Zháňam ovládač
Zháňam ovládač
Mám doma už staršiu tlačiareň HP Deskjet 3325, nemožem zohnať driver, aby bola kompatabilná s Win 7
viete mi nejak pomôcť?
viete mi nejak pomôcť?
-
mirecek7777
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zháňam ovládač
skusil si aj navod co je priamo na stranke vyrobcu?
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... ang=#N1523
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... ang=#N1523
uz som skusal aj ten navod od HP, ale moj alternativny driver Deskjet 3600 sa v zozname nenachadza a ked ho dam vyhladat cez Windows Update, vyhodi okno s hlasenim ,ze Windows mi momentalne nemoze ponuknut zoznam driverov a ze mam skusit neskor 
-
mirecek7777
Light Expert
teraz som to skusal a v ponuke windows update je na vyber prave tento ovladac..takze v tom nevidim problemArjen napísal:uz som skusal aj ten navod od HP, ale moj alternativny driver Deskjet 3600 sa v zozname nenachadza a ked ho dam vyhladat cez Windows Update, vyhodi okno s hlasenim ,ze Windows mi momentalne nemoze ponuknut zoznam driverov a ze mam skusit neskor
ja ked kliknem na Windows Update, tak mi zahlasi, aby som skusil neskor, samozrejme som pripojeny na internet, proste nechapem, tebe ten ovladac najde, mne nie 
-
mirecek7777
Light Expert
hmm.. no neviem, tazko povedat kde tu je problem. Mozno nejaka chyba vo windows 7, mozno vo verzii..tazko povedat, isto kvoli tomu nedavaj novu verziu windows.
Skus este pohladat na forach v zahranici, alebo priamo v hp, skus napisat na support do hp.
Isto nie si jediny co ma takyto problem.
Skus este pohladat na forach v zahranici, alebo priamo v hp, skus napisat na support do hp.
Isto nie si jediny co ma takyto problem.
vedel by mi niekto poradiť, kde by sa dal stiahnuť ovádač Logitech Profiler 5.10.127? na googli som ho na stiahnutie nenašiel
keď ten ovládač inštalujem, tak mi napíše, že nedetekuje žiadne herné zariadenie, a nedá sa v tom pokračovať. ale volant je pritom pripojený
keď chcem spustiť ten Logitech Profiler, tak mi neustále vypisuje toto
//Obrázky do prílohy! Už si to konečne zapamätaj!
//Obrázky do prílohy! Už si to konečne zapamätaj!