Úplne sa hodí ku Slotovi a Malíkovej.
Správanie sa ministrov + politika na Slovensku
Re: Správanie sa ministrov + politika na Slovensku
Vinco je nová postavička slovenskej politickej scény. To, čo dostáva on zo seba....
ved to je obycajny primitiv. Uplne sa hodi do tej slotovej ZOO.
A stačili už len desatinky percenta aby také prdy ako Vinco ostali pred parlamentom.. 
Vincko bol dobrý hokejista, to sa musí nechať
, ale v politike nemá čo robiť...nemá na to vzdelanie, výchovu, vystupovanie a celkovo nemá čo na politickej scéne ponúknuť....je z rovnakej ohrady ako jeho stranicky šef. Bolo od neho vrcholne cynické ako raz dementoval a potom svoje vyjadrenie označil za ironiu. Tak sa bil do prs pred voľbami ako vždy bol narodniar a teraz sa k veci nevie postaviť ako chlap.
slay - ak ide o tie desatinky, tak sa nemusíš obavať, pretože SNS nepotrebuje byť ani vo vlade, aby sa v očiach voličov sama zdiskreditovala a to, že sa do politiky dostavajú takýto "odborníci ako Vincko" je odpovedou na otázku, prečo su naše zákony take deravé ako sú.
btw. na druhej strane sa treba zamyslieť, či je jediny koho mafia rešpektuje, s kým si ruky podáva...
slay - ak ide o tie desatinky, tak sa nemusíš obavať, pretože SNS nepotrebuje byť ani vo vlade, aby sa v očiach voličov sama zdiskreditovala a to, že sa do politiky dostavajú takýto "odborníci ako Vincko" je odpovedou na otázku, prečo su naše zákony take deravé ako sú.
btw. na druhej strane sa treba zamyslieť, či je jediny koho mafia rešpektuje, s kým si ruky podáva...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Meh, tak dnes ráno mi zdvihla tá banda kok*tov na zbojníckom vŕšku tlak. Plánujú totiž štátny smútok (1. septembra, v štátny sviatok??) a dokonca aj odškodniť rodiny obetí streľby v Bratislave. To hádam nemyslia vážne toto, plnou hubou odsudzovali Fica kvôli jeho pravidelným populistickým ťahom a oni sa chystajú vykonať presne to isté. Človeka aby tu z týchto politikov je*lo, nech už ide o cigánov alebo nie - odkedy sa prekrista odškodňujú obete násilných trestných činov? Koľko obetí cigánskeho etnika (Michaľany, stará babka kvôli 20Eur, atď) bolo odškodnených a ešte bol aj vyhlásený štátny smútok? Prípadne keď vystrieľali Papayovcov? Veď toto je fakt nie na smiech, ale skôr na zaplakanie. A potom sa čudujeme, že Kotleba a spol. majú takú podporu, keď štát dáva pravidelne facky pracujúcim ľuďom a bandu neprispôsobivých zvýhodňuje vo všetkom, v čom sa len dá. Ja som iba zvedavý, že kedy príde ten moment, tá prelomová chvíľa, keď rupnú nervy nie jednotlivcovi, ako to bolo v Bratislave, ale celej majorite a jedoducho si povie dosť...To bude veselo...
http://www.sme.sk/c/5527990/pre-masaker ... alych.html
http://www.sme.sk/c/5527990/pre-masaker ... alych.html
Pomýlil si sa vo štvrtok je 2.septembra... Čo si čakal zomreli nevinné osoby a bude sa o tom písať aj v učebniciach dejepisu.
-
seth82
Darca
A mali smútok aj obete cigánov na východe? Alebo mi niečo uniká? (mimochodom, ten smútok mal byť vyhlásený v štátny sviatok, ale zjavne to zmenili na 2.9) A boli aj odškodnené obete cigánov? Mne sa nezdá...Mimochodom - Papayovcom tiež nič takéto nevystrojili a či už boli vinní z niečoho, alebo nie, to je úplne iná diskusia. A aj o nevinnosti tých obetí by som vážne pochyboval, hlavne po pozretí si videorozhovorov s nimi...
Je rozdiel urobiť trestný čin a brutálne vyvraždiť celú rodinu. Ak by bol štátny smútok vyhlásený Pápayovcom podobne by si nadával, že čím si to vyslúžili. Kompetentní urobili správny krok vyhlásením smútku, tvoj názor Ti neberiem
.
Ten štátny smútok by som odôvodnil tým že sa ešte v histórii Slovenskej republiky sa nič podobné tomuto nestalo.Predsa mafiánov Pápayovcov a tu rómsku rodinu nejde porovnávať.Ale to odškodné by som vnímal skôr ako taký nebezpečný precedens, a štát to nemohol predvídať keď o to nepredvídali ani najbližší príbuzný útočníka.
-
seth82
Darca
http://ekonomika.sme.sk/c/5529408/stat- ... mluvy.html no tak na toto som strašne zvedavý...Treba vytvoriť nejaký spolok, ktorý by skúmal, či je každá zo zmlúv transparentná a či sa tam nešafári s financiami...Dúfam, že tmári z Propu a spol. sa budú dostatočne činiť, veď to bude príležitosť na zistenie prípadných prešľapov...
//a páči sa mi novelizácia, v ktorej sa odfaklí preč zneužívanie inštitútu obchodného tajomstva ako dôvodu na nezverejnenie zmlúv, ktorých sa to týka...Dúfam, že to všetko prejde a že to bude fungovať tak, ako to vyhlasujú...
