Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
M@ster
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mafia 2

Príspevok od používateľa M@ster »

To je jedno s 5 DLC (Kazdy obchod prida 1 DLC ke hre.)
"Beru to podle PC verze konzole me nezajimaji"

Tady mas zatim vsechny DLC pro PC ve videu:

FreeRide mod + Update 1 na freeride.

//autoeditácia príspevku (02 Sep 2010, 22:30)
Jimmy’s Vendetta :D
1 hodina hrani "Video"

http://cdn1.ustream.tv/swf/4/viewer.289 ... 81;3719622
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

hm neviete prečo mi občas po dohratí mafie stmavne obraz?...musim potom bud reštart PC alebo do usporaku a naspet...dá sa aj inak riešiť?
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Stačí čítať čítať čítať... Aby si to nemusel hľadať stačí (ak máš Win 7) ctrl+alt+del a potom Zrušiť a máš to... btw ten dlc Jimmy Vendetta , vyzerá ešte lepšie ako samotná hra :D Uvidíme ako to bude s dejom ale misie vyzerajú zaujímavo a možno sa dočkáme viac možností, ktoré sú v Mafii II oklieštené :sly:
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

a ked mám XP? :D akože nevadí mi to ale tak bolo by lepšie kebyže furt nemusim davať do usporaku alebo RR
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Prave som dohral dvojku a mam take divne pocity...
dvojka je skorej interaktivny film- nejaka scenka povozis sa autom zase scenka...zbytocne vela vozenia resp. nieje to taka zabava ako v jednotke alebo gta
stred hry uplne nudny...chybalo mi nieco na ten styl jednotky " vylet do prírody", chvalim odstrelenie Tonyho Angela:)
dabing, oproti jednotky s vasutom a rychlim nic moc...
Velke finale na jednotku nemalo, to observatorium nebolo ono, ale koniec bol priznam trochu necakany, ten ma prekvapil
grafika velke plus a velmi dobra optimalizacia

celkovo je to niekde nad 75 %...skoda nevyuziteho potencialu

Kde mozem stiahnut to odomknutie rychlej jazdy?
vikino007
Novice
Novice

Príspevok od používateľa vikino007 »

No ja mám napokon úplne iné pocity z tej hry ako ty.. Pozri sa na to z tej stránky, že hra napriek toľkým prekážkam nakoniec vyšla. Skús prejsť jedničku a potom hneď skočiť na dvojku. Potom pocítiš silu a pravú myšlienku hry, ktorú pre nás vyvýjali tak dlho. Táto hra nemá chyby až na pár textúr, ktoré som našiel ale to nepodstatné. Hra na plné detaily s každou animáciu predstavujú stvárenie postavy ako teba, celku, lepšie povedané ty si aktérom hry a keď to nehráš na super easy mod ale dáš si ten najťažší tak zistíš čo je to MAFIA 2. Ja tej hre fakt dávam 9/10 ten jeden bod dávam dole len preto, že som si to predstavoval trošku dlhšie ale nič viac. Aj tak som spokojný
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

No hej, ale nemalo by to byť aj na steam store?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Pre mňa je Mafia 2 len ďalšia tuctová hra..
+ grafika
+ skvelá optimalizácia
+ je to mafia :D
- krátky dej
- celý príbeh je strašne domotaný, veľa postáv,...
- celá hra je len - animačka, cesta autom, animačka a sem tam si zasrielate
- po odohratí neponúka absolútne nič, odvtedy som to ani nezapol
- absolútne nechutný koniec..
-autori nás okradli o melee zbraňe,žiadna verejná doprava,...
nakoniec som zvedavý čo majú v pláne s tými dlcčkami
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

vikino007 napísal:No ja mám napokon úplne iné pocity z tej hry ako ty.. Pozri sa na to z tej stránky, že hra napriek toľkým prekážkam nakoniec vyšla. Skús prejsť jedničku a potom hneď skočiť na dvojku. Potom pocítiš silu a pravú myšlienku hry, ktorú pre nás vyvýjali tak dlho. Táto hra nemá chyby až na pár textúr, ktoré som našiel ale to nepodstatné. Hra na plné detaily s každou animáciu predstavujú stvárenie postavy ako teba, celku, lepšie povedané ty si aktérom hry a keď to nehráš na super easy mod ale dáš si ten najťažší tak zistíš čo je to MAFIA 2. Ja tej hre fakt dávam 9/10 ten jeden bod dávam dole len preto, že som si to predstavoval trošku dlhšie ale nič viac. Aj tak som spokojný

