Talentmánia a Česko-Slovensko má talent
Re: Talentmánia a Česko-Slovensko má talent
Videl som obe sutaze uz, s priatelkou sme to pozerali myslim piatok a sobotu. A celkovo tie talenty tam neboli podla mna ziadne, nevedel by som spomenut jeden, ktory by ma oslovil a zapamatal by som si to. Pamatam si len toho rapera co sa chytal za vajcia, potom takeho typka co napodobnoval zvuky zvierat...to je tragedia. Take nieco moze robit ked piju pivo s kamaratmi, to nie je talent. Takze suhlasim s nazormi, ze uz nikdy viac, radsej Discovery zapnem v tom case.
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som len tak náhodou prepol na JOJ-ku a akurát šli také dve kočky v čiernom, čo parádne hrali na husliach, tie boli dobré.
Ale ináč nesledujem ani jednu z tých "šou".
mne sa nekutočne páčil ten chlap, čo spieval tú opernú skladbu. Dojal ma skoro až k slzám. Tá úprimná radosť, čo šla z neho. Hneď by som mu dal hlavnú cenu.
-
Betarik
Professional
tak tak ten operny spevak je premna uz teraz vytaz ....pinco mne aj ta slza vysla 
-
ABzV
Medium Expert
toto je tiež z ameriky ale je to úplne super
-
Soviet
Darca
Ako vcera som si nasiel cas a pozrel aj na Jojke aj na Markize..Prepinal a podobne...Ako ta markiza nema vobec uroven..tam to bolo za trest pozerat..tie komentare, ta moderatorka, ktora bola uplne ze vedla..Proste hruza..Na JOJke sa mi to pacilo..hlavne ten operny chlap, ktoreho tu spomenuli..ten bol husty..Nic neocakaval, na nic sa nehral, prisiel ukazal a dovidenia..Snad sa mu aj daka fesanda teraz pritrafi, ked bol taky samotar..
To ano, ten chlap co spieval operu bol perfektny, skromny, tichy, az mi pripadal akokeby bol dobrosrdecny od narodenia
ale fakt ked spieval tak mi az mraz behal po chrbte
Tak z tohto 10 rocneho dievcatka z USA som nechapal, jeden z naj talentov co som videl !
-
ABzV
Medium Expert
kokos toto je luxusná buchta
ale aj perfektne spievala
mne sa zas pacil tento v britskej verzii
a aj tyto dvaja boli celkom gut
a aj tyto dvaja boli celkom gut
Ja nechápem prečo táto skupina vypadla. Myslím, že to má celkom chytľavú melódiu aj text
. Aspoň do ďalšieho kola ich ešte mohli dať.
-
redliner
King
Mne sa tiež páčiliLaster napísal:Ja nechápem prečo táto skupina vypadla. Myslím, že to má celkom chytľavú melódiu aj text. Aspoň do ďalšieho kola ich ešte mohli dať.
A aj to že oni sú talenti a on asi na 98 %
-
DeJF
Addict
Strašne sa mi to páči.Silno pôsobivé...akurat ten strih na trapnych moderatorov to ruší
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
vsetci pisu aka velka blbost to je ako tv nepozeraju no neviem neviem ci je to skutocne tak
ja to skutocne nepozeram lebo nemam cas no ani ma to nelaka , par vystupeni som videl mozno na nete , zasmial som sa a tym to koncilo 
-
seth82
Darca
Je to skutočne tak. Aspoň v mojom pripade - televízor už 5 rokov vôbec nemám a neplatím koncesie (keďže tu v UK nie je chorý zástrčkový zákon). Ak chcem film/seriál, pozriem na veľkom screene alebo sa vytasí projektor. A myslím, že vôbec nie som sám...
Keď nie je čo na práci tak si to pozriem na JOJke. Je to celkom zábavné a vtipné. 
to snáď nemyslíš vážne, imho to bol Epic Fail, to som ani do konca nevydržal dopozerať
tu je originál
porovnaj si to , je to úplne o niečom inom
mne sa brutalne paci vystupenie tychto tanecnikov, najlepsie co som videl
ta 10 rocna jackie evancho to je naozaj talent najvacsi aky som kedy videl . uplne bozsky hlas . tej mozu zavidiet vsetky tie lady gagy , katy perry a ine falosne truby so studiovi/ym hlasom.
-
Janio
Zablokovaný
Ako pekne toho tranzvestita zobrali, a tú slečnu čo vedela stepovať nie... pritom bola oveľa lepšia...
(A nepíšem to pretože bola žena, alebo niečo podobné... no musíte uznať že oproti nemu bola oveľa lepšia)
Ja by som im tam na jej mieste usta porozbíjal
(A nepíšem to pretože bola žena, alebo niečo podobné... no musíte uznať že oproti nemu bola oveľa lepšia)
Ja by som im tam na jej mieste usta porozbíjal