Magio alebo UPC digital basic
Caute vsetci. Potreboval by som poradit, ktora z tychto dvoch sluzieb je lepsia, t.j po obrazovej kvalite, rychlosti prepinania kanalov atd. Neviem, ktoru si vybrat. Upc deklaruje oproti analogu 20 novych dig. programov, teda asi ostatne su analog? Pri analogu je obraz zmenseny -hore, dole cierny pas. Skusal som terestrialnu antenu a tam bol obraz na cely LCD 40 palc. Je teda cez HD prijimac full obraz od UPC, alebo ma tiez pasy? A ako to je u magia? Dakujem 
Re: Magio alebo UPC digital basic
cena ta nezaujima?a ci to ide cez optiku alebo metaliku?
Vsetko riesim cez kabel, nie opticky, sat - nie je mozny, ohladom orientacie na sever a strecha na panelaku je vysoko a tabu. Cenu uz asi tak mam v predstave, ide mi o kvalitu a spolahlivost. Dik
ja som pocul len chvali na magio ale len cez optiku..ked sli na starych kabloch tak to nebolo take ruzove..upc neviem nevyjadrujem sa.
tak ja mam doma upc digital rozsirenu ponuku a pasy(hore dole) nemam teda zavisi od toho co sa vysiela ale vacsinou je to full, kvalita obrazu je dobra nekockuje na 32jke je to parada rychlost prepinania je dost pomala ale neni to take strasne max 2 sekundy