Tutorial na salto vzad
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tutorial na salto vzad
spravil by niekto slovensku verziu nasiel som ich kopec na youtube.com ale nesom taky dobry anglictinar aby som vedel co a ako ...
-
El Bastardo
Light Star
skusaj to do bazena... alebo chod na nejake kupalisko a sleduj tipkov co to do vody skacu (v poslednej dobe ich je dost), pripadne sa ich skus opytat, ci by ta to nenaucili (i ked naucit sa to mozes viac-menej len ty, ale najma treba skusat)... PS: do vody to bude boliet menej, ako na travu/beton (pokial si to nedas z 20tich metrov 
-
axxis
Addict
Bazen ani trampoliny neskusaj! Do bazena stale zostava strach zo skoku a nanajvys si ublizis. Pri trampoline si zvyknes na pomocny odraz a potom Ti to samemu uz akosi nepojde.
Ja osobne som sa naucil backflip do hlbokeho snehu-stlmip vsetky pady na kecku
ale najlepsie sa to naucis ked sa postavis niekde na zinenku, okolo Teba dvaja kamosi, ktori ti jednu ruku drzia za chrbtom a druhu asi niekde v oblasti kolien. Potom sa len odraz a nejak skoc dozadu tou rukou pod chrbtom Ta mierne chytia a rukami pod kolenami svihnu dozadu.
Ja osobne som sa naucil backflip do hlbokeho snehu-stlmip vsetky pady na kecku
-
The Calvin
Star
No ja backflip ovladam aj veci co sneho vyplivaju.
Backflip je naročny viac psychicky ako technicky. je tam vela dôlezitych veci. Ja som sa ho ucil v molitanovej jame. dvôležite je predstavit si ten pohyb a nerozmyslet si to uprostred salta ked sa dotoho uz hodim tak to aj dotiahnem a nezabudat na dobrý svich v rukách a ked budes v najväčšej vyske tak sa zabalit a je to.
Niekto spravi backflip uplne hned (potom uz len doladi) Ale vela ludi ma tendenciu sa zlaknu uz ked su vo vzduchu. A do kazdeho salta musis dat silu. Ono si este popozeraj videa. Aby si si vedel predstavit ako to pojdes skocit.
Backflip je naročny viac psychicky ako technicky. je tam vela dôlezitych veci. Ja som sa ho ucil v molitanovej jame. dvôležite je predstavit si ten pohyb a nerozmyslet si to uprostred salta ked sa dotoho uz hodim tak to aj dotiahnem a nezabudat na dobrý svich v rukách a ked budes v najväčšej vyske tak sa zabalit a je to.
Niekto spravi backflip uplne hned (potom uz len doladi) Ale vela ludi ma tendenciu sa zlaknu uz ked su vo vzduchu. A do kazdeho salta musis dat silu. Ono si este popozeraj videa. Aby si si vedel predstavit ako to pojdes skocit.
Vazne??? tak cekuj toto http://www.ceknito.sk/video/4449axXis napísal:ale najlepsie sa to naucis ked sa postavis niekde na zinenku, okolo Teba dvaja kamosi, ktori ti jednu ruku drzia za chrbtom a druhu asi niekde v oblasti kolien. Potom sa len odraz a nejak skoc dozadu tou rukou pod chrbtom Ta mierne chytia a rukami pod kolenami svihnu dozadu.
-
profik
Light Professional
Ja to skakat neviem
velmi sa toho bojim, proste v poslednej chvili si to rozmyslim
. Som zapasnik a vela mojich kamaratov to vie, a ucili ma to tak, ze 90% je nebat sa
a potom je dvolezity dobry odraz. Najlepsie je to robit na zinienke. A nauc sa najprv rondat(niesom si isty ci sa to tak pise)-je to mlynske kolo z dopadom na obe nohy/alebo tiez tkz. premet vbok a z toho sa lepsie orazis a skaces zo zaciatku premet vzad a potom neskor, ked budes mat lepsi odraz a budes si istejsi salto prijde samo
neukamenujte ma, ze to neviem robit a poucujem, len sa snazim pomoct
neukamenujte ma, ze to neviem robit a poucujem, len sa snazim pomoct
df
No do bazéna , keď skáčeš sa musíš hoďiť trocha do zadu , nie do výšky ( to je akoby si robil backflip z vyvýšeného miesta ) vtedy si hlavu nebuchneš , no ale najlepšie je asi ten sneh a hrubé žinenky ; základ je vyskočiť do výšky ,chyťiť si kolená , pritom chytani sa nahnete trocha do zadu a ste pretočený + podotýkam popozerať na youtube kopu tutorialov na ten trick 
Re: Tutorial na salto vzad
A nemohla by som to skusit v stodole na slame??
ja som sa tiez ucil salto vzad v seniku =D ono je to tam v pohode pokial nemas niak extra tvrde seno =)....no najdolezitejsie je asi prekonat ten pociatocny strach...potom uz je to super =)sandra258 napísal:A nemohla by som to skusit v stodole na slame??
ja neviem ani ani ale chcel by som len nemam ako , da sa naucit aj na velkej lopte... neviem ako sa vola