Audi A6 2.5 Tdi quattro
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Audi A6 2.5 Tdi quattro
a kto to bude krmit?:)
Ak ti nevadi spotreba (pod 10l kombinovane sa nikdy (skutocne nikdy) nedostanes) tak je to pre toto auto idealny motor (inak pod 10l/100km sa nedostanes ani s motorom 1.8 to len pre info). Nechapem preco ma na kufri napisane 4.2 ked je to 3.0, skus sa ho opytatMarkus22222 napísal:Jasne manual
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2010, 13:29)
http://audi-a6.autobazar.eu/30-v6-quatt ... 75983.html co vravite na toto sice je to automat no ale co uz.....
Ta A4ka vyzera velmi zachovalo, spotreba okolo 6-7l a pokial nemas 2 metre a 120kg tak velmi pohodlne vozenie, treba vidiet a vyskusat no.
-
Markus22222
Light Expert
Živiť to nie je až tak podstatne......len chcem nieco co sa nebude v kuse kaziť .....a počul som ze vyrobené audiny v tých rokoch co mali automat tak sa kazili prevodovky .....tak neviem co mám teraz zobrať .....zobral by som A4 len neviem ci to s tým motorom pôjde dobre lebo som sa este v tom nevozil.....keďže A6 v tých rokoch bola aj motorovo dosť nevyriešená .....a zase benzín mal len automat .....a rozmýšľal som aj nad A6 z roku 2005/06 tie troj litre a dajú sa zohnať za 15-16 tisíc tak ale neviem ......tak poraďte nieco ....dik
-
D4vid
Medium Star
Automatu by som sa az tak nebal... Skor tej 2.5tdi...
No nejaký benzín + automat by podľa mna mal byť fájn
No nejaký benzín + automat by podľa mna mal byť fájn
Kup si novu A7micku, budes mat aj zarukuMarkus22222 napísal:Živiť to nie je až tak podstatne......len chcem nieco co sa nebude v kuse kaziť .....a počul som ze vyrobené audiny v tých rokoch co mali automat tak sa kazili prevodovky .....tak neviem co mám teraz zobrať .....zobral by som A4 len neviem ci to s tým motorom pôjde dobre lebo som sa este v tom nevozil.....keďže A6 v tých rokoch bola aj motorovo dosť nevyriešená .....a zase benzín mal len automat .....a rozmýšľal som aj nad A6 z roku 2005/06 tie troj litre a dajú sa zohnať za 15-16 tisíc tak ale neviem ......tak poraďte nieco ....dik
Ak mas 14-15tis tak zozenies A6tku sedana s 3.0TDi a to je najlepsi dizel aky kedy v audinach bol. Od nizkej poruchovosti cez pomerne nizku spotrebu (da sa ist vklude za 7-8l/100km) po vyborne odhlucnenie v interieri a dostatocny vykon. Raz ked budem velky ..
ked raz budem velky, tak diesel by to nemal byt ani nahodou
co sa tyka 3,0 tdi, tak je to asi najlepsie tdi. Podla mna by sa ani nemal volat tdi. Ten motor je aj po rokoch jeden z najlepsich dieslov na trhu
-
Markus22222
Light Expert
miso03-Ak mas 14-15tis tak zozenies A6tku sedana s 3.0TDi a to je najlepsi dizel aky kedy v audinach bol. Od nizkej poruchovosti cez pomerne nizku spotrebu (da sa ist vklude za 7-8l/100km) po vyborne odhlucnenie v interieri a dostatocny vykon. Raz ked budem velky ..
No presne tuto som myslel a vraj je dobra fakt....tak asi pojdem do nej len ci daku dobru najdem....lenze musi to byt quattro...vsak pozriem ci najdem aj taku za taku cenu....a tu 2.5 necham radsej tak....
dik
No presne tuto som myslel a vraj je dobra fakt....tak asi pojdem do nej len ci daku dobru najdem....lenze musi to byt quattro...vsak pozriem ci najdem aj taku za taku cenu....a tu 2.5 necham radsej tak....
-
D4vid
Medium Star
3.0TDI sa vyraba len ako stvorkolka... Takze ziaden strach... Je to dobrá voľba...
-
Markus22222
Light Expert
Tak dik uz len teraz daku dobru najst.... 
