Naj hlasky
Re: Naj hlasky
Skoda ze 50 a viac % robi vacsinou situacia a prostredie,takze takto to pravdepodobne tak dobre nevyznie,kazdopadneked po precitani posledneho odstavca tohto clanku http://plus7dni.pluska.sk/plus7dni/vsim ... vinco.html jeden chlapik zadrel ze Chuck Norris si kazdy vecer pred spanim skontroluje izbu ci tam neni Vinco som mal celkom dost 
nedávno sa spomínala príhoda s babkou, ked ešte pracovala, tj. pekných pár rokov dozadu.u nich vo firme sa prerábala podlaha, robotníci to neupratali a ostal tam nejaký bordel. ona tam spadla, tak sa išla sťažovať k námestníkovi s vetou: "spadla som do lep!ču" (nárečie
)
ked to mama spomínala...
ešte na strednej, len tak sme sa bavili s triednou. mala čosi so zubami, tak jedla len kadejaké kašičky. tak len tak povedala: "už dlho som nemala nič tvrdé v ústach" my sme sa hneď začali rúbať, potom jej to došlo a rúbala sa tiež
//poondiata cenzúra
ked to mama spomínala...
ešte na strednej, len tak sme sa bavili s triednou. mala čosi so zubami, tak jedla len kadejaké kašičky. tak len tak povedala: "už dlho som nemala nič tvrdé v ústach" my sme sa hneď začali rúbať, potom jej to došlo a rúbala sa tiež
//poondiata cenzúra
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V jednej krcme pri "tazkej" debate a podgurazeny kamarat vysvetluje: "Tak som si volal taxik a pytam sa ho, kolko to bude stat, ze 100 e, tak mu hovorim, mne je to jedno ja ti dam aj 10, len pridi."
hlaska Spisiaka: Vrah sa zasamovrazdil 
-
fikotek
King
o možných domácích mazlíčcích:
"nechci králíka! Králík jenom sere a žere. A mlčí."
"nechci králíka! Králík jenom sere a žere. A mlčí."
Hláška zo Scary movie 3
- Ja mám sen!
- Aký máš sen?
- Aby som mal sen!

- Ja mám sen!
- Aký máš sen?
- Aby som mal sen!
-
Scorpion90
King
Jedna blavacka "Slusne som mu povedala, aby siel do p*ci! 
,,Ona nie je kur*a, ona má len pi*u pažravú,,

Bol polcas futbalu, tak prepnem na jojku, a tam ten kapor na torte, akurat sa spovedala Nora Monsterova, tak vravi cela rozhorcena:
"Toto by sa nemalo volat kapor na torte ale je*nuti ludia na torte"
"Toto by sa nemalo volat kapor na torte ale je*nuti ludia na torte"
Tiež záder Mojesovej: ,,ja mozem byt v hocijakej telke ked ne tu v inej mna chcu vsade a zadarmo,,

-
olololwtfomg
Expert
Záder jedného komunistického disidenta čo mal diskusiu na LUXe:
"Tá dnešná mládež je zlatá, by som ju zjedol aj bez chleba."
"Tá dnešná mládež je zlatá, by som ju zjedol aj bez chleba."
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Na strednej skole sme mali par dobrych "posahancov" v triede co nevedeli co so sebou. V 2. rocniku nejak dlho neprichadzal profak, tak ti majstri zacalai robit paierove lietadielka, palit ich a horiace hadzat z okna
. Po pol hodke dorazil profesor, v triede smrad ako keby niekoho upalili
a prve co: "Co tu horelo?" Vsetci, ze niic..
, no profak sa nenechal odbit a vypytoval sa a vypytoval az jeden kolega zatrusil: "Mno, ked Vam poviem, ze tu horelo lietadlo, tak mi aj tak neuverite
"
Dnes som bol na navsteve, a kamaratkin brat hovoril mame (prvacik bude na zakladke): Mami, daj mi do skoly zahlavok, ja si este pospim
no dost
no dost
Spoluziak na hodine mal hlavu pod lavicou a ked ho vyvolala profka tak nereagoval
ona mu vravi : nabuduce davaj pozor, a co to robis pod lavicou ? si ho obdivujes?
cela trieda uje*y
aleboo vravela nieco o pritazlivosti a niekto zadrel zee muz na zene a ona na to zee v dnesnej dobe uz aj muz na muzovi
ona mu vravi : nabuduce davaj pozor, a co to robis pod lavicou ? si ho obdivujes?
cela trieda uje*y
aleboo vravela nieco o pritazlivosti a niekto zadrel zee muz na zene a ona na to zee v dnesnej dobe uz aj muz na muzovi
-
PhYs0c
King
Ako niekoho zabiť v sebaobrane?.......kladivom 
-
Turbozilla
Zablokovaný
2 a pol chlapa 5 séria.
Jake: "Ako sa mám prestať báť"
Charlie: "Hm, no ja pijem"
...
Pane bože xD ten sitkom nemá chybu...
srry ak to tu je
Jake: "Ako sa mám prestať báť"
Charlie: "Hm, no ja pijem"
...
Pane bože xD ten sitkom nemá chybu...
Ja v škole - slovenčinárka vysvetluje, ako nám nebude dávať pol boda .. a ona hovorí ak tam vydíte : uvedťe tri príklady a napíšete štyri, máte nula bodov! a ja sa prihlásim a hovorím, a ak nenapíšem ani jedno mám pol boda?
-
G0lDiER_
King
este na zakladke som mal jedneho spoluziaka, dost vymlet - ale prave na tom sa dalo zasmiat:D
niekto mu hovori ,,Juro, ty mas v hlave vakum" ..od bez vahania na to ,,Hm, lepsie nez nic"
niekto mu hovori ,,Juro, ty mas v hlave vakum" ..od bez vahania na to ,,Hm, lepsie nez nic"
-
Scorpion90
King
ty vole, ty co mas v hlave? Hraciu skrinku?