-- no nic, K teme, ked je presmerujte ma na nu ked nie tak cchem vediet ako na tieto zalezitosti reagujete vy. V poslednej dobe sa mi stava ze ma niektori ludia doslova otravuju, vzhladom na situacie ktore sa diali posledne obdobie (takeho razu ze ked mi na sidlisku pristane UFO tak sa nebudem cudovat ale otvorim flasu a idem robit uvitaci vybor, lebo toto je nic oproti tomu jake sialene situacie sa diali . . . ) sme sa s istou partiou kamaratov stiahli trocha do ustrania a robime si take privat ozran klub party, jednoducho izolovani od vsetkych, s vodnou fajkou a flaskami alkoholu (nic z toho nemame nutne za potreby) sme sice v prirode ale mame so sebou notebooky a pustame si videa a hudbu a no proste looseri maximalni, ale je aspon pohoda a klud. Pokecame o tom co nas bavi a kazdy je v maximalnej pohode. Dievcata ziadne cize buziklub party.
-- Lenze ako som povedal zacali sa mi (uz od zaciatku tychto party) ozyvat ludia (skor znami ako kamarati) s velmi vysokym sebavedomim ktore sice zvladnem ale moc im ho nemusim. A ozvanie typu, Caw, kde si ? tam a tam, A mate tam nejaky chlast? No mame. Tak pridem vas pozriet nie ? ved ja nesmiem chybat na ziadnej party a vy by ste to podla mna nezvladli popit, beriem aj kamaratov hej? Tych co si si s nimi minule ruku poddaval treba utuzit vztahy nie ? (do toho dobra nalada a smiech--podotykam dotycny bol triezvy) Takychto telefonatov a pisania na nete mam X. Proste stale niekto chce sa pripojit BEZ TOHO ABY NIECO DO TOHO PRISPEL (MY SA PRAVIDELNE SKLADAME NA TABAK DO VODNEJ FAJKY A UHLIE, PLUS ALKOHOL SI KED TAK KUPUJE KAZDY SAM!!!) a jednoducho tito ludia beru ako samozrejmost ze pridu, popiju si co chcu, pofajcia si vodnu fajku a idu prec, s tym ze je ako samozrejmost ze im to mame dat lebo si tym kupujeme ich pritomnost ktora je urcite to prave orechove pre nas, (som rad ze pri telefonatoch a pisani na nete SEDIM lebo inak by som na tu svoju prdel padol -- lebo nechapacka, mne su ti ludia docista ukradnuti preto sa zacali robit tieto stretavky v podstate, oddychnut si od vsetkych ostatnych) No a kamarati co sme spolu tiez vravia ze poznaju X ludi ktori robia toto iste, ze sa to nestava len mne ale aj im. Ze proste pride niekto kto si nedonesie pijatiku alebo nicim neprispeje a pije jak duha bez akejkolvek vycitky a este to berie aj ako samozrejmost.(a alkohol stoji peniaze, a cloveka to naserie ked dany clovek toto spravi viackrat) (tak ja ked niekam idem tak si beriem flasu vlastnu co davam akoby do banku, a to tiez vyberiem nieco poctiveho aj z vina aj z tvrdeho, alebo ju mam tak ze ju pijem ja. ) O pozvaniach a takychto akciach kde je jasne ze chlast kupujete vy sa nebavme, ale cisto o takychto situaciach a ako ich riesit, lebo ja neviem moc dobre co mam tym ludom ako povedat. Su to znami, niektori aj kamarati, ale tymto spravanim mi vrcholne lezu na nervy, a ked im to poviem otvorene tak ich ego dostane taku ranu ze to nerozchodia. (vecna cest a slava ludom ktori bud pridu s flasou alebo ked nepridu s nicim tak piju len symbolicky, a nie za ucelom schlastat sa u nas a ist prec, zadarmo pijatika. . . . )