www.zdrojak.sk - súťaž v programovaní

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
c-ice
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: audiotrack.hojko.com - súťaž v programovaní

Príspevok od používateľa c-ice »

Pilifo napísal: Môže byť v 10. leveli výsledok v tvare napr. 423.0;263.0;378.0 zaokrúhlenom na 1 desatinné miesto?
nezaokruhluj nehaj tak ako ti to vypluje a neviem ci az tak pekne ti vyjdu mne vychadzali tak z 5 a > cislami za desatinou bodkou a konciaca cislica 5 alebo 0 kedze delis dvoma

skus prosim hodit si ten kod co som tam dal do impretera a porovnat vysledok aky som tam dal podto
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Pilifo: nezaokruhluj vôbec, keď ti výjde aj 20 desatinných, treba ich všetky
c-ice: nazabúdaj, že sa nemenia iba čísla a výstup, ale aj to prehadzovanie. Ak si si tento kod prepísal, a teraz iba dosadíš čísla a nechaš si zobraziť výsledok, tak tak nedostaneš správnu odpoveď.
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

samozrejme som si to všimol mam skript ktory vyhodi bordel do editora okopirujem kod save refresh stranky (ale tej kde som ulozil kod) ctrl+c vystupu z prikazu echo ctrl+v a nic zla odpoved nechapem preco php-cko nemam rad a ono nema rado mna takze to rozmyslanim moc nevymyslim a ked si napisal ze staci ten kod len pustit tak som sa potesil aky Easy lvl ... a prepisoval som to aj rucne ze som GreasMonk. vypol a teda nepouzil script ani to mi nepomohlo :( keby to malo aspon nejaky debuger aby som to mohol krokovat a pochopit co to robi len ked to robí zle tak mi to asi moc nepomoze
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nerobí to zle, podľa toho čo si napísal to robíš zle (resp. neuvedomuješ si všetko z toho zadania). Poriadne si prečítaj znenie úlohy, a pozri všetko čo z php nevieš a používa sa tam
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

z php viem jedine to ze ked tam je $ tak to je premenna to je koniec u znalosti PHP ostatne z inych jazykov cerpam vedomosti
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tak skús čerpať aj z googla :) Programovanie je aj o učení sa, a nie hádaní sa že to máš určite dobre, alebo tam je niekde chyba a podobne.
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no ja som sa naucil nieco nove o PHP ze ked je v premennej string a dam za nu zatvorky tak to zavola funkciu podla nazvu stringu :) ked su $$ tak to akoby spravilo pole = new Array(2); a ked dam za pole[0]() tak to executne aj pole[1]() ? alebo tak nejak ? rozhodne sa nechystam ucit PHP ruky prec od neho to radsej nieco od MS, moj smer je java (ak sa mam nieco ucit)...
ja som nehladal ze to mam urcite dobre ja som hladal alternativy ktorymi sa vydat ak je to spravne tak tam bude zabudovana nejaka ochrana a budem hladat ako ju obist ale ak to je zle tak neviem.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

fakt prepacte, ale nechce sa mi to tu citat - v chrome sa nejde registrovat. nejde odkliknut ze suhlasim s pravidlami a kolonka s hojko nickom je obmedzena na 6 znakov:)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ty chceš odklikávať že súhlasiš s pravidlami, a pritom si ich ani nečítal?
A kolonka s hojko nickom nie je kolonka na hojko nick, ale na hojko id. To je to číslo čo nájdeš v url po kliknutí na svoj profil: http://www.hojko.com/memberlist.php?mod ... ofile&u=[b]7501[/b]

čítanie je základ pri učení sa programovania, keď si nevieš prečítať aký popis tá kolonka má, a nevieš si prečítať pravidlá, tak sa tam radšej ani neregistruj
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

ty šibal:D priznam sa, ja pravidla necitam:) jednoducho sa spravam normalne a nikdy som s pravidlami problem nemal.
ale tie tvoje skromne 4body som si precital:p

thanks.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

G0lDiER_ napísal:ty šibal:D priznam sa, ja pravidla necitam:) jednoducho sa spravam normalne a nikdy som s pravidlami problem nemal.
ale tie tvoje skromne 4body som si precital:p

thanks.
žííííš mááárja :slap:
ten link a to id som ti dal ako ukážku, je to moje id a ty to tam skopíruješ ako... nenapadá mi prirovnanie ako čo. Číítaj čo píšem, prosím ťa !!!
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak logicky mi z toho vyslo, ze mi to chces ulahcit a hodil si rovno moje id..uz len to by ma napadlo, kopirovat to do url a zistovat koho id by to asi tak mohlo byt..nebolo jedno , na koho profil kliknes a okopirujes url?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

vieš čo? Ser na to, zmenil som ti to. Hraj sa, ja idem spať
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dik za manual ja dufal ze introduction z W3 schools bude stacit tam neboli ani $$ spomenute a co bol v Xammpe tiez nejaky fast introduction tutorial tak tam boli len spomenute v ukazke ale nevysvetlene no a teraz aj ked si myslim ze som tomu uz pochopil mi to stale nejde :smt017
tak ci spravne na to idem:
echo $a() pozrem do ktorej premenej $c_ = "a" som ulozil "a" cim som pomenoval pozrem na hodnotu $$c_= $b a potom na $b = "_e" a potom na to co mi funkcia _e vrati cize prvok 4 z pola random
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Rooofl G0lDiER_, ty si lama. :smt044
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

c-ice: Ak si ten program ručne odpíšeš a zanalyzuješ ho tak niekoľko krát, tak na to určite prídeš. Ja osobne som pri tom zapísal dva kancelárske papiere a čumel na to tak pol hodiny, kým som prišiel na dobrý a hlavne rýchly spôsob, ako to spraviť :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a ja som strávil dve hodiny kým som vymyslel spôsob ako to spraviť, aby ste na to popísali aspoň dva papiere :P
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No keď som si to písal na papier, tak som to nemal šancu stihnúť do 30s. Musel som to robiť spamäti a to bol teda fofr :)
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Pilifo napísal:Inak v tej trojke je v súbore wordlist.txt za každým riadkom znak konca riadku (robím to v C, takže ako koniec riadku beriem znak '\n')?
Ja mám podobný problém a bude možno aj bizarný pre väčšinu z vás ale ja neviem oddeliť tých 10 slov s poprehadzovanými písmenkami. Aplikácia mi pekne funguje aj rýchlo (na flash pomery) ale musím tam vložiť všetkých 10 tých slov naraz aby som to stihol. A tu je ten problém ja netuším ako tímy slovami naplniť napr Array :D lebo na konci tých slov nie je nič, tak to nemôžem nahradiť medzerou a nie je tam ani \n a tým pádom neviem použiť Split() funkciu.. dáke nápady pls? robím to vo flashi. kebyže tam tie slová vkladám samostatne tak mi to pekne ide ale to mám zase málo času.
Napísať odpoveď