Marlboro Gold Touch Zapalovač
Marlboro Gold Touch Zapalovač
Nedavno mal marlboro promo akciu na Marlboro Gold pri ktorej k dvom krabickam rozdaval zapalovace vyrobene presne pre Gold Touch krabicku, ktore sa na nu dali pripnut takym plieskom na spodnej strane, a teda pohodlne nosit spolu s cigaretami.
Hladam niekoho kto takyto zapalovac ma alebo vie odkial ho zohnat.
Hladam niekoho kto takyto zapalovac ma alebo vie odkial ho zohnat.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Marlboro Gold Touch Zapalovač
nemas foto? malboro zapalovacov tu mam kdesi kopec, ale nespominam si, ze by bol niektory z nich urceny prave na pripnutie na krabicku...
// no, cosi som nasiel, ale neviem, ci je urceny prave pre gold touch, mne presne pasuje na klasicke dvadsiatky...
// nieco taketo:
// no, cosi som nasiel, ale neviem, ci je urceny prave pre gold touch, mne presne pasuje na klasicke dvadsiatky...
// nieco taketo:
nie toto nebude on vcera som ho mal v rukach - cierno zlaty bol ak sa pamatam a da sa v pohode pripnut aj na goldenky 
v lucenci sa vcera dal zohnat k tym dvom skatulkam no dnes uz neviem
v lucenci sa vcera dal zohnat k tym dvom skatulkam no dnes uz neviem
Gangy, presne o ktorom zapalovaci hovoris, presne ten som mal v ruke, kamarat to vedel zohnat , skusim sa ho popytat
.
Imi ak nieco zistis tak daj vediet. 
Ratzinger diky za snahu ale to nieje on, ked ho pripnes na Gold Touch tak si ani nevsimnes ze to nieje sucast krabicky, ked bude cas tak ho odfotim.
//Uz mam, zistil som si kde stale prebieha ta promo akcia a bol som si pon. Ale ak by mal niekdo nejake na predaj nech da vediet
Ratzinger diky za snahu ale to nieje on, ked ho pripnes na Gold Touch tak si ani nevsimnes ze to nieje sucast krabicky, ked bude cas tak ho odfotim.
//Uz mam, zistil som si kde stale prebieha ta promo akcia a bol som si pon. Ale ak by mal niekdo nejake na predaj nech da vediet
-
Kok
Light Professional
Gangy - ukaz ako vyzera a kde prebieha ta akcia, mozno by som mal zaujem 
No tak som ho odfotil.
Neviem kde teraz akcia prebieha, je to vzdy len par dni vacsinou v nejakom obchodnom dome po celom slovensku.
Neviem kde teraz akcia prebieha, je to vzdy len par dni vacsinou v nejakom obchodnom dome po celom slovensku.
Kúpim RATGINZER nejaké ak si ochotný predať.
-
RATZINGER666
Darca
Už si teda nejaké stihol pofotiť/pohľadať? 
-
RATZINGER666
Darca
jeeezis sorry, ja som na teba uplne zabudol, ked budem doma, nejake pohladam a pripadne pofotim, ok? 
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2010, 4:48)
no, neviem, ci mas zaujem iba cisto o marlboro zapalovace, ktore sme spominali na zaciatku, kazdopadne som okrem toho cerveneho zatial nasiel iba jeden marlboro v akom-takom stave, ale viem este minimalne o dvoch cisto novych marlboro, ktore by sa mali povalovat tu alebo kdesi v aute... takze zatial aspon tento futuristicky celokovovy, bez znamok poskodenia, pouzity < 20x...
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2010, 4:48)
no, neviem, ci mas zaujem iba cisto o marlboro zapalovace, ktore sme spominali na zaciatku, kazdopadne som okrem toho cerveneho zatial nasiel iba jeden marlboro v akom-takom stave, ale viem este minimalne o dvoch cisto novych marlboro, ktore by sa mali povalovat tu alebo kdesi v aute... takze zatial aspon tento futuristicky celokovovy, bez znamok poskodenia, pouzity < 20x...
Tento som stratil na festivale !!! Akú si predstavuješ cenu?
-
moosha
Darca
Dam 4 eura aj s postou... ci malo? 
-
RATZINGER666
Darca
moosha, sorry, bol som dohodnuty s diegom, jedine, ze by ste sa vy medzi sebou dohodli...cenu?? omg, ziadnu, ved je to iba zapalovac 
-
moosha
Darca
Tak potom to prenechavam Diegovi, bol prvy a kedze to ide zadarmo, tak by sme mali byt spravodlivi vsetci 
moosha prepáč ale tento zapalovač mi strašne prirástol k srdcu a odkedy som ho stratil tak sa po ňom zháňam
.
Ratzi : dohodneme sa my teda už cez SS.Zatiaľ ďakujem
Ratzi : dohodneme sa my teda už cez SS.Zatiaľ ďakujem
-
RATZINGER666
Darca
okey teda, mozme to riesit postou, nechcem za to nic, ani za postu, staci, ked mi posles adresu do SS a budes mat trosku strpenia, v pondelok a utorok som asi v prahe, takze neviem, kedy sa dostanem na postu 
// mas tam teda aj odpoved na SS
// mas tam teda aj odpoved na SS
-
pocahonntas
Novice
ahoj, mám doma obydva a uz vysli aj dalsie novinky, nieco podobné ako ten gold touch ale v cervenom, urceny pre tvrde cigarety ale je univerzalny a ten druhy mahu aj v striebornej farbe...
Mohol by si odfotit prosim ta?
PLs ako tu ma niekto este niake marlboro zapalovce dajte foto
..som ochotny zaplatit pretoze som vasnivy zberatel zapalovacov a momentalne zhanam zapalovace marlboro
..ludia velmi by ste mi pomohli..dakujem