No stymto zase ja nesuhlasim ciastocne. Optimalizacia gtafika vsetko super. Ale ta hra vobec nevtiahne do deja, o postavach nic nevieme. Ako bolo spomenute pribeh je domotany. Hral som to na Hard, a viackrat som sa zabil pri havarke ako pri prestrelke.
mala byt aj moznost Extreme, ale zase nam to deletli. A to ze vedlajsie misie, ktore mal robit Vito vo full hre vyrezali, a dali do dlc Jimmyho blbosti. Je najvasia deb*lina. Lebo tteraz to vobec nedava zmysel. keby to bolo vo full, boli by tam nejake sceny, nejake rozvinutie postav, a hlavne by to hral Vito a este by sa aj predlzil hracicas.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

vikino007 napísal:No ja mám napokon úplne iné pocity z tej hry ako ty.. Pozri sa na to z tej stránky, že hra napriek toľkým prekážkam nakoniec vyšla. Skús prejsť jedničku a potom hneď skočiť na dvojku. Potom pocítiš silu a pravú myšlienku hry, ktorú pre nás vyvýjali tak dlho. Táto hra nemá chyby až na pár textúr, ktoré som našiel ale to nepodstatné. Hra na plné detaily s každou animáciu predstavujú stvárenie postavy ako teba, celku, lepšie povedané ty si aktérom hry a keď to nehráš na super easy mod ale dáš si ten najťažší tak zistíš čo je to MAFIA 2. Ja tej hre fakt dávam 9/10 ten jeden bod dávam dole len preto, že som si to predstavoval trošku dlhšie ale nič viac. Aj tak som spokojný
nemá chybu? :D keby som mal menovať to čo bolo samozrejmosťou premňa (taxi služba, nadzemka...) a nie je to tam, tak tu som do rána... nehovoriac čo sľubovali a nie je to tam (vedľajšie misie...) a čo je tam zas nanič (nesmrteľní kolegovia...)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Odohrané. Spokojnosť.

graficka maximálna spokojnosť (mal som možnosť hrať s maximálnym nastavením v rozlíšení 1680 x 1050)
> úplne ma očaril dok. Keď som vstúpil do vnútra, týpci tam hobľovali tie lode etc, vyzeralo to úžasne.
> keď som sa ocitol v letnom prostredí, vyzeralo to omnoho lepšie než v zime. Všetko krásne farebné, plné ulice, pekné autá, dobrá hudba.
> časopisy a plagáty boli rozhodne čitateľné.
> damage model automobilov bol spracovaný viac než som potreboval
> asi od 11 kapitoly som mal fps dropy keď som jazdil po meste. Nerozumiem prečo, nakoľko prvých 10 kapitol som nemal jediný problém. Keď som hru začal hrať znovu, všetko šlo v pohode. Uvidím čo sa stane keď sa dostanem do 11 kapitoly. Ale nerozumiem tomu...
> cutscény boli spracované parádne. To že ich bolo dosť mi neprekáža, nakoľko sa rád pozerám.

Príbeh
> z času na čas som síce vypadol z deju a vôbec z celkovej atmosféry, ale inak spokojnosť, hlavne 14ta kapitola. Úplne epicky ("prečítaj si čo mu mám zdelit")
> spokojnosť s úplným začiatkom, príchodom z vojny, postupný rast hore či rýchle padanie dolu.
> pár nečakaných záležitostí, ktoré ma skutočne zaskočili (nie však vždy príjemne prekvapili)
> som však nasratý kvôli koncu. Takto to zakončiť som síce rozhodne nečakal, ale mohli to aspoň zakončiť.
> mimochodom myslím že tie informácie ktoré sme si vypočuli od Lea Galanteho nám bohate stačili... Mne určite. Nie ste schopní si zapamätať ani pár mien, tak by sa vám príbeh každého z nich plietol ešte viac...

