Kto uz sekol na dobro s alkoholom?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kto uz sekol na dobro s alkoholom?

Príspevok od používateľa axxis »

pozri ithory, to, ze budes zakladat radoby inteligentne temy a snazit sa prekuazat aka si mudra a svetaznala z Teba neurobi ineho cloveka ako si. to co pises by som zral keby som mal 15 rokov a slaby rozhlad o svete, ale kedze si tym celkom ocividne nikoho neohurila a ako vidis majoritu uzivatelov to hneva ( vratane mna ) nemyslis, ze by bolo na mieste trosku poznemit pristup miesto toho aby si obvinovala vsetkych ostatnych, ze su netolerantni?

P.S. to, ze si dospela zena mi naozaj vyrazilo dych, skutocne si presvedcila o tom, ze mas tak 14 max 15 rokov. ale kedze si dospela zena mohla by si si uznat, ze to ako vystupujes nie je uplne najlepsie. prestan zakladat hlupucke temy a vyjadruj sa tam kde sa vyjadrit poriadne vies a uvidis, ze mnohych pristup sa zmeni
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

No ja tu po nikom neskacem,ani nikoho nevyhadzujem,to asi k smerom k tej tolerancii..Je tu par ludi,ktorych prisp sa oplati citat,ale inak to neberiem smrtelne vazne,urob to aj ty:)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ithory napísal:ale inak to neberiem smrtelne vazne,urob to aj ty:)
nechapem, ako ostatne vzdy ked sa k niecomu vyjadrujes.
raz som nasrany ( v teme o merkabe ), inokedy beriem veci smrtelne vazne...nabuduce budem co robit?
s Tebou naozaj nema zmysel komunikovat, pises iba hluposti alebo nejake kritiky na veci, ktore ini nerobia
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

ithory napísal:No mne tiez niekto napisal ze si obycajny ch*j a nemam sa tebou ani nikym nechat vystvat:)
To slovo "ch*j" si prosím nechaj pre svoju rodinu a známych, ďakujem :)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

len som citovala,nic osobne:)..kym si nezacal do mna vrtat,ani som nevedela ze nejaky "Diego" existuje na tomto fore..
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...možno by bolo načase skončiť s alkoholom, aby si si viac všímala čo sa tu na fóre nachádza... :smt069
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

ithory : Vidím, že tvoje všeobecne vzdelanie je na nízkej úrovni a musím ťa upovedomiť, že citácia je DOSLOVNE uvedený cudzí text či výrok.Ten Diego čo tu existuje tu má 10 krát viac príspevkov ako ty a 3 roky odkrútené naviac.Z tých dvoch čísel síce nemôžeš usúdiť nič, ale zaručujem ti, že keď ich sčítaš dokopy tak vyjde tvoje teoretické maximálne IQ
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ze prave chlapec co prepadol na SOU rozprava o vyske IQ :lol: PS: prispevky od ithory necitam lebo nemaju ani hlavu ani patu a ani sa jej nijako nepcham nikde
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

mirak : chlapec čo prepadol na SOU sa rozumie do elektrotechniky, psychológie, fyziky a iných vecí o ktorých ty nemáš ani páru.Rád by som vedel ako sa podľa teba odráža literatúra do výšky IQ ;-).Môžme sa kľudne porovnávať ak máš odvahu :)

Medzi rečou : Aj tak vám nedá zasúložiť :lol:

Ku K- : Ja s ňou sex nechcem ja som štastne zadaný.Síce iba pár dní ale predsa :P
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Prestante flamovat.
Ak k danej teme nemate co dodat, tak ju ignorujte.

Osobne urazky si nechajte pre seba, alebo si to rieste cez SS.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Pridávam sa k tým, čo sa pili aktívne a už s tým nadobro prestali. :) Niekedy som pil (z destilátov len vodku), víno sem tam, pivo detto. Prestal som s tým. Prečo? Rozhodol som sa tak, nič mi to v konečnom dôsledku nedávalo. Nepil som už rok aj pár mesiacov, ani kvapka. :) Neodsudzujem tých čo pijú, práve naopak chodím s kamošmi na akcie a neprekáža mi to, len s tým rozdielom, že ja nepijem (už). Aspoň ich môžem odniesť do chaty, ak to náhodou moc preženú. :P

Tak isto môžem vyvrátiť dojmy, že kto nepije, tak sa nezabaví, to je hlúposť. Viem, ako som bavil, keď som pil, a ako sa bavím teraz. A nepociťujem, že by som sa nezabavil, alebo nezabavil, tak ako keby som pil.

A dať dole nejakú ožratú babu nieje problém, aj keď si triezvy (je to ešte lepšie), hlavne že ona nieje. :D

Kto komu tu má dať zasúložiť? :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nečítala som všetky príspevky, ale predpokladám, že polka témy je hádanie sa s ithory. Takže k téme: V 15-16tich som si príležitostne vypila večer vonku, aj na oslavách alebo min. prípitok, ale nikdy mi nechutil, ani som nemala potrebu piť, takže som prestala úplne. Kamaráti to vedia, takže už mi ani neponúkajú a berú to normálne. Čo by malo byť divné na tom, že niekto nepije? Pre mňa je to normálne. Nepijem ani prípitky na oslavách, ani šampus na Silvestra, ani na Stužkovej som nepila, neožieram sa po skúškach. Nevadí mi to, nechýba. Áno, stretla som sa s narážkami typu, bez alkoholu sa nezabavíš, mala by si si niekedy poriadne ožrať a zabudneš na starosti. Kto ma pozná vie, že sa odviažem aj bez alkoholu a že som veselá až až. Na starosti nepotrebujem zabudnúť, lebo tie nezmiznú, ani keď budem pod obraz boží. :wink:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...bolek oprav si chybu...
bolek napísal:...Takže k téme: V 15-16tich som si príležitostne vypila večer vodku...
...a k téme, dnes som nechtiac robil šoféra a celkom dobre som sa bavil...s alkoholom to mohlo byť lepšie, ale nemôžem sa sťažovať...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Pil som casto, teraz uz ovela menej. Na strednej a prvy rok na vyske tak 2x do tyzdna, niekedy aj 3x na vyske. Teraz uz tak raz za dva tyzdne. Ale skor za tri. Nechyba mi to :)
Napísať odpoveď