Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Skinheads

Príspevok od používateľa ephramko »

"osvetu mame aj na skolach" :D :D ja som bol na strednej 8 rokov, a nikdy som sa nestretol s tym ze by sa nieco hovorilo o radikalnej pravici, o neonacistoch...pritom kotleba ma najvacsiu podporu v rocnikoch 13-18, ludia v takom veku so sebou nechaju najviac manipulovat a zaroven maju velku potrebu niekam patrit...preto im staci par teplych slov od vodcu, nedostatocne znalosti z dejepisu (vacsina tychto ludi nestuduje na gymnaziach) a pokial sa k tomu pripoji este latentny rasizmus, ktory je v slovenskej spolocnosti hlboko zakoreneny...a kotleba ma dalsieho poslusneho holohlaveho mladika na svojej strane...
A s neonacistami pod vedenim policie kalinaka sa nerobilo nic, ani len ich nelegalne protidemonstracie nevedia rozpustit a dovoluju neonacistom narusat tie legalne demonstracie, ked uz zasiahli, tak vzdy az ked uz neonacisti zacali hadzat kamene a slzotvorne granaty do policie...
Az teraz naposledy ked pochodovali k svatoplukovi tak dostali na prdel...policia bola uplne v prave, rozpustala nelegalnu demonstraciu...Kotleba to robi tak naschval, ze dopredu ohlasi demonstraciu alebo pochod len po urcite miesta, policia mu na tie miesta da aj povolenie...ale kotleba potom ide pochodovat niekam inam a hra na media a obcanov hru, ze policia brani slobodnemu prejavu ludi...naschval pochoduju tam, kde povolenie nemaju a potom zacnu policiu este provokovat, len aby media zaplnili zase obrazky ako policia bije "slusnych ludi" obuskami...pravne vzdelanie obcanov SR je hlboko pod priemerom EU, tak potom sa ani necudujem ze vacsina ludi sympatizuje s tymi, ktorych policia "nepravom" rozohnala a zbila...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

COTHW: Ty nemáš zlé úmysly, myslíš to dobre a chceš vidieť veci objektívne, čo sa mi u teba páči. Nechceš skĺznuť k "extrémistickemu" pohľadu, ale na margo tohto len to, že ak existujú dva protichodné názory, nemusí to ešte znamenať, že pravda je niekde uprostred. Kľudne môžeš byť pravda na tej "jednej strane".

Musím však napísať aj to, že po tomto poslednom príspevku od teba musím skonštatovať, že antifašizmu ako celku moc nechápeš. Nemáš vo mnohých veciach jasno, máš málo informácií a hlavne ti chýbajú priame skúsenosti.
Ja by som ťa teraz mohol odkázať na x stránok, na x dokumentov, na x teoretických textov, na x publikácií a správ o výsledkoch činností antifašistických skupín, ale bolo by to zbytočné, lebo tebe to v podstate môže byť jedno a určite nemáš záujem študovať nejakú problematiku, ktorá ťa až tak nezaujíma, úplne do podrobna.

Tebe môže prísť, že ja tu píšem tak ako píšem preto, lebo som antifašista a tým pádom mám skreslený pohľad na tieto veci. Ja však nezvyknem vyhlasovať nejaké stanoviská len tak z ničoho, proste nič apriórne odo mňa nečakaj.

Ja dobre viem čo tu píšem a aj prečo to píšem, určite nie je mojím cieľom len nejaká slepá iracionálna potreba obhajovať antifašizmus taký, o akom sa tu bavíme.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

ephramko napísal:"osvetu mame aj na skolach" :D :D ja som bol na strednej 8 rokov,...
ephramko no keď si bol 8 rokov na strednej škole tak to sa nečudujem, že perfektne ovládaš školské osnovy a čože ti to toľko trvalo na tej škole ? :lol: :lol:
Ďalším faktom je zaujímavé, že najviac na slovensku je HOPEROV a nie pravičákov takže ten vek 13-18 je najviac náchylný asi týmto smerom viac ako k krajnej pravici alebo ľavici. Ďalej asi toľko, že toto nie je problém, že kto chce niekam patriť musí byť pravičiak alebo sa priamo viazať k dákej idei väčšinou sa viaže na určitú skupinu a to môžu byť bezproblémov ľudia, ktorí majú na ľavicu aj na pravicu neutrálny pohľad. Ďalej ten tvoj fakt, že nechodia na gymnáziá, no ako neviem, čo tu ideš podceňovať iné školy si myslíš, že inde dejepis nemajú. Majú si predstav a ja som na gymnázium nechodil a mal som spolužiaka s takým prehľadom o druhej svetovej vojne, že schoval aj profesorov dejepisu a žiadny pravičáka nebol a ani dnes nie je. Ďalej by som do huby nebral Kotlebu, lebo toto nie je vec, ktorá prišla sním.
V druhej časti článku jasne píšeš, že nič stým polícia nerobí ale asi si zabudol na Šarišské Michaľany, kde sa domáci postavili na stranu pravice, lebo sami považovali zásah polície za neadekvátny, pri každom pochode je prítomných 200-300 ťažkoodencov a ďalšie poriadkové sily a čo majú robiť ? Nabehnúť na nich a bezdôvodne ich mlátiť obuškami, alebo ako by si si to v tej tvoje "idei" predstavoval. Zároveň by ma zaujímalo kde si nabral slzotvorné granáty u pravice, ja som totiž nikdy nevidel, že by ich hádzali si to asi mýliš s políciou a to je tiež zaujímavý fakt, že keď rozbíja antifa pri pochodoch autá a obchody a hádže kamene, to zanedbávaš. Kotleba využíva to, že v ústave je taký článok, je to vlastne hlava o základných právach a slobodách kde je napísané, že má právo na zhromažďovanie sa a na slobodu prejavu. Pochod treba nahlásiť to máš pravdu ale pokiaľ sa zhromaždia dakde ľudia majú na to právo. Keď sa 30ti postavíme teraz na námestie nemusíme to nikomu hlásiť, lebo to je naše právo. Ja tu neobhajujem nacizmus, fašizmus, antifu ani susedovho čokla, ja to hovorím len fakty, ktoré si ty proste skresluješ do guličky, ktorá ti vyhovuje.

hughito ja píšem len svoj názor, lebo informácie, ktoré sa častokrát podsúvajú sú skreslené. Celý boj proti fašizmu atď nevravím, že to nebolo potrebné, ale tvrdím aj to, že naši osloboditelia od Hitlera, Sovieti boli 10-krát horší ako celý Hitler. Keby začne tento štát riešiť problémy, ktoré ho ťažia už desaťročia tak by zobrali vietor z plachiet ultra pravicovým politikom, ktorých tak nemôžeš zniesť. Antifa možno robí jednu chybu. Bojujú proti niečomu, čo zas bojuje proti niečomu. A tí prví zas bojujú proti tím druhým, lebo tí bojujú proti nim, miesto toho aby sa dačo urobilo. Ja len viem, že týmto systémom sa to nikdy nevyrieši. Antifa môže bojovať proti skins ale vživote nemôže vyhrať pokiaľ to plánuje urobiť tak ako to robí dnes. Lebo naša spoločnosť má problémy, ktoré treba vyriešiť a toto je tá rozbuška, ktorá spôsobuje to, čo sa tu dnes deje. Za ďalšie je naivné si myslieť, že antifa vymlati pravicu, lebo keď sa pozriem na to ako vyzerajú obe strany skutočne má pravica navrch. Ale ako vravím, násilné riešenie nemá podľa mňa zmysel, pomôže len vyriešenie problémov, ktorú sú tu už veľmi dlho. Navyše je dosť podstatné sa zamyslieť nad tým, že keď sa tieto veci vyriešia skutočne nastane pokoj. No asi ťažko. Ako vravím jedná sa o organizácie, ktoré stoja opozitne voči nejakej situácii a ako ultra pravica tak antifa nezaniknú. Ich členské základne by pochudli ale antifa proste nezanikne, lebo tam existujú ľudia, ktorí musia prudiť ako aj na druhej strane to isté, a keď im odstrániš nepriateľov oni si proste najdu ďalšieho nepriateľa a svoju existenciu si odôvodnia zas tým, že musia stáť proti tomu a zároveň samozrejme ich existencia bude preventívna. Skrátka toto klbko rozmotať úplne sa nedá ale dalo by sa stým veru niečo robiť keby sa ľuďom chcelo.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

1/nikdy si nepocul o osemrocnych gymnaziach ???
2/nikde som nehovoril, ze kolko mladych ludi k akym ideologiam inklinuje, tak neviem na co vytahujes hiphoperov...ja som povedal ze vek 13-18 je rizikovy na vstup do roznych siekt, totalitnych ideologii a podobne, pretoze ludia maju v tomto obdobi zvysenu potrebu niekam patrit, do nejakej spolocnosti...vacsina z nas to vyriesi tak, ze si najde priatelov...niektori si ale najdu priatelov, ktory ich potom dotiahnu do takejto spolocnosti, pripadne ti co nemaju priatelov si potom cez net nachadzaju roznych ludi, ktori ich mozu zatiahnut do niecoho...napriklad aj ku kotlebovi...
3/domaci sa postavili na stranu Kotlebu, lebo povazovali zasah za neadekvatny...to su tvoje keci...urcite aj medzi domacimi boli odporcovia kotlebu a urcite aj jeho privrzenci, preto pohlad ze "domaci sa postavili na jeho stranu" je zavadzajuci a velmi rada takyto argument pouziva pospolitost...okrem toho nedal nahodou starosta prikaz pre policiu aby zasiahla ??? on nie je domaci ???
4/ked pospolitost a kotlebovci nehadzu kamene a slzotvorne granaty/dymovnice...tak si sa mal dojst pozret na duhovy pride...z coho si tam teda ludia a aj deti poplakali? od dojatia to teda nebolo...
5/nepamatam si, ze by slovenska antifa pri pochode demolovala vsetko naokolo...
6/to ze tvoj spoluziak z negymnazia ma prehlad o historii je obdivuhodne, ale povedzme si otvorene...patri medzi poriadnu mensinu...statistiky MŠ dokazuju, ze studenti z gymnazii su na tom co sa tyka vedomosti lepsie ako z studenti z inych typov skol...
7/demokracia nie je anarchia, to si vela ludi na Slovensku myli...v demokracii si ludia "nemozu robit co sa im chce"...ludia maju pravo na slobodu prejavu a na zhromazdovanie, ale musia minimalne 3 dni dopredu ohlasit miesto a cas zhromazdenia policii, ktora nasledne vyda povolenie...uz som to tu raz povedal, kotleba umyselne nezaziada o povolenie, pripadne zaziada o povolenie ale potom na mieste chce s vyholenu druzinou ist niekam uplne inam...a sa cuduje, ze im to policia zakaze a potom ich vyzve k rozpusteniu, samozrejme oni to neposluchnu a zacnu sa na policajtov tlacit, alebo hadzat do nich nieco...a potom policia ich vymlati obuskami...a zase vecer vidime v spravach, chudak kotleba a slusni holohlavi chlapci dostavaju na frak od nasich hnusnych policajtov...

PS: ked uz mi chcete znizovat karmu a pisat mi tam aj urazlive komentare, tak sa aspon podpiste, internetovi anonymni hrdinovia...
COTHW
Medium Star
Medium Star

1: na tie som pozabudol
2:Omyl to čo tvrdíš si nanapísal. Uviedol si čisto len príklad, že pár teplých slov od "vodcu" a je to, tak som to uviedol na pravú mieru, že sa nejedná len o túto skupinu a uviedol som ako príklad zrejme tú najpočetnejšiu.
tym ze by sa nieco hovorilo o radikalnej pravici, o neonacistoch...pritom kotleba ma najvacsiu podporu v rocnikoch 13-18, ludia v takom veku so sebou nechaju najviac manipulovat a zaroven maju velku potrebu niekam patrit..
3: pozri si videá z toho zásahu a potom sa môžme rozprávať
4: Si tu písal slzotvorné granáty tak to teraz neupravuj
5: Kde som napísal, že narážam čisto na Slovenskú antifu, i keď aj tu by sa dali najsť príklady ale to sa týka skorej len drobného poškodzovania majetku, na slovensku totiž antifa vyvíja len veľmi malú aktivitu (príležitostný pochod) a pár pokusov zabrániť inému pochodu
6: Neviem odkiaľ si padol ale všetky školy sa učia približne to isté, hlbkou sa nejde do krajnosti napr. v takej matike ako napríklad na gymnáziách alebo priemyslených školách ale dejepis sa učíte z tej istej knihy
7: máš tam pár chýb, nemusia to hlásiť na základe ústvného práva, ale takéto zhromaždenie môže byť rozpustené, záveň využili rôzne prvky, ktoré im umožnili to aby sa tam mohli združovať napr. podpisovanie kvôli novej strane, čo im zákon zakázať nemôže, za ďalšie že sa to nehlási polícii ale na príslušnom úrade (obecnom, mestskom) vidím, že máš prehľad, on si s tou vyholenou družinou môže robiť čo chce pokiaľ neporušuje zákon sú to ľudia ako všetci tak si to uvedom. Tu píšeš, že demokracia nie je anarchia ale myslím, že o anarcii maš ešte menšie mentálne povedomie ako ja, tak napíš Hughitovi on v tom má prehľad.

PS: myslím, že som ti kamru ešte neznižoval, ale zaslúžiš si :D

inak jeden zaujímavý fakt, zvýraznil som ho, je to z ústavy SR článok 28
Právo pokojne sa zhromažďovať sa zaručuje.
(2) Podmienky výkonu tohto práva ustanoví zákon v prípadoch
zhromažďovania na verejných miestach, ak ide o opatrenia v demokratickej
spoločnosti nevyhnutné na ochranu práv a slobôd iných,
ochranu verejného poriadku, zdravia a mravnosti, majetku alebo pre
bezpečnosť štátu. Zhromaždenie sa nesmie podmieňovať povolením
orgánu verejnej správy.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

2/"pritom kotleba ma najvacsiu podporu v rocnikoch 13-18" = myslel som to v takom vyzname, ze najviac ludi co ho podporuje su prave takto mladi ludia...
4/slzotvorny granat alebo dymovnica, nemas to jedno ??? hlavne je to, ze slusni vyholeni chlapci do davu pokojnych ludi, kde su aj male deti hadzu nieco, co zacne striekat slzak a tebe slzia oci, palia ta a nic nevidis...
5/"keď rozbíja antifa pri pochodoch autá a obchody a hádže kamene, to zanedbávaš."

...zhromazdit sa mozes aj v totalitnom rezime, ale riskujes ze ta rozpustia...rovnako to je aj v demokracii...
a ustava SR ma svoje riadne muchy...napriklad hovori ze SR nieje zavisla na ziadnej idelogii ani nabozenstve...napriek tomu sme v rokoch 2002-2008 zaplatili vatikanu viac ako 6miliard SK z dani vsetkych obcanov na cinnost RKC u nas...
COTHW
Medium Star
Medium Star

ephramko napísal:2/"pritom kotleba ma najvacsiu podporu v rocnikoch 13-18" = myslel som to v takom vyzname, ze najviac ludi co ho podporuje su prave takto mladi ludia...
4/slzotvorny granat alebo dymovnica, nemas to jedno ??? hlavne je to, ze slusni vyholeni chlapci do davu pokojnych ludi, kde su aj male deti hadzu nieco, co zacne striekat slzak a tebe slzia oci, palia ta a nic nevidis...
5/"keď rozbíja antifa pri pochodoch autá a obchody a hádže kamene, to zanedbávaš."

