Digitalna televizia Magio
Re: Digitalna televizia Magio
Predpokladam ze si mal ten usb modem vsak?..btw musis vymenit kabel..kedze v RJ11 mas len 2kable [mozes mat az 4ale to asi nemas] a ty potrebujes kabel [8zilovy] s koncovkou RJ45 ktora pojde z routra do sietovky v PC.
no neviem ale už to asi ide
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 17:28)
Zdravím....internet cez router som už spojazdnil ale dnes som skušal zapojiť magio a nejde mi. Včera večer som ho skušal na televizor u sestri cez original kabel čo tam bol pribalený a šlo to.Dnes som bol v pc shope kupiť dlhší kabel, pretože ten original bol krátky. No a ked som to skušal cez ten tak mi teraz nejde magio. Neviete v čom môže byť problém??? díky moc
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 17:28)
Zdravím....internet cez router som už spojazdnil ale dnes som skušal zapojiť magio a nejde mi. Včera večer som ho skušal na televizor u sestri cez original kabel čo tam bol pribalený a šlo to.Dnes som bol v pc shope kupiť dlhší kabel, pretože ten original bol krátky. No a ked som to skušal cez ten tak mi teraz nejde magio. Neviete v čom môže byť problém??? díky moc
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
krizeny/priamy kabel... skontroluj si s povodnym a novym kablom v jakom poradi mas drotiky na oboch koncoch...
čaute ...... Chcel by som poradiť...... mame internet od tćomu, teraz sme k tomu dostali aj magio.... povedali ze ho mozeme pouzivat, ale nemusime, ze ako chceme..... problem je taky, ze som si to kukal a musim magio spojit s routrom..... ja mam izbu na hornom poschodi.... mam pevny pocitac...... obyvacka je dole. chcem sa opytat, ci sa dá zapojit nejako ten magio box bez toho, aby som ho spajal s routrom...... kable cez dom nehrozia, takze ci magio nechavame, alebo ci pojde na povalu
ale konci nam zmluva s UPC, tak bolo by to dobre spojazdnit, neexistuju nejake "imaginarne" kable?
alebo nieco, ako by som to mohol "oklamat".... dakujem pekne vopred....
napr. nieco taketo http://datacomp.sk/msi-homeplug-epower- ... 40242.html ale skusenosti s tym nemam, je to pomerne drahe, to radsej potiahnut kabel a mas istotu, ze to bude ficat v pohode
Zdravím, mám menší problém z wifi. Donedavna som mal len čiso net bez magia a mal som wifi sporavene tak že modem som mal napojený na router. Teraz sme si dali amgio a došiel nam novy router. Všetko som pozapajal ako ma byť. Keď sa sestra pripaja na wifi tak jej napíše že pristup s ombmedzením a nejde jej net vôbec. Na druhom booku jej net naskočí ale po chvilke vypadne a tiež anpíše že prístup s obmedzením. Neviete kde môže byť problém? mohol som niekde niečo zle nastaviť?
-
nejakymarko
Addict
Zdravim vas.
mna by zaujimalo ako to je so zapojenim. Resp ako to je vsetko pozapajane, kolko treba telefonnych pripojok atd atd.
lebo kym sme este mali net od ineho providera (tiez dsl) tak nam magio nechceli spravit, ze by mu nevystacovala kapacita ci co. nepamatam si. preto sa chcem spytat, ci ked sme slovanet zrusili a chceme vsetko od t-comu, ci to nejak pomoze. pisal som aj na podporu t-comu, a tam mi povedali ze samozrejme je vsetko dostupne bla bla, ale nie som si isty.
dik
mna by zaujimalo ako to je so zapojenim. Resp ako to je vsetko pozapajane, kolko treba telefonnych pripojok atd atd.
lebo kym sme este mali net od ineho providera (tiez dsl) tak nam magio nechceli spravit, ze by mu nevystacovala kapacita ci co. nepamatam si. preto sa chcem spytat, ci ked sme slovanet zrusili a chceme vsetko od t-comu, ci to nejak pomoze. pisal som aj na podporu t-comu, a tam mi povedali ze samozrejme je vsetko dostupne bla bla, ale nie som si isty.
dik
moze byt obmedzenie na strane ustredne, o tom sa dozvies az po objednavke ked to overi technik. skor tam nikto nepojde
prehodia ta na ADSL2+ na ktorom fici magio cize budes mat klasicky jednu pripojku na vsetko.
-
Dante3000rpm
Medium Star
Som sa chcel spytat, volali mi z t comu, ze kedze mam od nich net tak ze maju nejaku akciu na Magio, ze to vyjde na par ecok...atd... som povedal ze beriem a povedali mi z emi do piatich dni poslu zmluvu
No a zaujimalo by ma ze ked si to magio rozmyslim a nebduem ho chciet, a nepodpisem zmluvu tak tym padom sa to rusi nie?
No a zaujimalo by ma ze ked si to magio rozmyslim a nebduem ho chciet, a nepodpisem zmluvu tak tym padom sa to rusi nie?
ano ale zavolaj aj na infolinku nech tu zmluvu zrusia v systeme nech to nerobi problemy pri dalsich objednavkach ak sa potom rozhodnes.
Zdravím. Ja mam už asi 2 mesiace magio. Povedali mi že mi pošlu zmluvu asi pred 2 a pol mesiacmi a stale nič..takže čo mam robiť?..ja vidím v tom aj vyhodu že budem to môcť zrušiť kedykoľvek keďže som nič nepodpisoval či?
ja som na tom podobne s internetom... do tyzdna ti dam vediet co s tym 
ešte by ma zaujímalo, že chcem jeden magio box kupiť a chcel by som vedieť že či ked ho kupim cez abzar a zapojím ho či mi to pojde tak že jeden bude v obyvačke a druhy um mna v izbe bez problemov, alebo to musím nahlasiť do t-comu aby mi to nejako aktivovali.dakujem
-
panter86
Medium Expert
čavte, dnes sa mi na displeji KISS boxu zobrazila nad ikonou disku ikona hodiniek, ale netuším čo to je, nenašiel som to v návode ani na nete. Nemám plánované žiadne nahrávanie, nič, neviete čo to je?
nebude to nejaka sprava? tusim vcera to zacali rozsirovat pre vsetkych zakaznikov.
http://www.zive.sk/magio-posta-faktury- ... fault.aspx
http://www.zive.sk/magio-posta-faktury- ... fault.aspx
-
panter86
Medium Expert
eh, no o tom som ani nevedel, jednu správu som tam mal, prečítal a vymazal som ju, ale ikona stále svieti...
edit: po reštartovaní systému to už nesvieti...možno to signalizovalo update menu, alebo niečoho a že je potrebný reštart, možno...mno ak sa niekto niečo dozvie, prosím dajte vedieť... vďaka
edit: po reštartovaní systému to už nesvieti...možno to signalizovalo update menu, alebo niečoho a že je potrebný reštart, možno...mno ak sa niekto niečo dozvie, prosím dajte vedieť... vďaka
ahojte...vcera mi doslo magio. a chcem sa spytat. isla som si ponastavovat wifi router vigor2700VGSTale nwm jednu vec co mam vplnit do pola " Set VoIP SIP Accounts. prosim vedeli by ste mi poradit?? dakujem