Duke Nukem Forever
Re: Duke Nukem Forever
Este sa celkom nevie ze ako to bude vo finalnej hre. Demo ktore prezentovali na vystave je o tom, ze Duke hra svoju vlastnu hru, v podstate je to posledny level z Duke3D: boss na stadione. V tej casti tam bola regeneracia. Ale mozno ze len preto ze to hral Duke. Hra je aktualne dokoncena, robia sa len posledne upravy a vyladuju sa rozne veci. Ked Gearbox vypocuje ohlasy fanusikov tak este sa to moze zmenit. Mne sa tam nepaci ani to ze Duke mal pri sebe len 2 zbrane. Ved toto neni CoD alebo nejaka moderna pi*ovina. V tej hre nejde o realitu cize nech mu umoznia mat pri sebe lubovolne mnozstvo zbrani.
Samo sa ti to neobnovuje, je to podmienene akciou ako som uz pisal, TY=FAIL.Fatall napísal:
to je jedno ako sa to vola ale samo ti to postupne obnovuje HP = FAIL
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
To je jedno ci ti to obnovuje HP ako v COD6, ze staci ked sa niekde schovas a mas full HP znova alebo podla toho ako nicis nepriatelov a ti stupa HP, proste ma to dementnu konzoloidnu hratelnost, malo to vyst PC only, takto to cele posrali ked to vydali aj na Xbox360/PS3 (EPIC FAIL), DUKE NUKEM je proste PC zalezitosticefiresr napísal:
Samo sa ti to neobnovuje, je to podmienene akciou ako som uz pisal, TY=FAIL.
To je jedno ze co to malo byt. Keby to mala byt len PC zalezitost tak ono by to nevyslo ani do roku 2015 a na jednej platforme by si ta hra tazko zarobila ten dlhorocny vyvoj. Duke je moja najoblubenejsia hra a aj ked sa mi ten novy vzhlad dukeko a plno dalsich veci nepozdava, aspon sa tesim ze to konecne vyjde, budem si moct kupit original a aspon tam budu zachovane veci na ktorom pracoval 3DRealms.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ináč ako sa volá tá prvotná hra? (je plno)
Ja by som si chcel to skúsiť zahrať.
A ak je to zadarmo, tak môžte hodiť aj link.
HP ti automaticky nestupa, ked sa schovas, pozri si zaznam z PAX.Fatall napísal:
To je jedno ci ti to obnovuje HP ako v COD6, ze staci ked sa niekde schovas a mas full HP znova alebo podla toho ako nicis nepriatelov a ti stupa HP, proste ma to dementnu konzoloidnu hratelnost, malo to vyst PC only, takto to cele posrali ked to vydali aj na Xbox360/PS3 (EPIC FAIL), DUKE NUKEM je proste PC zalezitost
Aka prvotna hra ? Najprv boli Duke Nukem 1 a 2 to boli 2D arkady. Potom prisiel Duke Nukem 3D a potom rozne konzolove verzie.Corn Flake napísal:Ináč ako sa volá tá prvotná hra? (je plno)
Na PC este potom vysiel Manhattan Project co bola tiez 2D arkada, len v 3D grafike.
Si pametám že ked som bol malý som v nejakom hračskom časopise videl skan z gameplaya nejakého Dukeho a tam ste videli hru ale nie z pohladu Dukeho ale videli ste celú postavu zo zadu (ako Laru napr.), neskôr som pátral po tejto hre ale nikdy som po nič také neprišie.. ako je to možné ??!rochedo napísal: Aka prvotna hra ? Najprv boli Duke Nukem 1 a 2 to boli 2D arkady. Potom prisiel Duke Nukem 3D a potom rozne konzolove verzie.
Na PC este potom vysiel Manhattan Project co bola tiez 2D arkada, len v 3D grafike.
No mohol to byt Duke z PS1. Time to kill.
Alebo taky pohlad si si mohol zapnut aj v Duke3D cez klavesu F7.
Prikladam screen z Time to kill.
Hej to bolo onorochedo napísal:No mohol to byt Duke z PS1. Time to kill.
Osobne sa mi inak páčil aj Manhattan Project na PC, určite odporúčam všetkým priaznivcom Dukena a radoby tých starých 2D strielačiek (i ked to je 3D v 2D svete) .
-
Thief211
Light Star
jaj to boli casy jak tu spominajte duke nukem 3D to som sa nadrtil veru este teraz to mam naisntalovane a obcas si stiahnem nejake epizody do toho nasiel som na nete jedneho dukeho vise 1000 kol to ma a pomalicky drtim
stare dobre casy a a jak tu bolo spomenute tie videa a obrazky tych k*urviciek nemaju chybu
ten striptizovy bar ked date peniaze tej babe
dufam ze taketo hovadiny budu aj v tom novom uz sa tesim
-
Tailor
Medium Star
Hehe, pravdaThief211 napísal:jaj to boli casy jak tu spominajte duke nukem 3D to som sa nadrtil veru este teraz to mam naisntalovane a obcas si stiahnem nejake epizody do toho nasiel som na nete jedneho dukeho vise 1000 kol to ma a pomalicky drtimstare dobre casy a a jak tu bolo spomenute tie videa a obrazky tych k*urviciek nemaju chybu
ten striptizovy bar ked date peniaze tej babe
dufam ze taketo hovadiny budu aj v tom novom uz sa tesim
Ja som mal k starému počítaču myslím Mangattan Project (Original)
To boli ale časy
Manhattan Project bol dobrý, len mohli to urobit viac vtipnejšie ale po hratelnostnej stránke to bolo na tú dobu bezkonkurenčné. Hlavne sa mi lúbila celková dlžka hry a vyber zbraní.