...zhromazdit sa mozes aj v totalitnom rezime, ale riskujes ze ta rozpustia...rovnako to je aj v demokracii...
a ustava SR ma svoje riadne muchy...napriklad hovori ze SR nieje zavisla na ziadnej idelogii ani nabozenstve...napriek tomu sme v rokoch 2002-2008 zaplatili vatikanu viac ako 6miliard SK z dani vsetkych obcanov na cinnost RKC u nas...
Keď chceš slušnú konverzáciu tak skrátka reaguj na všetko. Nech má podporu kde len chce. Akosi zabúdaš na vec, ktorú som tu raz napísal už. Ja sa snažím držať faktov a tak isto dakto iný na inej strane môže mať iné skúsenosti, čo mu neberiem. Kotleba má podporu, môj väčšina hnutí a ideologií a štýlov má najväčšiu podporu v týchto ročníkoch, ale vždy ostane časť členov skalných aj ďalej. Slzotvorný plyn a dymovnica maš rozdiel, a preto to jedno nemám. Do davu kde sú malé deti, to správne nie je, čo ti mám k tomu viac povedať. Určite ich cieľom neboli tieto malé deti a keď sa to stalo je to poľutovaniahodné a neštastné. Pozrie mne je jedno či demoluje antifa, hools, skins, gumový medvedíci alebo suseda lakatošovie, skrátka čím väčšia skupina tým viac výtržností. Takéto veci by mali byť potrestané pre všetkých, ak poškodíš majetok tak ho zaplať a nie aby to platili daňový poplatníci inak nech si robí kto chce čo chce, nemožno všetkých očipovať a vodiť na vodítku.

No momentálne je u nás silná katolícka väčšina. Platíme za faráv atď dobre. Prečo ? Ani jedna vláda od pádu komunizmu to nezmenila. Neexistuje odluka od cirkvy, ani táto vláda to nezmení, lebo by im z koalície odišlo KDH a mohli by ísť akurat tak vyhlásiť predčasné voľby. Sú tam veľké obmedzenia zákonmi a rôznymi zmluvami, čo je niekedy viac na škodu ako na úžitok. Len poukazujem na uzurpovanie niečoho, čo je zakorenené v ústave a zároveň je presný opak napísaný v dákom zákone. A PS: to vyplatenie peňazí bolo na základe dákych zmlúv zrejme podpísaných ešte pred nástupom Fica do vlády mám pocit a nepíše sa tam, že nemôže vyplatiť peniaze dákej cirkvi zatiaľ, čo v prípade článku, ktorý som uviedol je tam jasné protirečenie. Mala by sa dodržiavať pyramída právnych noriem podľa právnej sily, tak to myslím bolo povedané ale prax bude zrejme iná.
hughito
Redeemer
Redeemer

že naši osloboditelia od Hitlera, Sovieti boli 10-krát horší ako celý Hitler
S týmto nesúhlasím, ale to by bolo na inú debatu.

Ja som rád, že nás sovietski a rumunskí vojaci oslobodili, ďakujem im za to.
lebo keď sa pozriem na to ako vyzerajú obe strany skutočne má pravica navrch
Čo sa týka Slovenska, tak máš určite pravdu.
Iné (až opačné) je to v Rusku, Poľsku, Anglicku, Španielsku, Česku, v krajinách Južnej Ameriky...

Inak, antifa.cz teraz spustila nový, zaujímavý projekt:

Spuštění blogu Studovna.antifa.cz

Vzhledem k tomu, že způsob práce, který jsme zvolili, sebou přináší i potřebu celoživotního vzdělávání, rozhodli jsme se uvést blog Studovna.antifa.cz. Budeme zde přinášet v pravidelných intervalech společensko-vědní články uveřejněné v odborných časopisech, zajímavé texty, polemiky, diplomové a dizertační práce, jejichž téma se nějakým způsobem dotýká našich aktivit.

