Chcem si kupit subac do auta ale neviem sa rozhodnut ktory mam zobrat chcem zobrat bud tento:
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=9
alebo toto:
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=9
Ktory je podla vas lepsi a ktory by ste vy brali dakujem
Ktory z tychto dvoch subwooferov?
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ktory z tychto dvoch subwooferov?
tento som pocul osobne hrat v aute, hralo to v pohode... a urcite chces aktiv?
ten fusion mám v aute je tam 100watt iba pre bass remote kontrol je riešene klasickým otočným tlačítkom a je to zapojenie ako na ethernet kabel kable sú kvalitne zelene a hrube akurat čo je zle poriešene tak je zapojenie sub je to ako na grafickú kartu klasický 6pin a vyhotovenie je super ta puklica čo chrani bass je pochromovana ale je to plast teda asi je to len natrete ale hra to ok za tie prachy je to skvele do auta - ten sal by som nebral hovorira že to hra zle neviem čo je na tom pravdy a je to klasika. Fli je ok jedine čo sa mi nepači ten tvar a že nie je kryta membrana !. No a ked som bol v NAy tak tam mali pionner basový reproduktor iba reprak a ten som testol tak to boli super basy ako majú spravne byť
Posledne u nás v LM otvorili paneo elektrik a tam je sencor sub je menší od fusiona a ako to hra to teda neviem ked je to sencor - a mali aj sub pod sedačku neviem ako to hra lebo je to maličke a treba k tomu zosilovač
Ale pokial chceš niekedy otvoriť kufor a vypeskovavať hudbu radím ti kup si niečo čo hra von z auta tuba bije do strany teda nič moc ked stojíš von ale počuť to ok ked prižhaviš
Posledne u nás v LM otvorili paneo elektrik a tam je sencor sub je menší od fusiona a ako to hra to teda neviem ked je to sencor - a mali aj sub pod sedačku neviem ako to hra lebo je to maličke a treba k tomu zosilovač
Ale pokial chceš niekedy otvoriť kufor a vypeskovavať hudbu radím ti kup si niečo čo hra von z auta tuba bije do strany teda nič moc ked stojíš von ale počuť to ok ked prižhaviš
K tomu Fusion davaju komplet aj kable. Ako je to u toho druheho subaca SAL? Davaju nieco k nemu? Celkovo ktory je silnejsi podla vas?