Elektrony
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Elektrony
vyzera to, ze to mas iba zasrate od brzdoveho oblozenia, v mototechne, pripadne na pumpach zozenies specialny cistiaci prostriedok presne na to
ak si nebudes vediet rady, hodim ti link 
-
mihalswk
Medium Professional
aha diky mocc:D aspon ze tak ,.,.hod link ,.,.aspon ako sa to vola aby som vedel:D
-
RATZINGER666
Darca
-
mihalswk
Medium Professional
dikkyy
,.,.,.hadam to pomoze:D
-
PAuLi3
Darca
technicky benzin na ocistenie
Jar+tepla voda a budu ako nove. 
-
hojko
Site Admin
Ak by nepomohol cistic, ktory kupis na benzinke ci v mototechne, tak potom skus zajst niekde, kde cistia rucne auta. Tam pouzivaju silny pripravok, ktory neskor riedia, takze pouzitie silnejsej kyseliny by mohlo pomoct.
kinjeril: Jar+teplu vodu mozes pouzit akurat tak, ked si budes umyvat svoj bicykel Sobi 20
kinjeril: Jar+teplu vodu mozes pouzit akurat tak, ked si budes umyvat svoj bicykel Sobi 20
Hojko ale ved to je iba usadeny prach z brdz,,... ja ho normalne zmyjem z autosamponom a teplou vodou,... Je sice pravda ze auto umyvam 2x do mesiaca takze nikdy tam nemam nejake extremne usadeniny ,...
Nechaj ho, on si kupe svoju skodovku v kyseline a do ostrekovacou leje svatenu vodu. 
Je to mastny prach, ten umyjes aj cistou teplou vodou, omg.
Nezmysel kupovat predrazene cistice a neviem ake chobotiny. Je to len prostriedok, ako vylakat od ludi tazke peniaze.
Je to mastny prach, ten umyjes aj cistou teplou vodou, omg.
Nezmysel kupovat predrazene cistice a neviem ake chobotiny. Je to len prostriedok, ako vylakat od ludi tazke peniaze.
-
RATZINGER666
Darca
kinjeril: ked budes mat tie disky od platniciek zazltnute, tak si pozriem, ako to drhnes teplou vodou...
7 rokov tak umyvam kolesa, a zazltnute su akurat tak susedove zuby.
-
RATZINGER666
Darca
ja ich drhnem kazdy rok a pod nanosom hentoho cierneho bordelu, ako postol kolega vyssie, su vzdy zazltnute...
-
hojko
Site Admin
Acer01, kinjeril: Vzhladom na to, ze asi pred dvomi mesiacmi som riesil problem, ked mi platnicka suchala o brzdu a aj napriek signalizacii, ze je platnicka suca na vymenu, tak som ti tento problem nevsimol, tak to doslo do takeho stadia, ze sa znicila a aj kotuc, takze som musel menit platnicku a aj kotuc. Elektron bol od toho zaneseny a este stale aj je. Nepomohlo cistenie pripravkom na tom urcenym, nepomohlo spliechanie na wapke, nepomohla umyvarka. Najnovsie planujem cistu chemikaliu na disky z umyvarky aut a potom pouzit nejaku jemnu kefku, trebars skusim zubnu kefku, pripadne nejaku tvrdsiu kefku z drogerie, aby som neposkriabal elektron.
-
uNreal_saTch^
Professional
verim, ze to niekto dokaze vycistit aj len jarou a horucou vodou, ale s tymi pripravkami to ide dole nadherne. Osobne som to tiez mal spociatku za blbost, ale zmenil som nazor. Teraz mam zafixovanu ako blbost pripravky na cistenie a zvysenie lesku samotnych GUM 
co to kupujete za przdove oblozenia ? ja som brzdy z diskov v zivote nemusel "odskrabavat"
-
RATZINGER666
Darca
plusminus: dost zalezi od stylu jazdy, ak sa nenahanas, nejazdis plyn brzda, brzdis motorom a ak k semaforom dobiehas plynulo, tak nic taketo na elektronoch poznat nemusis...
a to som si nedavno dozadu kupil mäksie ako obycajne.. 
-
Clean_Up
Professional
Osobne mám odskúšané, že to parádne ide s čističom na krby! Čistí to od špiny, sajrajtu z obloženia aj asfalt. Nastriekal som, nechal som pôsobiť, očistil kefkou a následne špongiou, vystriekal vapokou a disky boli, ako nové! 
j vyčistíš to a niekolkokrat zabrzdíš a je to znova take osobne si myslím keby to bol čistý chrom tak ok to treba udržiavať ale prečo ked je to obyčajný hlinikač ? ok dobre ja umyvam tiež ale max ked je auto špinave tak že neviem akú ma farbu
no a keby niekto sa chcel hrať s poškrabanými tak tu je nejaký navod ale je v ENG
http://www.autopia-carcare.com/realwhda.html
no a k tým pripravkom toto wurth vyzera byť ok ale ked si kúpiš to z lidla w5 care tak to stojí za prd niektore veci od w5care sú ok funguju skvele ale toto je na prd
no a keby niekto sa chcel hrať s poškrabanými tak tu je nejaký navod ale je v ENG
http://www.autopia-carcare.com/realwhda.html
no a k tým pripravkom toto wurth vyzera byť ok ale ked si kúpiš to z lidla w5 care tak to stojí za prd niektore veci od w5care sú ok funguju skvele ale toto je na prd