Tom Clancy's HAWX 2
Re: Tom Clancy's HAWX 2
na poziadavky sa netreba spoliehat. Na starom pc podla poziadaviek by mi nemalo ist kopu hier a idu vpohode.
rozdiel je minimalne poziadavky a realita, vsakze 
Podla toho, co si mi napisal, mam zostavu dostatocnu - Core2Duo@2GHz, 3GB Ram, 512MB Radeon x1950GT, Win7.
strach som mal z grafiky, ci nebudu robit problemy ovladace.
Podla toho, co si mi napisal, mam zostavu dostatocnu - Core2Duo@2GHz, 3GB Ram, 512MB Radeon x1950GT, Win7.
strach som mal z grafiky, ci nebudu robit problemy ovladace.
no už sa mi to sťahuje na xbox, zajtra budem mať dvd tak to vypálim a hodím dojmy
Stiahol som tuto hru predvcerom na xbox a odvtedy som to moc nehral.. Asi dve hodiny. Par misii trosku som si volne polietal a moje dojmy velmi pozitivne.. Jednotku som sice nehral, ale dvojka ma velmi zaujala. Pekne, uveritelne prostredie aj stihacky. Treba si chvilku zvyknut ale potom sa lieta velmi dobre. Rozmanite misie - super suboje. A najviac sa mi lubi rolovanie na drahu, vzlietanie a pristavanie. Odporucam. 
uz aby to vyslo na pc....jaaaj jak ja sa tesim.
usbecko: jednotka bola tiez super, sice graficky nie az tak pekne(teren z nizsej vysky bola textura), ale modely lietadiel boli pekne. a ta atmosfera a hratelnost...
uz sa neviem dockat
usbecko: jednotka bola tiez super, sice graficky nie az tak pekne(teren z nizsej vysky bola textura), ale modely lietadiel boli pekne. a ta atmosfera a hratelnost...
uz sa neviem dockat
Pls kedy to vide na jednej stranke pisu ze 3.septembra potom na druhej ze 7.septembra a na tretej ze az v oktobri tak teraz neviem 
Na oficiálnom shope Ubisoftu sa uvádza ako dátum vydania 30. september 2010.metteny napísal:Pls kedy to vide na jednej stranke pisu ze 3.septembra potom na druhej ze 7.septembra a na tretej ze az v oktobri tak teraz neviem
http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE ... AWX_2.html
// Takže pre Xbox vyšla hra včera tj. 3.9., pre PS3 vyjde o týždeň 10.9. a pre PC asi 1. októbra.
http://www.qj.net/qjnet/news/ubisoft-re ... x-360.html
-
MichalkoOo
Zablokovaný
hh preco tie rozne dátumy Pc az v otobri 
choď niekam s tou stránkou, zaplatil si hojkovi za reklamu?
+ od kedy je HAWX 2 simulátorom
verím že teraz do každej témy budeš dávať link s tvojou stránkou
//Katulienka
, sorry ale aj na mňa to je moc. 
+ od kedy je HAWX 2 simulátorom
verím že teraz do každej témy budeš dávať link s tvojou stránkou
//Katulienka
-
Katulienka
Zablokovaný
Neviem prečo nadávaš Shegimu podľa môjho súkromného ženského názoru nespravil nič zlé odpovedal na otázku priamo k veci a hojkovi ide o spokojných ľudí čo sa chcú niečo dozvedieť TO je zmysel fóra ak si to nepochopil a keď si nervný Filipenko tak si daj tabletku

//autoeditácia príspevku (11 Sep 2010, 21:14)
A keď už ti ide tak o tú reklamu tak v inych častiach hojka tiež choď a píš, pretože tam sú tiež reklamy a nie len na www.
faraway.sk
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2010, 21:14)
A keď už ti ide tak o tú reklamu tak v inych častiach hojka tiež choď a píš, pretože tam sú tiež reklamy a nie len na www.
inac HAWX 2 sa radi medzi simulatory.. 
hral si to? 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Radiť sa môže vieš kde. 
HAWX 2 nie je ani z ďaleko simulátor 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
1 som hral. Neviem ako 2 ale jednotka simulátor nebola. 
ano uz som to presiel.. omg hadajte sa. Oficialne je tato hra simulator. Aj napriklad preteky aut su simulator aj ked sa to ku realu nepodoba..Filipito napísal:hral si to?
Kód: Vybrať všetko
Tom Clancy's HAWX 2
Žáner: Simulátor, Akčná