Doufáme, že se nám podaří vrhnout trochu více světla na to, proč zastáváme naše stanoviska: že se nejedná pouze o svévolnou chuť revoltovat či provokovat, ale o postoje, které mají své pevné racionální zdůvodnění.

Nebudeme se omezovat pouze na příspěvky od ideově spřízněných autorů, primárním kritériem bude relevance článku ke konkrétním tématům. Nicméně plánujeme občas přinášet i texty přímo od našich ideových oponentů: a to především z konzervativní či liberálně-tržní části názorového spektra.

Kvalitní obeznámenost s argumentací oponentů považujeme za předpoklad adekvátní kritiky a zároveň jsme přesvědčeni, že naše stanoviska jsou v konfrontaci schopná prokázat životaschopnost. Koneckonců pokud by tomu tak nebylo, bylo by to důvodem k jejich opuštění.

Přestože texty nebudou vždy jednoduché ke čtení, věříme, že si najdou svoje pravidelné čtenáře a případně se z blogu stane prostor kritické, nepředpojaté, ale přitom poučné diskuze.

:arrow: http://www.antifa.cz/content/spu%C5%A1t ... antdfacz-0

Ak chceš vedieť, z čoho antifašisti vychádzajú ideologicky a či je to teda to dobro alebo zlo, tak môžeš sledovať tento blog, ja sa už veľmi teším.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

COTHW napísal:
Keď chceš slušnú konverzáciu tak skrátka reaguj na všetko.
...mam reagovat na to, ze ked napisem, ze som bol 8 rokov na strednej...a ty sa mi zacnes smiat a narazas na to, ze asi nebudem velmi mudry lebo 4 rocnu strednu som studoval 8 rokov...ale ked ti poviem, ze existuju aj 8 rocne gymnazia a ty na to reagujes ze juuuj si na to zabudol...tak ako mam na toto reagovat? myslim, ze to nepotrebuje komentar...
COTHW
Medium Star
Medium Star

Hughito ak nezabudnem tak sa možno dobudúcnosti ak budú výstižné a slušne napísané články aj dovzdelávam. I keď mám strach troška z vytrhávania vecí z kontextu, lebo ani napr. fašizmus nevyrástol z dákej chorej podstaty, ale preberal veci od Aristotela, Nietzsescheo, atď.
Ja plánujem pomentálne v blízkej budúcnosti vzhliadnuť dokument SOVIET STORY, ktorý o prepojenosti nacizmu a jeho myšlienok so sovietskym zväzom pojednáva a odvoláva sa na rôzne fakty. Dokument bol pripravovaný vraj viac ako 2 roky a materiál naň bol zbieraný údajne až 10 rokov.

Kód: Vybrať všetko

http://www.csfd.cz/film/252336-pribeh-rudeho-zla/
ephramko reagoval si aj tak na 3 zo 7 bodov takže to nerieš. Ospravedlňujem sa ti a dúfam, že tvoja dušička nádej pokoj v tomto demokratickom systéme. Ďakujem za pozornosť.
hughito
Redeemer
Redeemer

ephramko: Anarchia je absolútne najviac demokratická spoločnosť. :)

Inak COTHW, čo sa týka toho štúdia na gymnáziách a technických SŠ, tak nie je o čom, čo sa týka objemu prebraného učiva (a to zo všetkého). Samozrejme, na gymnáziu sa zas neučia niektoré špecifické predmety a nie je tam žiadna prax, ale inak sa tam preberie oveľa viac učiva.

Treba ale napísať aj to, že nie je gymnázium ako gymnázium a ja poznám aj také, ktoré je na menšej úrovni ako nejaký trojročák. A to myslím úplne vážne. :wink:
COTHW
Medium Star
Medium Star

Rozdielna kvalita je určite, tiež som mal predmety, o ktorých na gymnáziách ani nechyrovali a zas nemal som daktoré predmety vôbec ale neľutujem.