Hrateľnosť
> hrateľnosti naozaj nemám čo vytknúť. Cover systém mi vyhovoval, presúvania za rohy som využíval dosť často a osobne osm tento systém ešte nevidel. Vôbec mi nechýbalo presúvanie od rohu k rohu. Beh ktorý bol tak kritizovaný bol úplne v pohode. Proste som behal nadupane, mal som našliapnuté (nevšimol som si či som sa mohol zadýchať, myslím však že nie a tomu tiež pripisujem plus. Už je v tej hre reálnosti dosť).
> ovládanie vozidiel s reálnym nastavením je podľa mňa úplne ppči. Je to ťažké, je to nebezpečné, je to zábavné. Užíval som si hlavne zimu.
> streľba, hádzanie granátov či zápalných fliaš. Nepostrehol som nejakú apatiu voči pohybom či celkovému správaniu sa jednotlivých spomenutých prvkov. Vyzerá to dobre, je to účinné tak čo viac potrebujem?
> systém bitiek bol tiež fajn. Nenudil som sa. Občas som si šiel len tak do niekoho strčiť.

Interaktívnosť prostredia
> podľa mňa a pre mňa zbytočné veci. Napríklad spláchnutie, pustenie vody v umývadle, zapnutie-vypnutie svetla a neviem čo sa tam ešte dalo som použil len raz. Keď som skúšal čo môžem robiť. Tiež ma pobavilo keď som zdvyhol slúchadlo s nápisom "nemáte komu by jste zavolal" či tuším "nemáte přátelé kteřím by ste zavolal". Neviem presne. Nemôžem však ani povedať že by mi tá interaktívnosť prekážala. Proste si myslím že to nebolo potrebné. Mimohcodom otváranie okna som použil len jediný raz. Kto hral, vie prečo.
> mini-mikro veci ako zbieranie playboy magazinu mi prišlo celkom fajn. vždy keď som v nejakej miestnosti, poobzeral som sa po ňom : )
> netuším čo sú zatykače, ale môžem to zbierať
> deštrukcia všetkého čo by som mohol znićiť v reále je veľké plus (nelietal som po meste z Thompsonom či som nezrážal značky, raz za čas som niečo trafil a nezastavilo ma to ako kameň)
> taxislužba či tramvaje, proste hromadná doprava mi nechýbala ani náhodou. Ani som si na niečo také nespomenul. Načo...
> v jedálni som nebol ani raz, na benzíke pár krát, v obchode s oblekmi len keď ma navliekli do niečoho čo sa mi nepáčilo (mimochodom je tam niekde obchod kde šijú veci na mieru? Alebo nejaký luxusný oblek? Pretože mám splniť Achieve niečo v zmysle prvý luxusný oblek). V autodielni som bol takmer stále.

AI
> občas poriadne blblo, ale inak vymakane podarené. Nebolo to jednoduché (hral som normal), pár krát som zomrel, nebolo to šup sem šup tam. Proste ich bolo síce takmer vždy veľa, ale bojovali dobre : )
> dosť ma sklamalo že sa všade opakovali tie isté xichty. Nemyslím ľudí na ulici, tých som si nevšímal, ale napríklad pumpár bol každý jeden rovnaký na vlas, vo väznici bol každý šikmooký jeden a ten istý, černosi mali možno 3-4 rôzne modely postavy, policajti stále tá istá dvojka.
> pomoc Joeho v prestrelkách som nepotreboval. Som rád že do neho mohli strieľať koľko chceli a on si v pohode vykrikoval tie jeho hlášky (nestalo sa mi že by ho zabili). Proste tam bol aby mi popri strieľaní vtipkoval, tak prečo nie : )

Dabing
> niekede na začiatku mal byť strašne nasratý a oddabovali to viac než kľudne. Ale od tohto momentu mi úplne vyhovoval. Proste v pohode. Nič čo by sa nedalo prežiť. I keď občas trepali 2na3, bavilo ma : )
> jednotlivé hlasy pridelené postavám boli podľa mňa v pohode. Nakoľko nepozerávam simpsonovcov, Joe-ho hlas bol v pohode

Herná doba
> herná doba mi tiež sedela, nakoľko som mal na hru zhruba jeden-dva dni. Plus som začal hrať znovu kvôli achievementom a keď si nájdem viac času, určite sa pokúsim splniť ďalšie. Nejaké DLC nemám v pláne zakúpiť či vôbec vyskúšať. Rád si to zahrám zas a znovu.