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2010, 17:10)
nasiel som toto http://www.aaaauto.sk/sk/audi-a6/car.ht ... earto=2006 co vravite na to.....dik
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2010, 17:10)
nasiel som toto http://www.aaaauto.sk/sk/audi-a6/car.ht ... earto=2006 co vravite na to.....dik
Uplne zly vyber, za tie prachy bez koze, parkovacich senzorov, ovladania radia/telefonu na volante, display navigacie maly a bezfarebny, podla popisu k tomu nedava ani letne gumy s diskami (pripocitaj si min 600 eur za nove).. inak smiem vediet preco chces do takehoto auta manual? Tie 6-stupnove automaty co sa do nich davali/davaju su trochu prepracovanejsie ako automaty z 90tych rokov a o pohodlii ani nehovorim. Pri takejto cene sa uz oplati popozerat aj zahranicne bazary, dnes sa dovazaniu aut z Nem./Tal./Rak. venuje kazdy treti clovek. Tak napr. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... =131957042 bleda koza, poriadna navigacia a 200 000km najazdenych na nemeckych, nie slovenskych cestach.
adameeec : kazdy chce to co nema
.. ja napr nemam turbo a nizku spotrebu pri takom vykone 
adameeec : kazdy chce to co nema
-
RATZINGER666
Darca
markus: ak si uz zmiereny s A6, vyhovarat ti to nebudem, lebo mi je jasne, ze sa ti auto zapacilo a presne toto chces... neviem vsak, ako je to s tvojim rozpoctom, kedze na zaciatku spominas 10k, neskor az 15k, nepises najazd, takze neviem, ci skor benzin alebo dizel... kazdopadne vedz, ze A6 2004 uz nie je ziadne nove auto, je to vyssia trieda, preto musis predpokladat, ze prvy majitel s tym tocil min. 25k rocne, takze ak najdes kus, ktory bude mat najazdenych pod 200kkm, mal by si zbystrit a byt opatrny a dbat na to, aby byvaly majitel dolozil tieto udaje... co sa tyka motorov - ak spravis viac ako 20kkm rocne na dialkovych trasach, ber naftu, konkretne spominanu 3,0tdi, nic lepsie sa pred faceliftom do tohto modelu nedavalo... ak vsak najazdis menej a vacsinu po meste a na nie dlhe trasy, bez benzin, konkretne by som ti odporucil 3,2 FSI, ktory ta potesi ako spolahlivostou, tak aj vzhladom k vysokemu vykonu aj vybornou spotrebou...
tvoj vyber snad nejdem ani komentovat, kedze vsetko podstatne uz zhrnul miso03, ci uz konkretny model, alebo rozhodnutie zvolit manual - voci obom veciam by som mal urcite vyhrady... pozri si radsej ten misov link a porozmyslaj nad dovozom - osobne by som takuto limuzinu zo slovenskeho trhu nebral urcite...
tvoj vyber snad nejdem ani komentovat, kedze vsetko podstatne uz zhrnul miso03, ci uz konkretny model, alebo rozhodnutie zvolit manual - voci obom veciam by som mal urcite vyhrady... pozri si radsej ten misov link a porozmyslaj nad dovozom - osobne by som takuto limuzinu zo slovenskeho trhu nebral urcite...
-
D4vid
Medium Star
Do toho auta je manual škoda... Máme tiež A6 3.0TDI 2008... Automat radí pekne plynulo... V športovom režime je s tým radosť predbiehať... Určite by som do A6tky s takým motorom nedával MANUAL...
-
Markus22222
Light Expert
preco by si tam nedaval manual, a ake vyhrady mas kludne napis.....ten misou link som pozeral a je to fakt super v porovnani s tym cosom dal ja...len musel by tam ist niekto so mnou a ktosa do toho vyzna plus este nejake kese tam...takze ta cena by bola o dost vyssia.....a jazdit budem urcite dlhsie trasy kedze mam aj taku robotu tak vela cestovanie..a ked tam je automat nema to vacsiu spotrebu ako pri manuale? 10 som mal ale dokazem zohnat aj 15 takze v podode.....
preco by si tam nedaval manual, a ake vyhrady mas kludne napis.....ten misou link som pozeral a je to fakt super v porovnani s tym cosom dal ja...len musel by tam ist niekto so mnou a ktosa do toho vyzna plus este nejake kese tam...takze ta cena by bola o dost vyssia.....a jazdit budem urcite dlhsie trasy kedze mam aj taku robotu tak vela cestovanie..a ked tam je automat nema to vacsiu spotrebu ako pri manuale? 10 som mal ale dokazem zohnat aj 15 takze v podode.....
