Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Mafia 2

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Za to BAN určite nie. Ved Mafia ani nemá multiplayer a nelegálne to nie je.
Miňo_sk
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miňo_sk »

nepochopil som ten koniec, kde niesli vitovho kamarata?
povodne som si myslel ze na miesto kde sme pred tym spolu zakopali mrtvolu
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

S warezom ti tu nepomôžeme.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

MiNkOnErrr napísal:Neviem či tu tento problém bol ale hľadať sa mi ho fakt nechce na 110 stranách.

Neviem ktorá to je kapitola buď 14. alebo 15. kde odnesiem 55 000 dolárov tomu starému (dlh). Tam kecajú, rozhovor, proste že on požičal jeho otcovy peniaze atď. potom keď sa ten rozhovor skončí tak mi naskočí čierne a v rohu načítavanie (nič neobviklé) ale proste nechce nič načítať ďalej. Čakal som asi 10 minúť a stále to len načitávalo :/

A nie nemám originál Mafiu . A crack mám od Skidrow-a.
hore nad 1. príspevkom na strane máš také že hladať , skús cez to pohľadať :)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

skidrowa mam tiez a ziadne problemy s tym nemam
bochno
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bochno »

http://www.ceknito.sk/video/460200
Mám problém s Mafiou 2. Budete vidieť sami. Je to druhá kapitola keď ukradnem to auto.
Takže nahral som to síce zlá grafika ale je to vidieť...prosím o pomoc!!!Začína to od 30 sec. okolo...zbadáte to...
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

tak tu je niečo, čo by Vás mohlo možno zaujímať...vyzerá to, že na tých zatykačoch sú vývojári Mafie :)...kto nejaké nájde, nech ich sem pridá, a nech nechá na fotke aj popis, v ktorej časti mesta sa nachádzajú...
Prílohy
zatykače.JPG
zatykač 1.JPG
zatykač 2.JPG
zatykač 3.JPG
cappy201
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cappy201 »

tak ja som este ani jeden zatykac nenasiel :D , ale zacal som zberat vsetky casopisy playboy :D
M@ster
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M@ster »

bochno napísal:http://www.ceknito.sk/video/460200
Mám problém s Mafiou 2. Budete vidieť sami. Je to druhá kapitola keď ukradnem to auto.
Takže nahral som to síce zlá grafika ale je to vidieť...prosím o pomoc!!!Začína to od 30 sec. okolo...zbadáte to...
Znam toho uz hodne ale tohle vidim poprve.... Driv jsem to videl v demu kdyz clovek se dostal kam nema (za mapu), ale v plne hre...hmmm sorry

//autoeditácia príspevku (05 Sep 2010, 19:44)
PC verze

http://lh6.ggpht.com/_aV5LCcT21UY/TIPUf ... 24/535.jpg

http://lh5.ggpht.com/_aV5LCcT21UY/TIPUh ... 24/536.jpg

536 Screenshotu od Mafie 2 http://picasaweb.google.com/gamescreenshots2009/MafiaII#
Noobsz DJ
Guru
Guru

ďalšie ksichty nájdené...niektoré sú fakt dobre "zašite" v tom meste...inač zatykače sa nachádzajú vždy v bočných uličkách, alebo na "opustených" miestach...
Prílohy
zatykač 4.JPG
zatykač 5.JPG
zatykač 6.JPG
zatykač 7.JPG
zatykač 8.JPG
zatykač 9.JPG
zatykač 10.JPG
zatykač 11.JPG
zatykač 12.JPG
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja som našiel iba jeden na dverách v majáku
KubQo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa KubQo »

Kusok vam ulahcim to hladanie :wink:
Tu su miesta kde najdete casopisy

Kód: Vybrať všetko

http://www.gamesradar.com/f/mafia-ii-playboy-guide/a-20100825181528720026#playmate1
a tu su miesta kde najdete zatykace

Kód: Vybrať všetko

http://www.gamesradar.com/f/mafia-2-wanted-poster-guide/a-20100901142339173074
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

zdar,

zakysol som v 14ke... ked som zabil Dereka a zhrabol jeho cca 22.000 dolacov ked vybehnem z kancelarie k autu, stoja tam ty dvaja namornici a hovoria ze polici nic nepovedia, ja nastupim do auta no na mape mi neoznaci kam mam ist a iba hore v rohu mi napise ze mam vykradnut obchod alebo zaniest auto k Brixtimu ci ako sa vola ten co odkupuje kradnute auta... no ked k nemu pridem povie ze teraz nema zaujem alebo ze auto nezoberie a ked chcem vykradnut obchod tak to zalarmuje policiu a ta ma skor ci neskor zabije a ak nie v obchode je cca 150 dolarov... viete pomoct? dik
Noobsz DJ
Guru
Guru

rob to, čo ti napísalo...vykrádaj obchody alebo voz auta na vrakovisko do lisu...rob to do vtedy, kým nedostaneš iné pokyny...

