Ahojte Predvcerom mi odisiel harddis, WD 80giga SATA dost stary, ale uz bol sata [Smile]
Tak som isiel do BB kupit new, nejaky najlacnejsi, mali 250gigovy samsung za 38eur. Tak som ho zobral. Nainstaloval win vsetko slape, len ked nieco dam kopirovat, alebo rozbalovat, ci uz z CD alebo z Cka do Dcka zacne mrznut pc. Vobec neviem preco. chvilku to ide normalne, potom to zacne strasne pomaly, 100 percent vyuzitie pc nabehne a mozem cakat. Dlhooo. Ked sa to skopiruje, zas ide vsetko ako ma. Takisto instaloval som si photoshop, nainstalovalo mi ho za hodinu aj nieco! Ked restartujem pc zas par minut ide ako ma, ale akonahle zacnem nieco kopirovat, zas je ten problem.
skusal som este raz nainstalovat win no nepomohlo. Je to chyba v HDD alebo da sa to nejak riesit? Please, odmena ista ak pomozete [Crying or Very sad]
Samsung Harddisk problem
Re: Samsung Harddisk problem
skusil by som ten disk na inom PC ak mas moznost, alebo este skusit vymenit kabel k disku
vela dalsich rad najdes tu
vela dalsich rad najdes tu
Samsungy su šity ak to vydrži viac ako mesiac tak je to štastie.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
zosik 100 - máš síce pravdu, ale tým príspevkom si mu moc nepomohl.
k téme. Otvor si speedfan, alebo hdtune a vyhoď nám tu logy zo smartu, potom sprav surface scan hdd. Ináč, podľa toho ako sa správa tak je v péčku a treba ho reklamovať a vymeniť za WDčko.
k téme. Otvor si speedfan, alebo hdtune a vyhoď nám tu logy zo smartu, potom sprav surface scan hdd. Ináč, podľa toho ako sa správa tak je v péčku a treba ho reklamovať a vymeniť za WDčko.
-
Cako_SK
Light Expert
Ahoj. Dik za aku taku odpoveduplink napísal:zosik 100 - máš síce pravdu, ale tým príspevkom si mu moc nepomohl.
Bol som v PC shope tu v nasom meste dal som im ho testovat povedal ze je v poriadku, rychly, vsetko. Povedal ze to moze byt zdrojom na pc, doskou, hocicim. Neviem ci to nemoze byt tym ze je to stary pc. Pripadne ze moj pc podporuje len SATA 1 a nejak si nerozumie s tym novym. Vcera som ho zas testoval, kopiroval som fotky z D na C a zas po 50tich sekundach to iste, procesor na 100 percent a zacal mrznut. Kopiroval aj nadalej ale strasne pomali. Teraz som tam zapojil stary hardisk, nie SATA ale to druhe
Inak to co hovoris ze mam hodit logy zo smartu neviem ako sa to robi
Jednoducho si daj zobraziť SMART hodnoty a hoď tu ich screenshot.
Inak môžeš skontrolovať aj káble, či sú správne zapojené, prehoď disk na iný SATA konektor na doske, zo zdroja ho zapoj z inej vetvy, vymeň SATA kábel za iný.
Inak môžeš skontrolovať aj káble, či sú správne zapojené, prehoď disk na iný SATA konektor na doske, zo zdroja ho zapoj z inej vetvy, vymeň SATA kábel za iný.
-
Cako_SK
Light Expert
Kabel som kontroloval a skusal zapojit aj na iny ale stale nic... akurat ten zdroj som neskusal, dik za tip.brm napísal:Jednoducho si daj zobraziť SMART hodnoty a hoď tu ich screenshot.
idem skusit ten smart
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2010, 9:25)
ok uz to mam: