vraj už vie čo chce...a nepotrebuje nikam chodiť iba byť so mnou....zaujímavé zistenie po tom čo všetko posrala...
Nevera...zlosť...smútok...neviem ako ďalej...
Re: Nevera...zlosť...smútok...neviem ako ďalej...
pinco: som neuveriteľne rád, že si ma aj ty pochopil
... a moje city? ... hnev, odpor, hnus, faloš z jej strany...ale na druhej strane tam je súcit a možno niečo čo by sa dalo pri prižmurení oboch očí klasifikovať ako láska...
vraj už vie čo chce...a nepotrebuje nikam chodiť iba byť so mnou....zaujímavé zistenie po tom čo všetko posrala...
Byť tebou, tak by som si to vážil že sa dokázala kôli tebe tak zmeniť..že už chce byť len s tebou ! Človeče OPEN YOUR EYES a daj jej šancu, aby potom nebolo neskoro...lebo vieš čo si myslím ? Že keď ona k tebe ochladne a začne na teba kašlať, teba to začne srať,zistíš že ti to začína všetko chýbať ..zistíš že ju máš rád viac ako si si myslel.
Je to len mesiac...s najväčšou pravdepodobnosťou to budú len prázdne reči....keďže beriem ohľad aj na jej vek
... teraz matura a všetko toto ...nebudem mať na nu čas... a mám len čakať kým sa jej zase bude nejaký nagelovaný diskofil ryť v nohavičkách??? ... z toho mi je grcno....
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Re: Nevera...zosť...smútok...neviem ako ďalej...
OK, tak ze nejak tak.
Pises, ze to co spravila ta stve lebo si ziarlivy a preto, ze tam uz aj ked ste spolu este nic nemali boli nejake naznaky. Oki, tak ziarlivy si bu, aj ked kus prehnane (kus viac), ale to ci tam nejake naznaky boli alebo neboli moze byt dost subjektivne, ona to tak brat nemusela. Tak ze to, co spravila ta az tak nejak trapit nemuselo a este k tomu, ked bola opita (aj ked alkohol neospravedlnuje nase ciny).
On the other site, nazvem to tak "v zacinajucom vztahu" klamala v dost podla mna zavaznej veci. Klamala a to sa stalo. Vravis, ze potom povedala pravdu, ale dam ti chorbaka do hlavy, co ak nepovedala??? , ked klamala raz tak preco nie aj potom? Myslim si, ze ked nevravi pravdu, tak tam su predpoklady v tejto veci do buducna a takto sa bura dovera vo velkom style.
Dalsia wec. Po tom ako dlho ste spolu ta N E L U B I. Je zamilovana ale nelubi ta. Zadefinuj si to asi tak, ze zamilovanej na tebe nic nevadi aj ked mas x chyb (chemia )ale tie chyby jej mozu vadit potom, no to teraz nevie nikto. Ze ta lubi by zamenalo, ze vie o vsetkych (alebo o vacsine) tvojich chyb a robi kompromisy. Z toho vyplyva, ze ak ju nechas, tak sa vylieci. Ma 16 a po tejto dobe je tam mala pravdepodobnost hlbsieho citu a ked si priratam vek, tak takmer miziva sanca.
snad ta z toho co som napisal nieco posunie kus dalej aspon s myslienkami
P.S.
z toho, co som si vsetko precital, z toho co si pisal, usudzujem, ze ju nelubis...lebo takto nepsie zalubeny clovek, tak ze to nechaj plavat aj keby si jej mal ublizit, pretoze tak by si to spravil raz a ak s nou ostanes, tak to budes robit teoretciky "n" krat
viac bab?
Pises, ze to co spravila ta stve lebo si ziarlivy a preto, ze tam uz aj ked ste spolu este nic nemali boli nejake naznaky. Oki, tak ziarlivy si bu, aj ked kus prehnane (kus viac), ale to ci tam nejake naznaky boli alebo neboli moze byt dost subjektivne, ona to tak brat nemusela. Tak ze to, co spravila ta az tak nejak trapit nemuselo a este k tomu, ked bola opita (aj ked alkohol neospravedlnuje nase ciny).
On the other site, nazvem to tak "v zacinajucom vztahu" klamala v dost podla mna zavaznej veci. Klamala a to sa stalo. Vravis, ze potom povedala pravdu, ale dam ti chorbaka do hlavy, co ak nepovedala??? , ked klamala raz tak preco nie aj potom? Myslim si, ze ked nevravi pravdu, tak tam su predpoklady v tejto veci do buducna a takto sa bura dovera vo velkom style.