-
Fatall
Medium Star
na akom engine DNF momentalne bezi, z videi to tipujem na Id Tech 4 engine
Kym to bolo u 3D Realms tak tvrdili ze hra bezi na modifikovanom Unreal Engine 2. Ze vraj ten engine prepisali z 90%. To ze momentalne na com bezi hra tak Gearbox nechcel prezradit. Teoreticky je mozne ze za ten rok to stihli narychlo prehodit do UE3, ale neverim tomu.
Je to na UE 2.5, resp. mozno aj 3.0. Na tieto ma Gearbox momentalne ponuku prace, zhana ludi, co na nom vedia robit pre dokoncenie hry.
- 1997 Apríl - officialne oznamenie DNF a zakupenie licencie na engine QUAKE II s tím, ze hra by mala vyjst koncom
roku 1998
- 1998 jún - zmena technologie na engine UNREAL od Epic
-1998 august - sef tymu George Broussard povedal, ze sa hra neopozdi a ak ano tak len o mesiac, nakoniec sa datum vydania stanoveny na rok 1999
- 1999 - tym oznamil upgrade enginu na novsiu verziu, datum vydania posunuty na rok 2000
- 2000 december -NDF sa odklada ma rok 2001
-2001 máj -na E3 zverejnenych par in-game zaberov, ktore boli dementovane implementaciou novych upgradov
- prava na vydanie DNF medzitým ziskali Take-Two
- 2002 - vsetko odznovu, engine zmeneny na rannu verziu UNREAL 2.0
- 2003 maj -TakeTwo oznamili ze hra nebude vydana skor ako koncom roku 2003
- v reakcii na to, povedal nervozny Broussard v rozhovore pre Shacknews, ze by Take-Two mali "ku*va zavriet hubu"
- 2003 - videa a obrazky z webu DNF boli odstranene s vysvetlenim, ze uz adekvatne nezobrazuju hru
- 2003 december -Jeffrey Lapin manazer povedal, ze mu 3D Realms oznamili dokoncenie hry na koniec roku 2004 alebo zaciatok roku 2005
- 2004 september - zmena technologie hry na engine DOOM 3
- nakoniec Broussard oznamil, ze ide o drb americkych novinarov
- 2007 marec - Scott Miller vysvetlil, ze hra stale bezi na UNREAL engine ale velmi modifikovanom
osobne si myslim, ze to bude engine Unreal 3
roku 1998
- 1998 jún - zmena technologie na engine UNREAL od Epic
-1998 august - sef tymu George Broussard povedal, ze sa hra neopozdi a ak ano tak len o mesiac, nakoniec sa datum vydania stanoveny na rok 1999
- 1999 - tym oznamil upgrade enginu na novsiu verziu, datum vydania posunuty na rok 2000
- 2000 december -NDF sa odklada ma rok 2001
-2001 máj -na E3 zverejnenych par in-game zaberov, ktore boli dementovane implementaciou novych upgradov
- prava na vydanie DNF medzitým ziskali Take-Two
- 2002 - vsetko odznovu, engine zmeneny na rannu verziu UNREAL 2.0
- 2003 maj -TakeTwo oznamili ze hra nebude vydana skor ako koncom roku 2003
- v reakcii na to, povedal nervozny Broussard v rozhovore pre Shacknews, ze by Take-Two mali "ku*va zavriet hubu"
- 2003 - videa a obrazky z webu DNF boli odstranene s vysvetlenim, ze uz adekvatne nezobrazuju hru
- 2003 december -Jeffrey Lapin manazer povedal, ze mu 3D Realms oznamili dokoncenie hry na koniec roku 2004 alebo zaciatok roku 2005
- 2004 september - zmena technologie hry na engine DOOM 3
- nakoniec Broussard oznamil, ze ide o drb americkych novinarov
- 2007 marec - Scott Miller vysvetlil, ze hra stale bezi na UNREAL engine ale velmi modifikovanom
osobne si myslim, ze to bude engine Unreal 3
Nove video. V podstate gameplay z dema ktory mohli hrat ludia na PAX ale aspon nejaka novinka.
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2010, 15:06)
V 2:34 tam prejde Duke. Moze to znamenat ze DNF bude na UE3 ?
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2010, 15:06)
V 2:34 tam prejde Duke. Moze to znamenat ze DNF bude na UE3 ?
Duke je na UE 3.5, to je davno znamy fakt 
zdroj ?