Worms Reloaded
Re: Worms Reloaded
beardie: v obchode co je v hre 
aha, nakupene 
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Vedel by mi niekto poradiť... ? V minulých častiach (Armageddon, World party) sa dalo v menu nastaviť, či sa mi zbrane a veci zozbierané z balíkov počas boja nechávajú aj do ďalších kôl. Tu niečo také nie je, alebo len ja to neviem nájsť ?
Mas na mysli singleplayer ?
-
Hextall
Light Star
Áno, singleplayer deathmatch.
Tak taku moznost som tam este nevidel. pravdepodobne to tam nebude. Worms Reloaded je dost orezany oproti starsim wormsom, kedze je to konzolovy port.
Mne sa teda starý dobrý World Party lubi o moc viac či už po hratelnostnej stránke alebo aj zábavnej. Reloaded je len vynovený Armagedon o grafický kabát a celkovo to vyzerá len tuctovejšie a vynovenejšie. Ale čo z toho.. 
Tak dnes sme otestovali pridavanie map z obrazkov (thnx to rochedo):
http://www.edisk.cz/stahni-pomalu/26814 ... .27MB.html toto treba rozbalit a nahrat sem Steam\steamapps\common\worms reloaded\UserLandscapes
Ten, kto zaklada hru z toho este musi v editore vytvorit mapu (subor .lds).
Inak hra samotna obsahuje vela tga obrazkov na mapy, ale z nepochopitelnych pricin k nim nema vytvorene .kev subory, takze ak host pouzije mapu z takeho obrazka, tak sa ostatnym ukaze iba silueta. Riesenim je jednoduche otvorenie daneho tga obrazka v editore, vtedy si uz hra vytvori .kev subor a pri pouziti rovnomennej mapy sa vsetko zobrazi korektne.
Ten, kto zaklada hru z toho este musi v editore vytvorit mapu (subor .lds).
Inak hra samotna obsahuje vela tga obrazkov na mapy, ale z nepochopitelnych pricin k nim nema vytvorene .kev subory, takze ak host pouzije mapu z takeho obrazka, tak sa ostatnym ukaze iba silueta. Riesenim je jednoduche otvorenie daneho tga obrazka v editore, vtedy si uz hra vytvori .kev subor a pri pouziti rovnomennej mapy sa vsetko zobrazi korektne.
To uz co je
Prave som dohral kampan, celkom lahke az na par 30 plus misii.
Prave som dohral kampan, celkom lahke az na par 30 plus misii.
nejde mi zvuk neviete cim to moze byt?
beardie: diky

beardie: diky
nahraj si novy DX
http://download.microsoft.com/download/ ... redist.exe
http://download.microsoft.com/download/ ... redist.exe
-
Soviet
Darca
Kampan sa dala prejst..I ked to bolo hresby, hlavne ked clovek pri poslednom wormsovi protivnikovi spravil nejaku blbu chybu a prehral na zaklade toho..Teraz uz naskilovany hor sa len MP hrat 
Kúpené, môžme niekedy zahrať, aj keď to viem ledva ovládať 
steam: Cany_On
steam: Cany_On
-
DeJF
Addict
Nedostali ste k tomuto aj guest pass ? Chcel by som skusit že ako mi to bude šlapat na mojej haraburde ..
DeJF: Stiahni si DEMO: http://store.steampowered.com/app/22600/
Guest pass nie je.DeJF napísal:Nedostali ste k tomuto aj guest pass ? Chcel by som skusit že ako mi to bude šlapat na mojej haraburde ..
-
DeJF
Addict
Tak hra sa hýbe celkom dobre i na mojej pät ročnej haraburde . Ale mam jeden problem,vždy keď vystrelim ta hra padne . Napriklad vystrelim z bazuky normalne strela letí a ako sa dotkne zeme mi to proste sekne a nabehne tabulka s odoslat a neodoslať
..neviete nahodou v čom može byt problem ?
DX? Java runtime library?
Inak nedá sa nejak preskočiť to čakanie, kým nepriatelsky worms vystrelí ? pretože nechce sa mi čakat a už v starších častiach mi to dost vadilo. Nejak som dúfal že sa to v nových wormsoch bude dať preskočiť 
Ved Worms bola vzdy tahova strategia. Tak nechapem ze co riesis. Kym je nepriatel pri tahu tak mozes rozmyslat dopredu na svojej strategii.