Dalsia wec. Po tom ako dlho ste spolu ta N E L U B I. Je zamilovana ale nelubi ta. Zadefinuj si to asi tak, ze zamilovanej na tebe nic nevadi aj ked mas x chyb (chemia )ale tie chyby jej mozu vadit potom, no to teraz nevie nikto. Ze ta lubi by zamenalo, ze vie o vsetkych (alebo o vacsine) tvojich chyb a robi kompromisy. Z toho vyplyva, ze ak ju nechas, tak sa vylieci. Ma 16 a po tejto dobe je tam mala pravdepodobnost hlbsieho citu a ked si priratam vek, tak takmer miziva sanca.
snad ta z toho co som napisal nieco posunie kus dalej aspon s myslienkami
P.S.
z toho, co som si vsetko precital, z toho co si pisal, usudzujem, ze ju nelubis...lebo takto nepsie zalubeny clovek, tak ze to nechaj plavat aj keby si jej mal ublizit, pretoze tak by si to spravil raz a ak s nou ostanes, tak to budes robit teoretciky "n" krat
a taka poznamka, ako ani ty sa neuraz, ale rozumenjsi je podla teba ten, kto vojedeslay napísal:Teraz sa neuraz. Sám si ešte nevyzretá osobnosť a hlavne panic
No vieš..žiarlivý som maximálne... to že toto bola pravda si môžem ľahko overiť.... tento krát asi neklamala...keďže vraj za mna dnes do 4tej rána nespala...a o tých náznakoch sme sa bavili....vraj som ju vtedy hneď odpísal...a zase mala asi komplex menej cennosti, ktorým podla mna trpí od mala...lebo sa s nikým nebavila lebo vyzerala tak ako vyzerala etc...a teraz potrebuje byť stredobodom...za každú cenu...teda vraj potrebovala...už chce byť len so mnou...reči reči...a presne tam ide o to že na začiatku klamala a je tam oveľa väčšia pravdepodobnosť že bude znovu klamať...a o to mi ide...radšej pravdu nech je akákoľvek bolestivá,...ja to prekusnem...
tvrdí že lubi..miluje a všetko toto....ona vie presne aký som...ale chyby nevidí...teoreticky máš pravdu... niekedy som až príliš chladný ....a ďakujem že si sa vôbec ozval
tvrdí že lubi..miluje a všetko toto....ona vie presne aký som...ale chyby nevidí...teoreticky máš pravdu... niekedy som až príliš chladný ....a ďakujem že si sa vôbec ozval
nj, tieto mladé šťandy dokážu byť zamilované aj do viacerých súčasne. S jedným sa oblizuje a na druhého myslí. Už keď ťa klamala na začiatku, tak to bude robiť aj neskôr. Teraz sa to snaží uhrať tak, že sa zmenila, ale ona sa nezmení, kým nedospeje. Ak sa vrátiš k nej, možno sa aj zamiluješ do nej a skôr či neskôr ti to urobí opäť a potom ťa to bude bolieť rozhodne viac. Ste alebo lepšie povedané, boli ste spolu veľmi krátko, tak to skonči hneď a hľadaj inú. Táto určite nie je tá pravá.
Ja len,Stealth dobre trepes teraz:)Za prve ty mas doma kristalovu gulu telepat resp,ked dokazes povedat co sa deje v hlave tej jeho "priatelky ? lol..a po dva pol,ked niekoho lubim,nevidim jeho chyby,skor naopak,nie?Ze ich vnimam,ale napriek tomu ho chcem.Ako komplexne,ked mam niekoho rada je pre mna samozrejme perfektny a toho sa drzim,ani by som mu nedokazala zacat vyratavat jeho chyby,to nikdy v zivote,pretoze nic neznamenaju v porovnani s tym aky je ten clovek pre nas osobnost,ale to neznamena ze ak vidim u niekoho v konkretnej situacii/podla mna/ nespravny postoj,budem "z lasky robit mrtveho chrobaka a ucelne prehliadat..
