Mafia 2
Re: Mafia 2
chcem sa opytat ci nie je nejaka moznost zahrat si hru ENG dabing + CZ titulky ??
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
oficialne nie a neviem ani o zidnom mode co by to dovoloval
vsak nemusi byt nato mod ale ze nejako do tej slozky s ENG dabingom vlozit nejaky subor zo slozky s CZ dabingom a prepisat tak povodny subor v tej zlozke ENG dabingu
podla mna by sa to dalo len neviem ktory subor presne kopirovat
podla mna by sa to dalo len neviem ktory subor presne kopirovat
Kks Ste Videli Tu Jimmyho ... to DLC, vcera hrali Hodinu z toho a musim sa smiat.
Tak trapnu napodobeninu GTa som este nevidel.
Cize cele je to otom ze behate z plesatym chlapikom
vo vzduchu sa tocia take ikonky date E primete isiu, ziadne video nic, idete na miesto postrielate a naspet toto je cele
Ziadny pribeh.
Cize OK jazda BUM BUM jazda NEXT....
Americania sa musia tesit toto je ich druh hier ziadna pointa pribeh len bum bum.
Ked som videl tych dvoch co to hrali, niekto nanich hodil molotov oni skoro skapali a zacali sa smiat jak one.
A ked isli tu istu misiu treti raz lebo ich zabili, no hanba.
To ze sa tam vsetci v komentoch pytali, ci bude pokracovat Pribeh Vita, nato neodpovedali.
Keby bolo toto v hre s Vitom a nejakou kratuckou Cutscenou ako bocna misia ok. Ale cele DLC no konec
Tak trapnu napodobeninu GTa som este nevidel.
Cize cele je to otom ze behate z plesatym chlapikom
Cize OK jazda BUM BUM jazda NEXT....
Americania sa musia tesit toto je ich druh hier ziadna pointa pribeh len bum bum.
Ked som videl tych dvoch co to hrali, niekto nanich hodil molotov oni skoro skapali a zacali sa smiat jak one.
A ked isli tu istu misiu treti raz lebo ich zabili, no hanba.
To ze sa tam vsetci v komentoch pytali, ci bude pokracovat Pribeh Vita, nato neodpovedali.
Keby bolo toto v hre s Vitom a nejakou kratuckou Cutscenou ako bocna misia ok. Ale cele DLC no konec
cauko, pls fakt nikto nevie pomoct pri tomto probleme ? :- ked spustim mafiu tak mi vyhodi cierne okno, ako ze sa hra spusta a potom mi to vypne bez toho aby minieco napisalo ze error alebo co . Nevie niekto cim by to mohlo byt ? PLS
eh, spytam sa takto, ma niekto ulozeny SAVE dokoncenou hrou? seksa sa mi hra v jednej misii a nieje to chybou v cinematicu/skusal som cze/eng a stale ta ista chyba...
respektive, kde sa nachadza priecinok s mojim SAVE-om?
cauko, pls fakt nikto nevie pomoct pri tomto probleme ? :- ked spustim mafiu tak mi vyhodi cierne okno, ako ze sa hra spusta a potom mi to vypne bez toho aby minieco napisalo ze error alebo co . Nevie niekto cim by to mohlo byt ? PLS
-
martin0134
Medium Star
cooler : mas v precinku sds_cz subor info ???
-
Space5800
Medium Professional
Priečinok so savom je v C:\Users\POUŽÍVATEĽ\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saveskacjak116 napísal:eh, spytam sa takto, ma niekto ulozeny SAVE dokoncenou hrou? seksa sa mi hra v jednej misii a nieje to chybou v cinematicu/skusal som cze/eng a stale ta ista chyba...
jj teraz som si ho stiahol a nejde to ... ja som si to sds cz musel stahovat osobitne este s 3 subormi a nechapem.. kamaratovi to ide moznosom spravil nejaku chybu ale nechapem akumartin0134 napísal:cooler : mas v precinku sds_cz subor info ???
podla mna najvacsi odpad aky sa da kupit cakali sme na tu hru 5-6 rokov a co prislo k nam 10 hodin zabavy no ja osobne som ju dohral za 8 hod... za smiesnu cenu (39,99€(1.204,74Sk)) prejdete hru a s hrou ste skoncili ziadne volne pobiehanie ala gta ale jizda ako v Mafia I ani extremna jizda u mna je stale ToP mafia 1 pribeh ukoncenie hry nie ako tu vasho najlepsieho poslete na smrt no nemate na vyber... pribeh to tak chce...
takze Mafia 1 engine s 2 a hrame! 
-
Space5800
Medium Professional
Tak to určite nie... k odpadu sa neradí !Maniak147 napísal:podla mna najvacsi odpad
-
Corn Flake
Guru wannabe
hojko napísal:Je tu toho dost vela a tak sa mi v tolkych prispevkov moc hladat nechce. Som teraz tusim v desiatej misii, kde som sledoval chlapika v aute, potom som tunelom prisiel do tovarne na maso a mam tam uvaznenych priatelov. Potrebujem sa tam nejak dostat, lenze sa mi to nedari, kedze strielat nemozem. Pozriem sa za roh, idem okolo steny, zo dveri vybehne chlapik s masom a ide von. Potom vojdem do dveri, kde vidim dalsieho masiara ako ide prec, tak pockam kym odide. Potom prejdem do druhej miestnosti v ktorej su dvaja masiari a pribehne tam jeden ozbrojeny chlapik... a na tomto mieste vzdy uviaznem. Neporadi niekto kadial vediet cesta, resp. co spravit???
-
JeffHardyy
Light Professional
Corn flake: ved DLC nie?..pridá nejaké nové autá a obleky
-
Corn Flake
Guru wannabe
Lebo na steame nič také nevidím
-
xjojox2246
Star
co mam robit ked pustim mafiu a pred spustenim mi napise
a mam Win7 a Directx11The program cant start becouse d3dx9_42.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
Použiť Google.xjojox2246 napísal:co mam robit ked pustim mafiu a pred spustenim mi napise a mam Win7 a Directx11
-
xjojox2246
Star
netreba uz zistil som sam