Lacne ubytovanie Bratislava
Lacne ubytovanie Bratislava
Caute studujem na STU v ba a nedostal som intrak, neviete o nejakom lacnom ubytovani?do 70eur mesacne, hocico vsetky intraku pre studentov su obsadene, chcel by som aj nejake rady pre lud co robili ak nedostali intrak atd, dakujem
Re: Lacne ubytovanie Bratislava
mozem sa opytat z kade si ?
no budes si asi musiet zohnat privat...a to v ziadnom pripade nie je lacna zalezitost v bratislave...
do 70 euro za mesiac
to taku cenu nebude mat ani ubytovna pre robotnikov...
No kamoši, čo sú 6 v 3 - izbovom byte, platia 150€ každý, takže za takú cenu, akú chceš ty, nezoženieš prakticky nič...
Ak si už obehal úplne všetky internáty a nikde nemajú žiadne miesto, tak ti nezostáva nič iné iba hľadať čo najlacnejší podnájom, ale pod 100€ sa asi ani so 6 ľuďmi nezmestíš
Ak si už obehal úplne všetky internáty a nikde nemajú žiadne miesto, tak ti nezostáva nič iné iba hľadať čo najlacnejší podnájom, ale pod 100€ sa asi ani so 6 ľuďmi nezmestíš
6x150 eur? To je nejak luxusne zariadeny a ma 100m2? Sak 900eur na 3i byt je strasne moc. Kolegovci maju prenajate 3i byty za 500-600eur.
Za 100eur sa mozno da nieco poriesit, ale 70...neviem neviem, mozno s velkou davkou stastia a nahody (privat u dochodkyne, ktora si chce troska zarobit na najomne)
Stranky ako http://roommates.sk/ alebo http://www.spolubydlici.cz/cz/index.php si skusal?
Za 100eur sa mozno da nieco poriesit, ale 70...neviem neviem, mozno s velkou davkou stastia a nahody (privat u dochodkyne, ktora si chce troska zarobit na najomne)
Stranky ako http://roommates.sk/ alebo http://www.spolubydlici.cz/cz/index.php si skusal?
budme realisti...do 70 euro na mesiac nezozenie v bratislave absolutne nic...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Za 70 eur prenajmem krabicu od PC skrinky pod mostom podľa výberu a jeden je dokonca neónovo podsvietený 

no tak intrak ma na mesiac vysiel 55eur, je logicke ze teraz nechcem platit 100eur za privat kedze moj rozpocet ma urcite hranice, diky sundevil pozeram to, by ste sa cudovali ale aj tie robotnicke ubytovne chcu 5eur na noc 
welcome to bratislava 
6x 150 eur sa mi tiez zda prehnane. Znamy prenajimali byt za 500 eur mesacne, trojizbovy, 67 m.
Ale zas da sa to chapat, ak su siesti, predsa len viac vynicia ten byt si myslim.
Podla mna za 100 eur by si daco zohnat mohol v Petrzalke, idealne keby ste boli viaceri kamarati.
Ale zas da sa to chapat, ak su siesti, predsa len viac vynicia ten byt si myslim.
Podla mna za 100 eur by si daco zohnat mohol v Petrzalke, idealne keby ste boli viaceri kamarati.
pozrel som si uz aj tie stranky, no bieda uz je to len na nahode, uz aj ked to bude nad tych 70e ale snazim sa najst do najlacnejšie
-
kukiak
Addict
prenajmi si byt a po prvom semestri ak sa budes snazit inrak dostanes, bud si miesto kupis, alebo to budes obiehat a robit natlak, miesto je vzdy.
sleduj tuto stranku, pravidelne ju aktualizuju tam urcite nieco najdes, zmier sa ale stym ze pod 100 eur na mesiac nic nenajdes
po par mesiacoch intrak dostanes len treba pockat kym odide dost prvakov
po par mesiacoch intrak dostanes len treba pockat kym odide dost prvakov
-
Peter_Retep
VIP
za 70€ najdes ubytko.....niekde v DNV alebo na kraji petrzalky, maybe pri pentagone ale ani jedna z tychto lokalit nie je vyhra
No my napríklad bývame na byte štyria a platíme spolu 240 €, to jest 60 € na hlavu. Nie je to síce žiaden luxus a taktiež to nie je v BA, ale len chcem poukázať na to, že sadá zohnať bývanie za nižšiu cenu.
-
Stoporko
VIP
Muffi - lenže práve háčik je v tom, že nebývaš tu v Ba.
Tu je ubytko (či už podnájom alebo cena nehnuteľností) tak trošku dosť predražené.
no pod 100 sa nedostanes. jedine ak si kupis izbu od niekoho co nejde na intrak. ale lacnejsi privat ako 100 som nevidel.
-
Runes
Addict
Fakulta ???
feiRunes napísal:Fakulta ???
ja som sa uz davno vykaslal na ten ich j***nuty system a uz na intrak ani nepachnem 
pories s kamosmi najaky privat a neolutujes....
pories s kamosmi najaky privat a neolutujes....