A h4x0rk0,urazene ego co?Na jednej strane,ta mozno aj chapem,ty si sa snazil medzi vami nieco vybudovat,na druhu ani nepomyslel a ona ta za chrbtom pekne oje***,my zenske sme niekedy take truby,ze sa uvedomime az ked je neskoro..co uz..tak sa ani necudujem,ze si teraz sklamany a nastvany,napriek tomu nexapem k comu sluzi tato tema,co vlastne tu chces riesit,ked je nad slnko jasne ze so stratenou doverou odisla zaroven aj laska k nej,mas vycitky svedomia,ze ti napriek vsetkemu "robi dobre,ked sa ti baba podsuva?:)
A h4x0rk0,urazene ego co?Na jednej strane,ta mozno aj chapem,ty si sa snazil medzi vami nieco vybudovat,na druhu ani nepomyslel a ona ta za chrbtom pekne oje***,my zenske sme niekedy take truby,ze sa uvedomime az ked je neskoro..co uz..tak sa ani necudujem,ze si teraz sklamany a nastvany,napriek tomu nexapem k comu sluzi tato tema,co vlastne tu chces riesit,ked je nad slnko jasne ze so stratenou doverou odisla zaroven aj laska k nej,mas vycitky svedomia,ze ti napriek vsetkemu "robi dobre,ked sa ti baba podsuva?:)
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Tak ako teraz sorry ithory, ake pred tym, ako zacnes niekomu vraviet, ze trepe, si pre mna aj 10-krat precitaj co dotycny napisal, ked mas problem s pochopenim na prvykrat. O laske som napisal presne toto, co ty, tak ak ja trepem, tak ty si si to len zaklincovala.
Nj dámy a páni .... dnes sa stalo to čoho som sa najviac bál...bol som zas u nej doma... že jej to celé vysvetlím....začal som: " tým aké bolo blbé rýpať sa v jej minulosti ale na druhej strane som rád, že sa to stalo...." za druhé som jej povedal:" že to totálne pokazila....a dokázal som to prekusnúť len kvoli nej..." a za tretie som jej vysvetlil že klamstvá sa neodpúšťajú...a že keď to spravila raz tak to spraví X krát.....a stalo sa to čoho som sa bál....rozrevala sa a zavrela do izby....potom na mna kričala že mám pravdu..(a ironicky dodala že jej o nič iné nejde len ma teraz stále klamať..) ...a že ak sa chcem rozísť nemám klučkovať...ja som jej povedal že celá dôvera je v riti...a ona na to...či sa to nedá obnoviť...začala vzlykať že má ľúúbi...a zase sa mi hodila okolo krku...tento krát to skončilo mojou rukou v jej nohaviciach....hanbím sa .... btw. ithory?? áno sú to výčitky...
//pokrytecký slaboch...
//pokrytecký slaboch...
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
vies...poviem ti tak
keby ze z toho ako pises doslova nereve, ze "JA JU NELUBIM" tak ti radim to s nou skusit, ved mozes len "vyhrat", ale napriek tomu ,ze ta klamala a vsetci sme sice len ludia, tak vravim, ze ju radsej nechaj tak, lebo jej ublizis. Ak si ale myslis, ze by si k nej nieco mohol citit, tak vies...
keby ze z toho ako pises doslova nereve, ze "JA JU NELUBIM" tak ti radim to s nou skusit, ved mozes len "vyhrat", ale napriek tomu ,ze ta klamala a vsetci sme sice len ludia, tak vravim, ze ju radsej nechaj tak, lebo jej ublizis. Ak si ale myslis, ze by si k nej nieco mohol citit, tak vies...
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ty vole h4x0rk0 netrap ju chudinku, fakt z toho co tu pises uplne moc vyznieva ze o nu nemas zaujem, ak ju budes dlhsie tahat za nos tak jej ublizis viac ako keby si ju nechal teraz... "tento krát to skončilo mojou rukou v jej nohaviciach" - bud rad a nechaj ju tak
poziadavka absolutnej vernosti je produktom nezrelej mysle ktora este dokopy toho vela nezazila a preto z nevedomosti si robi vlastnicke naroky na telo partnera. Ved je to trapne ked jeden z dvojice robi hystericke ziarlivostne sceny kvoli tomu ze niekto niekedy v minulosti strcil ruku do nohaviciek jeho babe..
