti to ale aspoň skúsenosť aké je to byť vo vzťahu, aké je to byť pre niekoho oporou... Samozrejme, ak ju aspoň trochu lúbiš. Ak k nej nič necítiš, potom sa nemáme o čom baviť
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Skrátka to dievčina neberie vážne. A to je hlúpe, pretože to nemusí začať brať vážne nikdy. Skús na ňu pritlačiť, a zistiť či je schopná sa "obetovať" pre vzťah... :wink:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

No podľa toho som si myslel že s ním spala:
druhý krát povedala, že s nikým nič nemala..(klamala)
tak sa ospravedlnujem...
Ale aj tak aj keby ste sa bozkávali a neviem čo a spala by s druhým teba nepodviedla a je jedno aké náznaky boli, mal si si švihnúť. Len vtedy by si sa na ňu mohol hnevať keby ste spolu začali chodiť (nie len na prechádzky) a by to spravila.

Koniec koncou, ak on ju obchytkával a ona sa nenechala, a pred tým to ukončila tak je vidieť že nemyslí vaginou, ale mozgom --- keď bude stevou chodiť prečo by ťa mala podviesť ? Bola single a to nesprávila tak keď budete spolu ani nato nepomysli...
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

audio: áno dotyky a bla bla bla...máš pravdu.. ona ma už predstavila svojim rodičom...(prekvapivo boli radi, že k nim chodím :D ) .... aj zajtra po škole (vždy ked som u nich tak sa po mne vrhne ako zvieratko) ...mám tam ísť ale fakt nechcem...proste to je moja psychika...ja sa nikam neponáhľam...ale ani nechcem riskovať že budem na nej úplne závislý (odvtedy čo sme sa spoznali nebol deň čo sme si nepísali alebo nevolali, už len na to som si tak zvykol :/..)a potom ju pre jej hlúpy manier alebo ako to nazvať stratím (neznášam prehry aj keď o tom je život) ..a proste neviem či by som sa od zlosti ovládol...

bindo: vieš koľko krát som ju pritlačil?? ... mesiac nikde nebola...len po kupaliskách s kamoškou...aj to ma tam volala ale nemal som čas... obmedzila sa...keď je von...napíšem jej...okamžite naklusá na net...na kamošov kašle...

janio: ono vieš ... najprv sa nenechala...ale potom sa nechala....čiže je otázne čím myslí...jedine ak na to prestanem myslieť...ale neviem či to dokážem...

//celé je to 1 veľká šaškáreň...dievča si trochu poplače...síce ma bude stretávať celý rok na chodbe a nebude to bohvie ako príjemné...ale
ako najlepšie možné riešenie vydím rozchod.. :( bohužial..neviem sa vyrovnať s minulosťou....čiže koniec koncov...ženy sú :censored1: ...a už aby som bol na vojenskej škole... a nech ma odvelia niekde do prdele z týchto klamstiev...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Haxorko dospej, pre boha ty ju obmedzuješ a ešte si naňu nasratý ? Chyba je v tebe ! Ona žiadnu chybe nespravila, no síce jednú že ťa neposlala hneď do pi*e! Sa zobuď keby mne tak rozkazovala ako ty jej tak dávno ju nechám, a nie tu počúva ťa na slovo a keď sú ženy **** tak ty si potom čo ? Daj mi natu slečnu ICQ nech jej to vysvetlim a pošlem ten link aby ti hneď vynadala
obmedzila sa...keď je von...napíšem jej...okamžite naklusá na net...na kamošov kašle...
Len využívaš jej dobrotu, a to si jej dal fakt na výber... nevieš pochopiť že ťa ľúbi pretože inak by sa ti dávno vysrala na hlavu. A daj mi nejaký kontakt nanu a určite po tom príspevku čo si napísal by ťa poslala kade ľahšie, sa čudujem ako môže taký človek ako ty existovať
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Thumb up Janio.... ja som jej povedal, že môže ísť...ale nech viac nelezie za mnou....dal som jej na výber?? dal...takže pššt :) ....a ona aby mne vynadala? :D ... tak to by si jej musel pomôcť ;-) ... ja som obyčajný arogantný ignorant :oops: ale s aspoň kúskom svedomia...nech ma nechá...aspoň sa nebude trápiť ani ona a ani ja.... už mi to celé začína liezť krkom...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

h4x0rk0 napísal:Thumb up Janio.... ja som jej povedal, že môže ísť...ale nech viac nelezie za mnou....dal som jej na výber?? dal...takže pššt :) ....a ona aby mne vynadala? :D ... tak to by si jej musel pomôcť ;-) ... ja som obyčajný arogantný ignorant :oops: ale s aspoň kúskom svedomia...nech ma nechá...aspoň sa nebude trápiť ani ona a ani ja.... už mi to celé začína liezť krkom...
Všetci robíme chyby... V 16-tich som toho porobil a potom keď som sa nad sebou zamyslel o pár rokov, tak som si povedal, že som bol riadny blbec... Ale ako tu čítam tvoje príspevky, tak ty si blbec ešte aj v 18-tich. Celé mi to tu vyznie ako nejaké chválenkárstvo, že sa na teba namotala 16-ka a ty si borec, ktorý si môže vyberať. Neviem na čo to tu s nami riešiš. Zjavne ju neľúbiš, dokonca mam pocit, že ju ani nemáš rád, tak ju nechaj napokoji, ignoruj ju a ju to počase prejde.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

h4x0rk0 napísal:... mesiac nikde nebola...len po kupaliskách s kamoškou...aj to ma tam volala ale nemal som čas... obmedzila sa...keď je von...napíšem jej...okamžite naklusá na net...na kamošov kašle...

a podla teba to neberie vazne? ak mas to svedomie tak sa s nou rozid, s takym ako ty jej dobre nebude...
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Áno :D ...takže nakoniec som ja to najväčšie h****o za to, že sa ona kur**la s mojim bratrancom....áách toto je doba... veď chlapci ...snažím sa rozísť ;-) ... jej bude lepšie...keď bude môcť robiť tie veci čo doteraz....aj keď viem že ich už robiť nebude... a ja budem zase spokojný a budem sa venovať škole tak ako do teraz :) ... tam je moje miesto .... všetkým čo ste mi poradili patrí veľké Ďakujem...špeciálne audiotrackovi zobral som si niečo z tvojich postov :) ... alebo si nájdem staršiu lebo na také decko ako som ja treba dávať pozor....ďakujem....
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ukonči to, pokiaľ už nič okrem súcitu k nej necítiš. Nemáš dôvod byť s niekým, ku komu nič necítiš. Len by si sa trápil a možno predstieral lásku a tým trápil aj ju. Jednoducho s ňou preruš akýkoľvek kontakt a skôr či neskôr ju to prejde a zabudne na teba.

Klasika u mladých báb, ktoré nevedia čo chcú alebo lepšie povedané, objavujú svet. Poobjebávať sa kade s kým a hneď na to napísať frajerovi, ktorý sedí doma, ako veľmi jej chýba.
Napísať odpoveď