Kvalifikácia na EURO 2012
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kvalifikácia na EURO 2012
co hovorite na toto?
http://futbal.sme.sk/c/5526348/weiss-sa ... bella.html
ja som za. obidvaja su na slovensku roky, sami sa vyjadrovali pozitivne v tomto smere a urcite by boli prinosom pre repre. aj keby mali byt len v sirsom kadri tak to stoji zato.
bello ma potencial, je to mlady hrac a guede by mohol byt idealna nahrada za strbu, pripadne karhana ktory uz maju svoje roky.
ja som za. obidvaja su na slovensku roky, sami sa vyjadrovali pozitivne v tomto smere a urcite by boli prinosom pre repre. aj keby mali byt len v sirsom kadri tak to stoji zato.
bello ma potencial, je to mlady hrac a guede by mohol byt idealna nahrada za strbu, pripadne karhana ktory uz maju svoje roky.
-
master23
Light Professional
ja som ta akurat tiez chcel napisat. podla mna to je skvela myslienka. mas uplne pravdu, obidvaja by boli skvele nahrady za Strbu a Karhan.prask napísal:co hovorite na toto?
ja som to tiez cital v sporte, a guede je tusim z toga, a povedal, ze by velmi rad reprezentoval nasu krajinu. tiet ,,prestupy,, by slovenskemu timu dali novu dimenziu, takyto typ hraca nam tam podla mna chyba. toto by bola moja vysnena zostava, keby karhan aj strba nebudu reprezentovat SVK.
Mucha
Pekarik-Skrtel - Salata- Zabavnik
Kucka - Guede/ Bello
Weiss junior - Hamsik - Stoch
Vittek
IMHO Guede je najlepsi hrac v nasej lige. Ale to, ze by mal hrat v nasej repre sa mi nepaci
-
Sagittarius
Guru
No aspoň, že tak.
Dalo by sa až povedať, že sme utrpeli víťazstvo a porazili sme divadelníkov z Macedónska.
-
master23
Light Professional
ja som si hovoril pred tymto zapasom, ze budem stastny za hocijake vitazstvo, a urcite som necakal ziadne lahke a vysoke vitazstvo.Sagittarius napísal:No aspoň, že tak.Dalo by sa až povedať, že sme utrpeli víťazstvo a porazili sme divadelníkov z Macedónska.
macedonsko neni team typu andorra, san marino.
a k zapasu, prvy polcas bol z nasej hry velmi zly. v druhom sa to uz o dost zlepsilo, a ved to sa hra tazko proti takymto timom co idu hrat len o bod. a ku konci som mal riadne nervy na tych debilov z macedonska. a toho trenera som vobec nepochopil ked tam velice isiel na ihrisko pri tej zapletke. a k timu macedonska, to je len banda chrapunov, co vedia akurat kazit radost z futbalu, a este dokazu zdrzovat.
uz sa tesim na zapas v rusku. btw, vito uz bude moct hrat? a zaciatok zapasu bude u nas asi okolo 18.00 neviete?
-
Sagittarius
Guru
presne o 17:00
-
Daggertail
Light Professional
17:00
a to som chcel ist na hokej (martin-poprad)
k zapasu, no v prvom polcase sme toho vela nepredviedli, sak sa ani moc nedalo proti tolkym braniacim hracom macedonska
no v druhom polcase sa nasa hra zlepsila a prispeli k tomu aj striedania a ten gol sme si v zavere zasluzili:), no a k macedoncom nemam slov, taketo nesportove spravanie co oni predvadzali sa len tak nevidi, este aj ich trener zamerne hodil druhu loptu na ihrisko pri nasom pokuse o rychlu rozohravku 
k zapasu, no v prvom polcase sme toho vela nepredviedli, sak sa ani moc nedalo proti tolkym braniacim hracom macedonska
-
DanielDevil
Addict
tak bola to dráma ale nakoniec sú tri body doma a to je hlavné 
-
mfp
Medium Star
Tak ja na 100% uprednostnim hokej nazivo ako futbal v tv
Tak zápas so šťastným koncom pre nás
Bola by veľká škoda tento zápas nevyhrať a navyše s takou prevahou. Určite potešil výkon Miňa Stocha, ktorého úniky po ľavej strane v 2. polčase boli veľmi nebezpečné. Škoda, že po nejakom nepadol gól. Na druhú stranu, Sapara dosť slabý výkon podľa mňa. Strácal lopty, nepresne prihrával... Ale hlavne, že to chalani zvládli. Takéto víťazstvo v nadstavenom čase určite pridá na psychike a už sa teším na zápas s Ruskom.