Vystihol si to úplne presne je to trápne...lenže má to jeden háčik...vytrhol si to z kontextu ...tam išlo o kompletné stratenie akejkoľvek dôvery...proste o princíp ako taký...nie o to čo spravila...za mňa jej tam môže vopchať aj celú jeho sprostú hlavu ale keby o tom povedala, vyhli by sme sa problémom....môžno k nej aj niečo cítiť...ale fakt neviem čo s tým...ona je teraz v tom, že všetko je v pohode...ale asi ani nie je...
//a ako môže byť taká povrchná...poojebávať sa s kade kým...a hneď ako to skončí...v tú noc mi napísať že jej chýbam...decko
//a ako môže byť taká povrchná...poojebávať sa s kade kým...a hneď ako to skončí...v tú noc mi napísať že jej chýbam...decko
-
midnight_man
Guru
Keď už nič dobré, aspoň ten záver nie?h4x0rk0 napísal:..tento krát to skončilo mojou rukou v jej nohaviciach
GL
Hmm, ja som písal, že je to veľmi špecifická situácia..nuž aj takéto chvíle prináša život...a ako sa tak na to pozerám jedni hovoria nechaj ju...iní daj jej šancu...stále som zmätený..o ten záver mi nejde..nemám sa kam ponáhľať...len ma to mrzí...už fakt nikam nechodí ak o tom neviem...vlasne už sú to 2 mesiace čo to takto je ... aj v škole sa snažila byť milá pri mojich kamošoch...snahu jej uprieť nemôžem...a ďakujem všetkým čo sa snažili pomôcť 
-
midnight_man
Guru
Nechaj to istý čas plávať....čo s toho bude....niečo určite.
ono , je to celé taká situácia že buď, alebo. Mne osobne sa fakt páči že sa dokázala kôli tebe tak zmeniť a že sa ešte stále tak drží
..pre mňa by to bol dôkaz toho , že tomu dievčaťu na mne skutočne záleží
.Lenže zase tu ide o to , že predsa má len 16 či ju to potom neprejde a ako sa bude o niečo neskôr správať.Ďalej tu ide o to , že už na začiatku klamala a tým pretrhla niť dôvery z tvojej strany...a nakoniec ty si musíš sám v sebe spraviť poriadok, či ju ľúbiš alebo nie...ak nie, vykašli sa na to všetko, zbytočne sa to bude medzi vami zamotávať...
h4x0rk0
pozri sa, ono je to cele tak: ak mas vo vyhlade lepsiu babu tak ber ju, ak momentalne nie, tak si nechaj tuto a uvidis co z toho casom bude

Ona v skutocnosti velmi dobre vie co robi, len ta skusa, lebo je zvedava ako budes reagovat- dnesne zeny si proste casto uzivaju rovnako ako chlapi..
pozri sa, ono je to cele tak: ak mas vo vyhlade lepsiu babu tak ber ju, ak momentalne nie, tak si nechaj tuto a uvidis co z toho casom bude
Ona v skutocnosti velmi dobre vie co robi, len ta skusa, lebo je zvedava ako budes reagovat- dnesne zeny si proste casto uzivaju rovnako ako chlapi..
-
midnight_man
Guru
rovnosť pohlaví, že....
vo výhľade nemám žiadnu...ani táto nebola plánovaná....ani neviem ako k tomu došlo...a časom je to to isté... ona tvrdí ako sa zmenila (kvoli mne a kvoli sebe) , ako sa dokazala znovu postaviť na nohy..ako zle sa cítila...vyčíta mi že som pán dokonalý...a ona je len čiernou čmuhou v mojom živote..že sa tak snaží a nezaslúži si také správanie z mojej strany (aj ked si ho podla mna zasluži aby do buducnosti vedela, že taketo veci sa robiť nemaju
)....keď jej navrhnem nepriamo aby sme sa rozišli tak buď začne plakať...spravila to 3x...alebo mi tvrdí, že sa jej tak ľahko nezbavím (vraj to jej srdce nedovolí)...nedokážem jej do očí povedať, že je koniec..asi by sa zosypala...stále viac sa to zamotáva..lubim ju ale už jej neverím ani slovko...k tej rovnosti...rozmýšľal som nad tým že jej spravím niečo podobné...a možno ma už nechá plávať alone... :-/
//vo väčšine vzťahov to býva naopak....takto ako ona sa chovajú chlapi a tak ako ja dievčatá...je to celé na hlavu...
//vo väčšine vzťahov to býva naopak....takto ako ona sa chovajú chlapi a tak ako ja dievčatá...je to celé na hlavu...