Zaregistrovany som tu od nepamati, ale nevyuzival som toto forum aktivne.
Vo vseobecnosti som skor cital posty ako pisal vlastne.
Problem je ale ten, ze som sem prisiel po dlhom case za ucelom predaja par PC komponentov a zatial som postrehol 2 nezvycajne veci:
- v schranke SS mam spravy z roku 2006, ktore su mi cudzie - mam tam komunikaciu, ktora urcite nebola pre mna
- ked si pozriem moju karmu, mam tam divne komentare k mojmu nicku a ked sa chcem preklikat dalej - zobrazi sa info, ze tema neexistuje
mozete sa na to prosim pozriet?
akoby som mal konto spojene s niekym inym...
vopred dakujem
Problem s tymto forom
Re: Problem s tymto forom
Temy neexistuju preto, lebo boli po istom casovom obdobi automaticky zmazane.
Na tu prvu vec sa musi pozriet hojko, alebo t0m4s3. No skor to vidim ta, ze si proste zabudol.
Na tu prvu vec sa musi pozriet hojko, alebo t0m4s3. No skor to vidim ta, ze si proste zabudol.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
teoreticky mohla nastať chyba pri prechode na nový systém, ale ten konvertor som niekoľkokrát ja, aj hojko testovali a nikto iný sa nesťažoval. Nepožičiaval si svoj účet niekomu? Nehovoril si niekomu svoje heslo nech sa spýta na fore alebo pod.?
-
Corn Flake
Guru wannabe
pozri sa na odoslané správy, či tam nemáš nejaké
chalani, nikomu som konto nepoziciaval, ktoby uz komunikoval cez cudzie konto a este k tomu cez SS...
a ceresnicka na zaver: vsetky tie spravy boli prijate do 3 dni od registracie (Registrovaný: 26.2.2006),
resp. od tohto udaju, ale neviem overit, ci ozaj som sa v tedy aj realne registroval
ved prave, k tym prijatym nemam ziadne odoslaneCorn Flake napísal:pozri sa na odoslané správy, či tam nemáš nejaké
a ceresnicka na zaver: vsetky tie spravy boli prijate do 3 dni od registracie (Registrovaný: 26.2.2006),
resp. od tohto udaju, ale neviem overit, ci ozaj som sa v tedy aj realne registroval
Si si istý že tie správy neboli tvoje? mne sa stalo úplne to ísté