-
RATZINGER666
Darca
no otazku by som postavil skor tak, ze preco manual, ked mozes mat automat
to na pohodli prida velmi vela, ver mi
hentie automaty su uz na vysokej urovni, nemusis sa bat nespolahlivosti ci vyssej spotreby... ak mas na plane aj dlhe trasy a jazdis vela, ber kludne aj ten dizel... vyhrady pisali uz kolegovia nadomnou a plne s nimi suhlasim, takze mylim, ze sa netreba opakovat 
-
Markus22222
Light Expert
no okey budem rozmyslat este co vezmem ci automat alebo manual...len ak pojdem do zahranicia tak neviem ci budem mat s kym lebo ponemecky neviem nic...a ani neviem kto by so mnou isiel.....
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2010, 21:18)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1 ----a toto je aj za dost lacnz peniaz....
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2010, 21:18)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1 ----a toto je aj za dost lacnz peniaz....
S dovozom a prihlasenim problem nebude, venuju sa tomu uz aj firmy, napis z akeho si mesta pripadne napis do fora autobazar.eu tam ti daju konkretne ponuky, vyjde to cca 1000eur (dovoz, KO, stk, ek..).
-
D4vid
Medium Star
AUTOMAT - Pohodlie, auto radí vždy presne a rýchlejšie a má veľmi dobrú spotrebu
MANUAL - Nižšia spotreba? Nemyslím že tam bude rozdiel. A ak áno tak zanedbateľný. Tento tiptronic je fakt skvelá prevodovka. Keby si s tým mal možnosť pojazdiť na oboch potom by si hlavou trieskal o stenu že si zobral manual... Je to citeľný rozdiel... Manuál v aute tejto kategórie a motorizácie nemá už svoje miesto...
MANUAL - Nižšia spotreba? Nemyslím že tam bude rozdiel. A ak áno tak zanedbateľný. Tento tiptronic je fakt skvelá prevodovka. Keby si s tým mal možnosť pojazdiť na oboch potom by si hlavou trieskal o stenu že si zobral manual... Je to citeľný rozdiel... Manuál v aute tejto kategórie a motorizácie nemá už svoje miesto...
-
Markus22222
Light Expert
no tak okey asi ten automat...a ako funguje ten automat kedze som s tym nejazil vobec este viem za su tam nejake pismena D,R,P,N a este neviem a vobec neviem co je naco okrem R...dik
S dovozom a prihlasenim problem nebude, venuju sa tomu uz aj firmy, napis z akeho si mesta pripadne napis do fora autobazar.eu tam ti daju konkretne ponuky, vyjde to cca 1000eur (dovoz, KO, stk, ek..).------tisic to je dost za to vsetko... a z dovozom problem nebude? to myslis ako ?
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2010, 12:31)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... ........tu su nejake 4 ktore by ste mi odporucili......dik
S dovozom a prihlasenim problem nebude, venuju sa tomu uz aj firmy, napis z akeho si mesta pripadne napis do fora autobazar.eu tam ti daju konkretne ponuky, vyjde to cca 1000eur (dovoz, KO, stk, ek..).------tisic to je dost za to vsetko... a z dovozom problem nebude? to myslis ako ?
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2010, 12:31)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... ........tu su nejake 4 ktore by ste mi odporucili......dik
Heh dalsi priklad cloveka co automat nikdy nevyskusal a z domienok ho ani nechce.. To ako funguje tu uz bolo rozoberane, staci hladat. Z tychto styroch by som nebral jedine tu s tym tuknutym predkom, inak su to (skoro) identicke vozy (jeden ma bledu kozu ale nema digitalnu klimu, druhy kozu nema ale ma 3-ramenny volant a treti nema ani jedno
)
// 1000 je tak akurat, cesta z do nemecka/zabity cas ale hlavne s tym nemas ziadne opletacky a dostanes auto rovno na svk SPZtkach
// 1000 je tak akurat, cesta z do nemecka/zabity cas ale hlavne s tym nemas ziadne opletacky a dostanes auto rovno na svk SPZtkach
-
RATZINGER666
Darca
D mas drive, na tom jazdis, R je spiatocka, P je parking, to zaradis, ked zaparkujes a ono ti to samo hodi prvy kvalt, aby si nezbehol z kopca, N je neutral, to sa nejak nepouziva... potom tam mas + a -, cim si mozes manualne v pripde potreby zaradit, pripadne tam mas 2, 3, 4 na zaradenie najvyssieho stupna...
s dovozom problem nebude lebo dovozu sa venuje milion spolocnosti, ktore ti vsetko zariadia a dovezu ti ho ''na kluc''...
1000e je adekvatna cena, vsetci za to pytaju priblizne tuto sumu...
s dovozom problem nebude lebo dovozu sa venuje milion spolocnosti, ktore ti vsetko zariadia a dovezu ti ho ''na kluc''...
1000e je adekvatna cena, vsetci za to pytaju priblizne tuto sumu...