Audi A6 2.5 Tdi quattro

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Audi A6 2.5 Tdi quattro

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

v kazdom malom meste mas taketo spolocnosti minimalne tri, to nebude problem najst... vychadza to okolo tych 1000e...
Markus22222
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Markus22222 »

no okey takze k autu si pripocitam tych tisic....no tak dobre skusim daku najst...tak dik...ak nieco este sa ozvem...:D a ozaj este som tu niekde cital za sa tam daju aj zjednavat ceny je to pravda? :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nie, to iba slovaci su taky dementny narod, ze sa z kazdeho snazia vyryzovat uplne co najviac, zjednavaju kazde euro na cene auta a kazdy liter paliva v nadrzi, to nie je nikde inde na svete, hladaju miniaturne chybicky krasy na jazdenych autach, len aby mali dovod ponuknut nizsiu cenu... ponuknut nizsiu sumu mozes, ak mas napriklad nizsi rozpocet, ak odmietne, tak smola, ale take tie natahovacky o kazdy cent a hladanie chybiciek z duse nenavidim...
Markus22222
Light Expert
Light Expert

jaj no to je jasne...len tu niekde na foresom cital ze jednen zjednal o 900 e...tak sa pytam...a ta firma bude pytat dopredu peniaza ci az potom?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

myslim ze firma za teba zjednavat nebude.. vecsinou sa zjednava ked si ides pre auto sam a na vlastne naklady si ho privezies atd.. a do predu sa plati urcita zaloha.. nevm ci nie 30% z ceny alebo to je na vzajomnej dohode kolko das zalohu..
Markus22222
Light Expert
Light Expert

Aha no dobre ......a v tých 1000 je zahrnuté aj stk aj ek a všetko okolo toho ? Ci to musím potom spraviť ja

//autoeditácia príspevku (04 Sep 2010, 13:06)
Aha no dobre ......a v tých 1000 je zahrnuté aj stk aj ek a všetko okolo toho ? Ci to musím potom spraviť ja
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ako som pisal - tie firmy to robia "na kluc", cize zabezpecia uplne vsetko, potom ti to auto dovezu rovno pred barak a ty uz len sadnes a jazdis :)
Markus22222
Light Expert
Light Expert

no okey...pre istotu som sa este raz spytal...:D
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

RATZINGER666 napísal:nie, to iba slovaci su taky dementny narod, ze sa z kazdeho snazia vyryzovat uplne co najviac, zjednavaju kazde euro na cene auta a kazdy liter paliva v nadrzi, to nie je nikde inde na svete, hladaju miniaturne chybicky krasy na jazdenych autach, len aby mali dovod ponuknut nizsiu cenu... ponuknut nizsiu sumu mozes, ak mas napriklad nizsi rozpocet, ak odmietne, tak smola, ale take tie natahovacky o kazdy cent a hladanie chybiciek z duse nenavidim...
RATZI » Mne sa zdá zjednávanie ceny celkom správne. Väčšina ludí, ktorí auto predávajú, tak si čo to prihodí k cene, lebo u Slovákov je taký trend, že vytrieskať z predávanej veci (auta) majland. Vezmi si, že ideš kupovať trebárs A6, o ktorej tu je reč, vyhliadneš si dva kusy s tým, že jedna bude cukrík a druhá bude vylágrovaná olympiáda a na obe bude cena trebárs 15tis.€. Tak pri tej vylágrovanej si myslím, že je zjednávanie ceny adekvátne, ak niekomu ide len o cenu, nie o stav...To len tak moja myšlienka na okraj. :wink: :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ved ano, preto hovorim cisto o slovakoch, jeden sa vytesuje, ako bude zjednavat a druhy radsej nalozi taku sumu, aby mohol pre toho prveho blbca cosi spustit... ak bude nieco v neporiadku, je o tom inzerujuci povinny informovat v inzerate a uz v inzerate zohladnit cenu vzhladom k tomuto nedostatku, ak je chyba nezverejnena, az potom dochadza k zjednavaniu... ...ale toto nie je nikde na svete, len u nas... a to nie len pri autach, vidno to aj v bazare tu na fore... niekto napise "100e, pevna cena" a minimalne traja ludia sa ozvu, co to budu ochotni zobrat za 80...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

To je najväčší problém, že často krát medové slová (ani cena) v inzeráte nezodpovedajú skutočnosti. Ten super stav, bezproblémový chod a neviem čo ešte, sú iba klamstvá predajcov, ktorí sa chcú nabaliť na luďoch, ktorí sa do áut nevyznajú. Takým by som lámal väzy! Až mi je do plaču, keď vidím, ako dôjde nejaký totálne neznalý človek si kúpiť auto v "super" stave, čo som zažil, že predajca auto zaparkoval pod strom do tieňa a keď som mu vravel, nech to auto preparkuje na slnko, tak vravel, že nepreparkuje, lebo ak ho nekúpime, tak on nepôjde vo vypečenom aute. Tak som mu na to, že k*rva, preparkuješ to auto, alebo ideme preč? Keď ho posunul, tak zrazu sa na aute objavili 3 odtiene laku!!! :D A na to jeho reakcia: Ja som s tým autom nebúral. Táto veta ma vždy vie tak pobaviť. :D Lavý predný blatník, obe lavé dvere a lavý zadný blatník, mali iný odtieň farby, čo evidentne znamenalo, že tie časti bolo lakované. Navyše ten predný blatník bol opukaný (zrejme zlá lakovačka) a bolo vidieť, že je tmavomodrý. Ďalej boli na tej strane menené aj bočne sklá, ako som zistil.

Ták chudák ten, kto žial naletí... :? :(
Rendez-vous
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Rendez-vous »

To už radšej 3,0TDi.. Tie 2,5TDi, čo ja vieeem... viac ma chytila verzia s trojlitrom.. Niekedy aj pridám fotku toho svojho ;) August 2009..
Markus22222
Light Expert
Light Expert

No ved ja som uz rozhodnuty tu 3.0 Tdi :D hej aj ty ju mas mohol by si hodit foto dake? a ako sa jazdi? :D
Napísať odpoveď