//a páči sa mi novelizácia, v ktorej sa odfaklí preč zneužívanie inštitútu obchodného tajomstva ako dôvodu na nezverejnenie zmlúv, ktorých sa to týka...Dúfam, že to všetko prejde a že to bude fungovať tak, ako to vyhlasujú...
Politici sa musia chovať politicky korektne, dodržiavať všetky formálne záležitosti a tobôž keď sú pod drobnohľadom svetových médií, aj keby si mysleli pravý opak. Čiže nič iné sa čakať od nich nedá.. Je to nutná formalita.
-
seth82
Darca
Avšak dojal ma návrh Fica na odvolanie Sulíka z postu predsedu vlády...Na takých vratkých nohách to postavil, že to až pekné nie je. Avšak ja by som mu na ich mieste priamo v parlamente naživo pripomenul, čo stváral Sulíkov predchodca, súdruh Paška, ktorý dokonca počas pôsobenia vo svojom poste niekoľko krát porušil zákon a to napríklad keď si v Košiciach postavil v historickom centre nový komplex, pričom výstavba nových budov v centre Košíc je výslovne zakázaná. A ešte treba samozrejme spomenúť aj kauzu, keď samozvane zmenil znenie zákona schváleného poslancami, bez akéhokoľvek upozornenia a podal ho na podpis prezidentovi. Vtedy Fico neskučal, že by mal ísť Paška do prdele, samozrejme, že sa nič nestalo. Teda - Paška porušil niekoľko krát zákon, nestalo sa nič a Sulík zákon ani neporuší a na základe Ficových drístov má byť odvolaný (zrazu Ficovi vadí, že deň otvorených dverí bol z dnešného dátumu zrušený, lebo OMG ľudia majú právo vidieť, čo sa deje, hlavne, že počas svojej vlády udržiaval všetko v tajnosti)...Je mi z toho do plaču...
Sulíkovi chýba elementárna slušnosť. Jeho správanie je akceptovateľné a pohodové všade, len nie v ústavnej funkcii a pri reprezentácii štátu. Zato, že sa správa ako gadžo by som ho ešte neodvolával, ale za to, ako sa postavil k plneniu programu SaS by sa mal kanálmi odplaziť do zabudnutia. Mám na mysli jeho hlášku o neplnení programu, len nech nevládne Fico. Jeho dôveryhodnosť padla do suterénu. Nikto nám nedá, čo Sulík nasľubuje...
Taký sedliak ako Sulík sa nehodí ani za nočného strážnika parlamentu, nie za predsedu....
//Vycuc z diskusie pravda.sk s ktorym absolut suhlasim : )
Taký sedliak ako Sulík sa nehodí ani za nočného strážnika parlamentu, nie za predsedu....
//Vycuc z diskusie pravda.sk s ktorym absolut suhlasim : )
Splnenie volebného programu by bolo elementárne slušné posudzovať po 4 rokoch.
Fico chudák je nešťastný, že už nie je v centre pozornosti médii ako kedysi, a už mu tie hyenky asi chýbajú, tak pravidelne musí na seba upozorniť somarinami aby naňho všetci úplne nezabudli. Nuž čo robiť, keď ani nie je kvôli čomu tlačovku zvolať, pravda..
Fico chudák je nešťastný, že už nie je v centre pozornosti médii ako kedysi, a už mu tie hyenky asi chýbajú, tak pravidelne musí na seba upozorniť somarinami aby naňho všetci úplne nezabudli. Nuž čo robiť, keď ani nie je kvôli čomu tlačovku zvolať, pravda..
Fico je už naozaj smiešny týmto svojimi výpadmi. Len teraz neviem - ako to bolo spomenuté vyššie - či sa mám smiať, alebo plakať, lebo veľa ľudí na tie drísty samozrejme skáče.
Elementarne slusne by bolo stat si za niecim, co poviem. Nie 2 dni po volbach to hodit za hlavu.
Sulik sa dostal na post predsedu parlamentu, ako slepe kura ku zrnu. Nema na to ani moralne a ani profesne predispozicie. Dostal sa tam a je spokojny, ze je. Jeho vystupovanie je na urovni dedinskeho "burana".
Ale niet sa co divit, ministerske nominacie su tak isto jedna velka tragedia. (az na mozno 2 vynimky)
Sulik sa dostal na post predsedu parlamentu, ako slepe kura ku zrnu. Nema na to ani moralne a ani profesne predispozicie. Dostal sa tam a je spokojny, ze je. Jeho vystupovanie je na urovni dedinskeho "burana".
Ale niet sa co divit, ministerske nominacie su tak isto jedna velka tragedia. (az na mozno 2 vynimky)
-
seth82
Darca
O morálnych a profesných predispozíciách Slotu, Mečiara, Fica, Pašku, celého SMERu, SNS, SDKÚ A KDH by som vedel polemizovať
O SAS sa to postupne dozvieme...
Dobre nezacali... 
-
hojko
Site Admin
Mne sa uputavka na referendum paci, podla mna dobre zvolena tema, preco sa zucastnit. Este by som tam dal napriklad opiteho Slotu pre lepsiu motivaciu. Zial, ja sa referenda nezucastnim, pretoze som v tom case mimo Slovenska, ale keby som tu bol, tak by som urcite isiel.