-
Sagittarius
Guru
Takže prvé kolo kvalifikácie prinieslo aj niekoľko prekvapení, či už menších alebo aj väčších:
Moldavsko - Fínsko 2:0
Rumunsko - Albánsko 1:1
Grécko - Gruzínsko 1:1
Francúzsko - Bielorusko 0:1
Portugalsko - Cyprus 4:4, najprv Cyperčania 2-krát viedli, potom zase Portugalci 2-krát viedli.
Moldavsko - Fínsko 2:0
Rumunsko - Albánsko 1:1
Grécko - Gruzínsko 1:1
Francúzsko - Bielorusko 0:1
Portugalsko - Cyprus 4:4, najprv Cyperčania 2-krát viedli, potom zase Portugalci 2-krát viedli.
-
Scorpion90
King
neviem preco, ale v poslednej dobe mam poocit, ze mame viac stastia ako rozumu. Najma vo futbale
-
DanielDevil
Addict
tak mňa Francúzi neprekvapili, aj keď som čakal skôr remízu, k tej nechýbalo vela, nejaká minútka-dve...vlastne jediné čo ma tam prekvapuje sú Portugalci
Dnes bolo to víťazstvo zaslúžené. Macedónci prakticky bez poriadnej šance, nebyť tých spálených šancí Hamšíka mohlo to skončiť aj vyšším skóre.Scorpion90 napísal:neviem preco, ale v poslednej dobe mam poocit, ze mame viac stastia ako rozumu. Najma vo futbale
sa mi pacilo ako 90 minut branili, zdrziavali a hned po inkasovanom gole zacali hrat a isli vsetci dopredu
Dufam, ze to uefa poriadne presetri a udeli adekvatne tresty - ci uz vylucenemu hracovi alebo trenerovi.
inak futbal strasna nuda, ale som rad, ze to nakoniec zvladli
inak futbal strasna nuda, ale som rad, ze to nakoniec zvladli
-
DanielDevil
Addict
k tým portugalcom ešte, odporúčam si pozrieť zostrih golov http://sport.aktuality.sk/clanok/99673/ ... -favorita/
väčšinou pekné akcie (hlavne od cyperčanov) alebo strely (portugalci), inak všetky 4 goly pekné hrubky obrany portugalska, pri prvom a štvrtom góle pridal chybu aj brankár, ale tie goly cypru, pekne kolmice na rozbehnutého hráča za obranu
väčšinou pekné akcie (hlavne od cyperčanov) alebo strely (portugalci), inak všetky 4 goly pekné hrubky obrany portugalska, pri prvom a štvrtom góle pridal chybu aj brankár, ale tie goly cypru, pekne kolmice na rozbehnutého hráča za obranu
No naši sa veľmi snažili, bolo to na nich vidno ale prvých 30 minút veľmi slabých.Sapara tými svojimi pomalými banánmi za obranu iba zbytočne odovzdával loptu súperovi.Ja by som ho po polčase hneď vystriedal za Kucku.Tiež nechápem čo robil Saláta v obrane, vôbec by som ho do základu nedal.Tiež nechápem prečo to stále skúšali dlhými loptami za obranu a na kraje, pričom videli že to Macedónci v pohode zbierajú a len sme prichádzali o loptu.Proti takýmto súperom treba hrať pozemi a snažiť sa rýchlymi kombináciami rozhodiť obranu a buď kolmicou alebo vysunutím na roh a následným centrom ukončiť akciu.Macedónci hrali veľmi na oko škaredý futbal, k tým ich hereckým výkonom sa nejdem ani vyjadrovať.Ťažko sa hraje proti takému súperovi ktorý len bráni a zdržuje za každú cenu.Hlavné je že máme tri body 
