Chyby pri starte PC
Chyby pri starte PC
Nazdar. Potreboval by som radu. Nechce mi nabehnut OS Windows7 64b, skusil som spustit windows za pomoci tlacidla F8 a vyber vsetkych mozností (opravit win, nudozvi rezim, posledna funkc konf, nudový rezim v network, command promt,..... ), taktiez som skusal bootovat DVD OS windows 7. Pri spusteni len nabehne mys na podklade čiernej obrazovky. Poradite mi??
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyby pri starte PC
Skúsil si ho aj preinštalovať?
-
vikko78
Medium Professional
tak skús iné boot dvd win7, alebo to skus cez nejakú inú mechaniku...alebo trocha pracnejšie, vyber hdd, daj do druhého pc, tam naformátuj partíciu s os, vrať nas5 a potom bootuj a instaluj...
Skusil som dat aj original win7, taktiez recovery, naloaduje startovacie subory windows a dalej zas nic, vobec ma ani nepusti do instalacneho menu win 7. Uz som trosku pokrocil a skusil som do mechaniky vlozit win XP a predstavte si to ide, takze skusim cez winxp naformatovat disk a potom skusim zas win 7
skúsil si 32bit?
Viem pochopiť, že pre niekoho je to aj "nudovy" režim. Pozvi si odborníka, predsa len je to aj o počítačovej gramotnosti. On sa ozaj nebude "nudiť". A pre istotu s tým nič nerob, lebo to potom bude náročnejšie a drahšie.