keď budeš mať dosť peňazí, budeš pokračovať ďalej...
nabudúce pozeraj aj animácie, aby si bol v obraze a aby si vedel, o čo sa jedná

a ešte niečo...obchod sa dá vykradnúť aj tak, aby ťa nenaháňali policajti...stačí, ak vojdeš do predajne so skrytou zbraňou...choď ku predavačke, štuchni do predavačky, vyber kasu a odíď z obchodu...ešte sa mi nestalo, aby po tomto po mne išli policajti...no ak som použil nejakú zbraň, a niekoho som tam zabil, tak tam boli policajti skoro hneď a mal som problém im zmiznúť...peniaze môžeš vykrádať aj v obchodoch so zbraňami...lenže tam musíš predavača zastreliť čo najrýchlejšie, pretože ak na neho vytiahneš zbraň a vystrelíš tak sa môže stať, že ťa jednou ranou z brokovnice zastrelí...zober si všetky zbrane, čo sa zobrať dajú, vykradni kasu a uteč z predajne zbraní...ak ťa neuvidia pri tom policajti, nebudú ťa hľadať...stačí byť dostatočne rýchly, alebo si počkať, kým v okolí nebudú policajti a potom sa pustiť do vykradnutia obchodu so zbraňami...a ešte niečo...v obchodoch so zbraňami býva v kase vždy okolo 600 až 800 dollarov...
KubQo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa KubQo »

Polo-X napísal:zdar,

zakysol som v 14ke... ked som zabil Dereka a zhrabol jeho cca 22.000 dolacov ked vybehnem z kancelarie k autu, stoja tam ty dvaja namornici a hovoria ze polici nic nepovedia, ja nastupim do auta no na mape mi neoznaci kam mam ist a iba hore v rohu mi napise ze mam vykradnut obchod alebo zaniest auto k Brixtimu ci ako sa vola ten co odkupuje kradnute auta... no ked k nemu pridem povie ze teraz nema zaujem alebo ze auto nezoberie a ked chcem vykradnut obchod tak to zalarmuje policiu a ta ma skor ci neskor zabije a ak nie v obchode je cca 150 dolarov... viete pomoct? dik
Jednoducho pojdes za tym co odkupuje tie auta a budes davat auta do lisu,za kazde mas okolo 400-450 dolarov.A to vykradanie je uplne jednoduche,najviac sa oplatia obcohdy zo zbranami,najlepsie je prist dat si brokovnicu a strelit predavaca do hlavy,rychlo pribehnut ku kase a zobrat peniaze,uz ked vyjdes pred obchod tak je to v pohode,mne sa uz vela krat stalo ze som akurat vysiel z obchodu,fizli vysli z rohu a nic.Oni ta zacnu nahanat len vtedy ked ta v tom obchode zbadaju,a ked niesu blizko obchodu tak pridu az za dakych 45 sekund a to mas dost casu nato aby si stihol zobrat peniaze a ujst :)
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Neviete ako je to s DLC na PS3? Na PS Store tu uz jeden vidim(Betrayal of Jimmy). Tieto DLCcka vyjdu len v EN alebo mozem cakat aj CZ dabing? Ide mi o to ze ci ho mam kupit teraz alebo pockat ci vyjde v CZ.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Polo-X napísal:zdar,

nevykradaj, ajtak v obchode s oblečením alebo v reštike dostaneš tak 100-150 dol. ale dávaj autá do lisu ten je naľavo od tej Bruskyho chatrče
Tailor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

Anem napísal: nevykradaj, ajtak v obchode s oblečením alebo v reštike dostaneš tak 100-150 dol. ale dávaj autá do lisu ten je naľavo od tej Bruskyho chatrče
Vykradaj shopy so zbranami tie maju 400+
shegy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa shegy »

Tailor napísal: Vykradaj shopy so zbranami tie maju 400+

ktomu je to aj rýchlejšie a pohodlnejšie
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tailor napísal: Vykradaj shopy so zbranami tie maju 400+
tak to neviem tam som chodil len kvôli zbraniam

//autoeditácia príspevku (06 Sep 2010, 17:05)
shegy napísal:

ktomu je to aj rýchlejšie a pohodlnejšie
premňa je rýchlejšie a určite aj pohodlnejšie keď ma nikto nenaháňa ani ma nechce zabiť nosiť auto do lisu ktoré je hneď vedľa neho a respawnuje sa keď zájdeš za roh...
Napísať odpoveď