Veď to potom aj v 2. polčase robili. Hlavne cez Stocha. Ten mal veľa únikov po ľavej strane a často krát aj dokázal ocentrovať. A od Macedóncov nikto nič iné ani nemohol čakať. Oni nie sú ten tím, ktorý potrebuje vyhrávať na ihriskách favoritov. Oni môžu len prekvapiť a uchmatnúť nejaký bod. Preto aj to divadlo na konci riadneho hracieho času. Keď už ich hl. tréner ide na ihrisko aby sa hádal s rozhodcom, to už je moc. Ale chalani si za výkon v 2. polčase výhru zaslúžili a môžeme byť radi, že z toho ťažkého zápasu máme 3 body.skuki napísal:No naši sa veľmi snažili, bolo to na nich vidno ale prvých 30 minút veľmi slabých.Sapara tými svojimi pomalými banánmi za obranu iba zbytočne odovzdával loptu súperovi.Ja by som ho po polčase hneď vystriedal za Kucku.Tiež nechápem čo robil Saláta v obrane, vôbec by som ho do základu nedal.Tiež nechápem prečo to stále skúšali dlhými loptami za obranu a na kraje, pričom videli že to Macedónci v pohode zbierajú a len sme prichádzali o loptu.Proti takýmto súperom treba hrať pozemi a snažiť sa rýchlymi kombináciami rozhodiť obranu a buď kolmicou alebo vysunutím na roh a následným centrom ukončiť akciu.Macedónci hrali veľmi na oko škaredý futbal, k tým ich hereckým výkonom sa nejdem ani vyjadrovať.Ťažko sa hraje proti takému súperovi ktorý len bráni a zdržuje za každú cenu.Hlavné je že máme tri body
Inak aj ostatné zápasy dokázali, že futbalová Európa sa vyrovnáva. Už to nie je tá dominancia najväčších tímov z pred niekoľkých rokov. A nejde len o reprezentácie, ale aj o samotné kluby. Stačí si počkať na Ligu Majstrov, tam bude prekvapení dosť.
urcite lepsi hrac ako Durica. Neviem ci mame v sucastnosti niekoho lepsieho na ten post.skuki napísal:Tiež nechápem čo robil Saláta v obrane, vôbec by som ho do základu nedal.
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2010, 21:28)
co napisali macedonci
hlavne s tym stadionom to trafili uplne presne. Staci sa pozriet aky stadion maju, resp. budu mat oni. Mohli by sme si zobrat priklad a TP sa mohlo burat postupne po jednej tribune a sucasne na nom mohli hrat zapasy. Preco to inde dokazu a my na Slovensku mame stadiony, ake nemaju ani v Albansku. Preco to u nas, na Slovensku, musi byt vsetko na ****?!?!Nova Makedonija (Mak.): "Poloprázdne Pasienky. Čiastočne aj pre čerstvú spomienku na pondelňajší masaker v meste, ktoré sa tvári kozmopolitne. Futbalová extáza z tohtoročných majstrovstiev sveta dávno vyprchala, ale čin bláznivého kovboja s rasistickými motívmi na predmestí vrátil do ulíc psychózu. Bratislava pôsobí imponujúco, futbalovou vybavenosťou je však sedem míľ za nami. Štadión by bol hodný sedmoligistu."
Áno robili to, ale ja som len kritizoval to, že to skúšali dlhými loptami aj keď videli že to nikam nevedie.A samozrejme si to zaslúžili lebo na konci prvého a počas druhého polčasu bolo vidno na nich ako veľmi chcú a ako sa snažiarados915 napísal: Veď to potom aj v 2. polčase robili. Hlavne cez Stocha. Ten mal veľa únikov po ľavej strane a často krát aj dokázal ocentrovať. A od Macedóncov nikto nič iné ani nemohol čakať. Oni nie sú ten tím, ktorý potrebuje vyhrávať na ihriskách favoritov. Oni môžu len prekvapiť a uchmatnúť nejaký bod. Preto aj to divadlo na konci riadneho hracieho času. Keď už ich hl. tréner ide na ihrisko aby sa hádal s rozhodcom, to už je moc. Ale chalani si za výkon v 2. polčase výhru zaslúžili a môžeme byť radi, že z toho ťažkého zápasu máme 3 body.
Inak aj ostatné zápasy dokázali, že futbalová Európa sa vyrovnáva. Už to nie je tá dominancia najväčších tímov z pred niekoľkých rokov. A nejde len o reprezentácie, ale aj o samotné kluby. Stačí si počkať na Ligu Majstrov, tam bude prekvapení dosť.