Master ako si k tomu dospel,???Projizdim se po meste ve Free Ride Modu a cekam na Multiplayer Mod
Mafia 2
Re: Mafia 2
tým správam o multiplayeri moc neverte, takých tu už bolo a v drvivej väčšine nikdy nič nevyšlo. (zbrucha ma napadá trebars dedicated servers na cod MW2 alebo multiplayer na mafia 1).
Chlapci chcú upútať pozornosť, poprípade zarobiť nejaké peniažky za návštevnosť stránky...
Chlapci chcú upútať pozornosť, poprípade zarobiť nejaké peniažky za návštevnosť stránky...
-
marilynman
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Corn Flake
Guru wannabe
No, tak to máš dosť slabý na túto hru.
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2010 12:23)
Ti ani svätená voda nepomôže
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2010 12:23)
Ti ani svätená voda nepomôže
-
marilynman
Medium Star
co by mi mi pomohlo asi ramky iba nie ? ZE ? Asi grafika je slaba ci co ?
-
martin0134
Medium Star
ramky mas dost ta grafika je problem
-
Corn Flake
Guru wannabe
Potrebuješ nový procesor a grafiku. Ramka by ti mala stačiť.
Cawte potrebujem poradit mafia 2 mi zamrza a musim to vypnut cez ctrl alt.... no ked ju spustim znova ten usek kde to zamrzlo ide normalne a zase mi to sekne dade inde dakedy to spravi rychlo dakedy hram dlho a az potom... diki za rady
Problém je nasledovný.
Kamarát si objednal hru z Programingshopu, hra mu v pohode došla originálka samozrejme s doloženou mapou. No dnes mi hovorí, že je v 14ej kapitole a nevie čo ďalej. Nechcem tu konkrétnejšie opisovať problém nakoľko sa to týka deju hry a chcem obísť spoilerovanie. Nachádza sa v predposlednej kapitole kde zašiel za chalanom za starým do muničného skladu kde sa informoval o tom, že kde nájde "JOE"-ho. Avšak ten starý ho pošle k reštaurácii no avšak v tej reštaurácii mu nejde otvoriť dvere. Dokladám, že hru má originál. Dám sem link na jedno 2minutové video ktoré nahral zo svojej stoličky za pomoci kvalitného fotoaparátu. Video má 150Mb, takže bol by som rád, aby si ho tí ktorý majú kvalitné pripojenie stiahli a pozreli a povedali by mi, že čo by oni robili. Chce to hodiť na support, no ja sa obávam, že mu odtiaľ neodpovedia a vys*rú sa na to.
Nech sa páči, za pomoc ďakujem : http://www.publicjb.sk/downloads/M4H00521.MP4
Kamarát si objednal hru z Programingshopu, hra mu v pohode došla originálka samozrejme s doloženou mapou. No dnes mi hovorí, že je v 14ej kapitole a nevie čo ďalej. Nechcem tu konkrétnejšie opisovať problém nakoľko sa to týka deju hry a chcem obísť spoilerovanie. Nachádza sa v predposlednej kapitole kde zašiel za chalanom za starým do muničného skladu kde sa informoval o tom, že kde nájde "JOE"-ho. Avšak ten starý ho pošle k reštaurácii no avšak v tej reštaurácii mu nejde otvoriť dvere. Dokladám, že hru má originál. Dám sem link na jedno 2minutové video ktoré nahral zo svojej stoličky za pomoci kvalitného fotoaparátu. Video má 150Mb, takže bol by som rád, aby si ho tí ktorý majú kvalitné pripojenie stiahli a pozreli a povedali by mi, že čo by oni robili. Chce to hodiť na support, no ja sa obávam, že mu odtiaľ neodpovedia a vys*rú sa na to.
-
Nadeo
Guru wannabe
Skusil celu kapitolu odznova?
Skúšal reinštal hry, reštart kapitoly, všetko možné. Ja som mu vravel nech si crackne hru čo je samozrejme blbosť, ale určite by mu to šlo, avšak originál hra by toto nemala vôbec robiť no ja som zatiaľ nenašiel nikoho kto by mal tento problém. Čiže crack necháme bokom, avšak skúšal už aj policajtov zavolať k reštaurácii, skúšal viac peňazí našetriť nakoľko predošlá misia spočíva v sporení. No nič nepomáha.
jukel: Už to skúsil 3krát, stále to isté.
jukel: Už to skúsil 3krát, stále to isté.
Je to tue riešené. Tu misiu musí ist odznova. Stalo sa to viacerím
-
Peter_Retep
VIP
caute. chcem kupit originalku mafiu2 ale neviem ci to rozbeham na intel core duo 2,0ghz a ati radeon x2300?? dik za odpoved.
Tá ATIX2300 je 1024? Ak áno tak rozbeháš, no min. 3GB RAM aby si to spojazdnil. Ale ten procesor to neviem ako bude vládať.
-
Tailor
Medium Star
Stiahni demo a vyskúšaj si juPeter_Retep napísal:caute. chcem kupit originalku mafiu2 ale neviem ci to rozbeham na intel core duo 2,0ghz a ati radeon x2300?? dik za odpoved.
-
martin0134
Medium Star
Rehhay : skus pozriet ake mas teploty jednotlivych komponentov ci sa ti nieco neprehrieva . Napis aku mas zostavu .
nic sa mi neprehrieva to som uz pozeratl ramka 2gh procesor dual 3,6 ghz grafika ati radeon HD4350
Mal som podobný problém.Myslel som si že treba nejako zboku prísť, alebo cez iný vchod, tak som to len obehol a za rohom keď som iný vchod nenašiel som sa vrátil a dvere už išli otvoriťSSemteXX napísal:Problém je nasledovný.
ten koniec mafie 2 - hanba, hanba a este raz hanba, a celkovo tej hre davam tak 70% dal by som 60 ale tych 10 je za dabing aj to bolo dost na hovno, hlane ten co daboval vita, vobec to neprezival, ak si to porovnam s vasutom a ostatnymi dablermi z jednicky ktory to nadabovali majstrovsky tak dableri z 2 stoja za hovno
ale inac stiahol som si tie dlc packy na vyskusanie dal som ich do hry ale neviem co s nimi mam robit ? mam tam las vegas a podobne
ale inac stiahol som si tie dlc packy na vyskusanie dal som ich do hry ale neviem co s nimi mam robit ? mam tam las vegas a podobne
Spustiť hru a hrať. V garáži nájdeš nové autá, v šatníku nové oblečenie.HitmanM napísal:ten koniec mafie 2 - hanba, hanba a este raz hanba, a celkovo tej hre davam tak 70% dal by som 60 ale tych 10 je za dabing aj to bolo dost na hovno, hlane ten co daboval vita, vobec to neprezival, ak si to porovnam s vasutom a ostatnymi dablermi z jednicky ktory to nadabovali majstrovsky tak dableri z 2 stoja za hovno