Wifi router Asus wl-600g
Wifi router Asus wl-600g
Mam menší problem. Všetko fachčí ako mam aj wifi som skušal vyhladať cez notas našlo mi všetko som sa pripojil som spokojny. Ale ako mam u tohto wifi routra vypnuť to wifi ? Lebo žiadne tlačítko ani zložka z menu k prístupu do wifi kde zmením napr. heslo k wifi nič ... vie mi niekto poradiť ? dik
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Wifi router Asus wl-600g
musí tam byť kolonka wireless
tam je to všetko poprípade ak checš rýchlo vypnúť wi-fi stačí odkrútiť anrénu
tam je to všetko poprípade ak checš rýchlo vypnúť wi-fi stačí odkrútiť anrénu
Toto že ja tam také nič nemám. V návode čo je aj na nete je tam ta ikonka ale to iba ak si zakupiš aj wifi kartu k tomuto routru .... aspon takto som to pochopil
http://img820.imageshack.us/img820/1091/beznzvukq.jpg
http://img820.imageshack.us/img820/1091/beznzvukq.jpg
-
hrban
Addict
jaj tak
ak to robiš cez ten soft tak to asi nenastaviš
napoj sa do routra cez prehliadač a zadaj 192.168.1.1
poprípade iná IP ale adi by mala byť táto a meno a heslo je admin, admin
ak to robiš cez ten soft tak to asi nenastaviš
napoj sa do routra cez prehliadač a zadaj 192.168.1.1
poprípade iná IP ale adi by mala byť táto a meno a heslo je admin, admin
Ježiiiiš diiik presne tot som hladal
a funguje to
ešte raz velka vdaka .. možem sa spytať ešte kde prestavím heslo na wifi ? všetko po ang. do frasa
-
hrban
Addict
nájdi kolonku wireless
ro je všetko o wifi
nájdeš tam meno siete potom kanál a asi tam bude kolonka security tak tam daj WPA/WPA2 a zadaj heslo, ak by robila sieť problémy(niekedy pri WPA/WPA2 zvykne blbnúť net) tak daj WEP
ro je všetko o wifi
nájdeš tam meno siete potom kanál a asi tam bude kolonka security tak tam daj WPA/WPA2 a zadaj heslo, ak by robila sieť problémy(niekedy pri WPA/WPA2 zvykne blbnúť net) tak daj WEP
-
miso.kubachy
Light Expert
Zdravím,
skusil som doma zapojiť do tohto asus externých disk, či z neho dokážem prehrať video cez ftp. Lenže nech som skúšal hocičo, vždy to video najskôr stiahne do PC a až tak ho spustí. Pozeral som po nete či je možné cez ftp sťahovať video, ale príliš múdrejší nie som - malo by to fungovať cez VLC, ale každá diskusia končila tým, že to aj tak nejde spojazdniť.
Máte s tým niekto súčasnosti, či sa to teda dá streamovať alebo nie?
Nechcem zaklikať zbytečně novú tému, tak to píšem sem.
Diki za odpoveď
skusil som doma zapojiť do tohto asus externých disk, či z neho dokážem prehrať video cez ftp. Lenže nech som skúšal hocičo, vždy to video najskôr stiahne do PC a až tak ho spustí. Pozeral som po nete či je možné cez ftp sťahovať video, ale príliš múdrejší nie som - malo by to fungovať cez VLC, ale každá diskusia končila tým, že to aj tak nejde spojazdniť.
Máte s tým niekto súčasnosti, či sa to teda dá streamovať alebo nie?
Nechcem zaklikať zbytečně novú tému, tak to píšem sem.
Diki za odpoveď
-
Jancuk
Professional
No cez ftp nenastreamujes video lebo je to pomalí protokol , pozeral som na ten router oni tam píšu že " EZ QoS - Powerful and easily-operated BOD (Bandwidth On Demand) streamlines your Gaming/Audio/Video experience " ale to mi pripadá ako nejaké QoS aby mal dotyčný lepší ping pri hrach atd.
-
miso.kubachy
Light Expert
Vedel by mi niekto poradiť,
kúpil som si tablet, kde bol predinštalovaný Splashtop, cez ktorý sa dá po sieti pripojiť na PC a ovládať ho priamo z tabletu. Stiahol som si Splashtop aj pre PC, nainštaloval, ale z tabletu som ho nedokázal nájsť. Skúšal som zadávať priamo ip PC, ani to nešlo. Potom som zistil, že na tablete je len verzia pre pripojenie cez wifi, kedže PC mám pripojene káblom, skúsil som Splashtop nainštalovať na notebook, ktorý už je pripojený cez wifi. No zase nič. Hľadal som nejaké riešenie na webe a skúšal som vypínať antivírus, firewall, dávať vynimky, ale stále nič.
Neblokuje mi to router, alebo na ňom netreba niečo nastaviť? ...lebo mne sa vlastne nikdy nepodarilo rozbehať žiadnu podobnú aplikáciu - skúšal som podobne ovládať PC pomocou iPhonu, chcel som použiť iPhone ako myšku, nič z toho mi nešlo. Funguje mi akurát TeamViewer.
Router mám tento Asus wl-600g.
Ďakujem za radu
kúpil som si tablet, kde bol predinštalovaný Splashtop, cez ktorý sa dá po sieti pripojiť na PC a ovládať ho priamo z tabletu. Stiahol som si Splashtop aj pre PC, nainštaloval, ale z tabletu som ho nedokázal nájsť. Skúšal som zadávať priamo ip PC, ani to nešlo. Potom som zistil, že na tablete je len verzia pre pripojenie cez wifi, kedže PC mám pripojene káblom, skúsil som Splashtop nainštalovať na notebook, ktorý už je pripojený cez wifi. No zase nič. Hľadal som nejaké riešenie na webe a skúšal som vypínať antivírus, firewall, dávať vynimky, ale stále nič.
Neblokuje mi to router, alebo na ňom netreba niečo nastaviť? ...lebo mne sa vlastne nikdy nepodarilo rozbehať žiadnu podobnú aplikáciu - skúšal som podobne ovládať PC pomocou iPhonu, chcel som použiť iPhone ako myšku, nič z toho mi nešlo. Funguje mi akurát TeamViewer.
Router mám tento Asus wl-600g.
Ďakujem za radu