Ahojte, chcel by som sa spytat tych co byvaju v Bratislave - Stare mesto, aka ponuka providerov tu je.
Zatial viem len o tychto:
Slovanet
UPC
ORANGE
T-COM
Hladam googlim ale nejak neviem najst ostatnych. Dakujme K+
Provideri v BA - Stare Mesto
Re: Provideri v BA - Stare Mesto
ak hladas co najlepsi internet tak by som ti poradil nasledovne, ak si z BA tak jednoznacne uz ries optiku a kedze ju u nas ponukaju iba 4 firmy(tcom,orange,slovanet,swan-myslim ze ich viac nieje) tak by som sa pozeral len po nich 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
V Starom meste nie je dostupná Optika v širokej časti. Osobne vrelo odporúčam UPC. Používajú viac frekvencií na jednom koaxiálnom kábli a tým vytvárajú neobmedzenú rýchlosť [do budúcna]. Potenciálne oveľa vyšší bandwidth ako optika. Čo sa týka stability, tak je monitorovaná 25 dní v centre priamo a keď zaznamenajú výpadky, tak opravia for free rozvodne atp.
h.olub - zabudol si spomenúť že optické siete využíva aj UPC mimo prístupových bodov, ale to len bokom. Ich vlastná stará sieť má tiež obrovskú kapacitu. Jeden kanál utiahne 60-80 mibit/s, tzn. ak máš dva kanály, máš 120-160 mibit/s a ak máš 10 kanálov na jednom pripojení, tak máš 1200-1600 mibit/s a máš gigabit. UPC ftw, až na ich zaspatých operátorov.
Btw. momentálne platím 30 evri za 60/10 oficiálne a ťahám do 20 MB/s cez jdownloader a tlačím 1.5 - 2 MB/s.
h.olub - zabudol si spomenúť že optické siete využíva aj UPC mimo prístupových bodov, ale to len bokom. Ich vlastná stará sieť má tiež obrovskú kapacitu. Jeden kanál utiahne 60-80 mibit/s, tzn. ak máš dva kanály, máš 120-160 mibit/s a ak máš 10 kanálov na jednom pripojení, tak máš 1200-1600 mibit/s a máš gigabit. UPC ftw, až na ich zaspatých operátorov.
Btw. momentálne platím 30 evri za 60/10 oficiálne a ťahám do 20 MB/s cez jdownloader a tlačím 1.5 - 2 MB/s.
A nejaki mensi Wi-fi provideri alebo alternativny opticky ? Ci na to sa vykaslat? Lebo mozu tu byt mali vyhodnejsi okrem tychto velkych co ste pisali.
-
uplink
VIP
Ja by som do wifiniy v Starom Meste nikdy nešiel, ale keď veľmi chceš dohodni sa so susedom čo má chello na wi fi routry 
Takze nakoniec to vyhralo UPC.
Mam jedneho dobrovolneho darcu v cinzaku, len sa mu nejak nechce niekedy. ^^
Mam jedneho dobrovolneho darcu v cinzaku, len sa mu nejak nechce niekedy. ^^
-
uplink
VIP
Dobrá voľba.