Vysvetlis mi prosim ta, preco teda ked sme boli nuteny dat nasu krajinu hitlerovi, tak hitler dal rozdelit nase uzemia medzi madarskych a polskych fasistov ?? Nie je to nahodou presny opak toho co tvrdis ???dakota25 napísal:Nechapem jak nekdo moze odsudzovat nekoho len za to v co veri .. teraz si zoberte ze by nebolo napriklad Hitlera...dobre bol sice aj proti nam ale bez neho by sme bud boli s madarmi alebo poliakmi ...to by sa vam lubilo ??? .. alebo idete odsudzovat skina za to ze chrani svoju vlast ?? sak to je ta pointa ze vlast je nasa a ze si ju nedame ... to je pointa seckeho ... ze nechceme v nasej rodnej zemi ziadne opice (negrov) a ani ziadnych rakosnikov ... a ani ziadnych zmiesancov .. kdo uz toto nepochopi tak wazne newiem .. taktiez sa nepridavam k nazoru skinhead nieje rasista ci jak to je.. je to totalna kravina .. nepochopim jak nekdo moze ratat SHARPERSKE hovna za skinheadov... proste powim to asi takto .. skinhedi (nackovia) BOLI ...SU ...AJ BUDU... a ostatny si mozete premna zamna aj nasrat do huby ked sa vam nelubi ze nekdo ochranuje svoju rasu svoj narod a svoju krv .. ..HEIL
A tiez mi vysvetli, ked tak obranujete vlastny narod a vlastnu rasu, preco teda najvacsim nepriatelom nackov zostavaju liberali ? a uplne uplne najvacsim nepriatelom je heterosexualny liberal Slovak...to mi tiez nejako nesedi, ochrana vlastneho naroda...ale ste schopny 10ti dokopat jedneho slusneho Slovaka, len preto ze vam povie svoj nazor na vas...alebo vam ho ani nepovie, staci ked ma dlhe vlasy a uz ho mlatite v presile na zemi...