Postavy
> hlavný hrdina je mi dosti sympatické. Je to mix drsného a elegantného týpka s dobre vybraným dablérom.
> Joe je proste srandista ktorý mi príjemne vypĺňal hru
> keď porcovali Henryho, bol som nenormálne nasratý. Tá scéna bola podľa mňa urobená bravúrne. Fakt som bol nasratý že sme sa k nemu nedostali skôr a stalo sa čo sa stalo
> ostatné som neriešil. Doplnok, postavy ktoré tam byť mali a boli. Trošku ma však mrzelo že som nevidel nejakú sexistickú scénu a občas som mal pocit že som gay.

Celkovo by som to asi zhodnotil na kvalitné pokračovanie legendy. Moja výhoda pri hraní je asi tá, že sa vôbec nesnažím porovnávať to s prvým dielom. Ako som už spomenul mrzí ma koniec a rád by som zistil či niečo bude ďalej. Hudobný doprovod bol proste parádne dobový rovnako ako autá či celkový vzhľad mesta, oblečenia, správanie sa ľudí etc. Proste šupa.
Rozhodne však neľutujem kúpu a viem že si rád zahrám znovu. Tiež som rád že som vydržal a nepozeral som všelijaké gameplay spoiler videá. Užil som si hru naplno a myslím si že ten čas, ktorý na hru mali využili dosť dobre.

> 9/10 : )
medo8
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa medo8 »

neviete preco ked spustim hru nabehne menu normalne a ked dam pribeh tak nabehne modra obrazovka a restartne sa pc ...neviete co s tym??? :(
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ja mam po dohrati trocha rozpoluplne pocity ....

na jednej strane je krasne spracovane mesto a perfektne stylisticky spracovane vyrozpravanie pribehu, vyborny engine s vybornymi animaciami postav, dobrym jazdym modelom a takisto s dobrym akcnym cover stylom prestreliek .... toto je naozaj vyborne

na druhej strane je nuda a stereotyp kedze 90% hrania spociva v sledovani (kvalitnych) "filmovych" sekvencii a jazdy v aute ... a az tych 10% je naozaj zabavna akcna cast ked vystrielas par nepriatelov
pribeh mi prisiel ku koncu zmateny, chaoticky a miestami az nelogicky ... a ten nekoniec ani netreba komentovat
navyse v meste sa neda nijak zabavit (ak neratam sledovanie cajok v pristave)

skoda, tesil som sa, ale nie na Taxidriver simulation s akcnymi vlozkami .... proste nevyuzity potencial
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Medo8: Grafické ovládače, slabá grafika, prehrievanie sa grafickej karty všeličo to môže spôsobovať. Napíš nám sem parametre tvôjho PC.

Robí ti to len pri Mafii? :roll:
medo8
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa medo8 »

SSemteXX: tak naposledy som hral far cry 2 a nic nerobilo...parametre su CPU 2 ghz core 2 duo, VGA geforce Go 7300 256MB, ram 3 gb...inac hry casto nebavim iba na mafiu som mal chut :(((....kamosovi s takym laptopom ide....mam aj chladiacu podlozku
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Hodnotenie jedného hráča (hodnotenie 100% až na..)
MÍNUSY : pre mňa iba jedno nepodstatné mínus - pri nasadnutí do auta sa automaticky zapína rádio, mne to vadí, tak ho musím stále manuálne vypínať.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Tak som prave dohral, ten koniec uplne o nicom ale najviac ma prekvapilo to ze po prejdeni tam nie je ziadny "free ride" cize hra je po prejdeni nepouzitelna a zrela do suflika :? . Napriek tomuto sa mi to ale dost pacilo, prostredie bolo spracovane genialne.
xjojox2246
Star
Star

Príspevok od používateľa xjojox2246 »

kde mam dat ten save ked som si uz stiahol z abcgames.sk

mam Win7, prosim napiste PRESNE kde cestu napr C:\Mafia\blala\etc prosim napiste
ostrek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ostrek »

Zdravim poprosil by som o pomoc.

Po naistalovani mafii, update directx sa mi stane ze hned v prvej kapitole nevidim textury proste vsetko je prehliadne. Vga hg5850 driver som uz reinstavoval. Stiahol som 2 rozne verzie hry a v obidvoch pripadoch to nebolo funknce. Pomooc
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Skús nainštalovať PhysX. Je v adresári C/.../Mafia 2/3rd.
Aj keď neviem, či to má nejaký vplyv pri Ati kartách.
Napísať odpoveď