Anarchia je demokratická spoločnosť ? No podľa výkladu by som skorej povedal spoločnosť absolútnej slobody a veľmi uvedomelých ľudí. Tento systém je však bohužiaľ len hudba budúcnosti, stačí si pozrieť napríklad články momentálne z Konga kde sa bojuje a právo držia v rukách rôzne bojové frakcie. Nastolenie anarchie nie je politickým ale ľudským rozhodnutím. Pokiaľ ľudia sami nebudú chcieť žiť podľa pravidiel anarchie tak to nemá zmysel.
hughito
Redeemer
Redeemer

Nechcem to tu rozoberať, lebo by sme boli OT.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ephramko ako vidiet ty si iba smiesny klamar a demagog. Ja som uz na par SP akciach bol a mozem povedat ze to co tu pise su totalne vymysli a dohady.
hughito napísal:Ja som rád, že nás sovietski a rumunskí vojaci oslobodili, ďakujem im za to.
Mozno keby Hitler vyhral vojnu by si dakoval jemu.

Inak ze by komunizmus bol zrovna oslobodenie? To tiez moze povedat len taky extremista ako si ty.
hughito
Redeemer
Redeemer

Mozno keby Hitler vyhral vojnu by si dakoval jemu.
Ak by Hitler vyhral vojnu, s najväčšou pravdepodobnosť by som sa nikdy nenarodil na území Slovenskej republiky a ak by som aj mal to šťastie a splnil by som (resp. moji prarodičia) rasové požiadavky, tak by tu žiadne Slovensko nebolo, bol by sme súčasťou nemeckej Tretej ríše s nejakým otrokársko-"sluhárskym" posavením a určite by som tu nepísal, lebo by som písať ani nevedel. :wink:
Inak ze by komunizmus bol zrovna oslobodenie? To tiez moze povedat len taky extremista ako si ty.
Nič takéto som netvrdil, fabuluješ.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Ja sa najviac smejem keď v televízii hovoria, že je dakto podozrivý zo xenofóbie alebo sa použije podobne "zaužívané" slovo a všetci vedia, že je to zlé samozrejme zo správ, ale keby sa idem pýtať ľudí po okolí, čo je to presne tá xenofóbia a antisemitizmus atď tak namňa kukajú a nevedia ani zaťať. To je obrovský vplyv médií na osobnosť, kedy ani nemusíš vedieť, čo odsudzuješ ale vieš, že to musíš odsudzovať. Netvrdím, že ti slová majú kladný význam ale je zaujímavé takéto veci pozorovať.
hughito
Redeemer
Redeemer

COTHW napísal:Ja sa najviac smejem keď v televízii hovoria, že je dakto podozrivý zo xenofóbie alebo sa použije podobne "zaužívané" slovo a všetci vedia, že je to zlé samozrejme zo správ, ale keby sa idem pýtať ľudí po okolí, čo je to presne tá xenofóbia a antisemitizmus atď tak namňa kukajú a nevedia ani zaťať. To je obrovský vplyv médií na osobnosť, kedy ani nemusíš vedieť, čo odsudzuješ ale vieš, že to musíš odsudzovať. Netvrdím, že ti slová majú kladný význam ale je zaujímavé takéto veci pozorovať.
V podstate máš pravdu, ale čo s tým chceš robiť ? Ako donútiť ľudí, aby sa konečne začali viac zaujímať o dôležité veci a nezaujímali ich len primitívne záležitosti typu Československo hľadá talent ?

Všetko chce čas.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

kali520 napísal:ephramko ako vidiet ty si iba smiesny klamar a demagog. Ja som uz na par SP akciach bol a mozem povedat ze to co tu pise su totalne vymysli a dohady.

a v com takom som klamal ??? v tom ze pospolitost nehadze kamene a slzak do pokojneho davu Slovakov, kde su aj deti ???
alebo v tom, ze pospolitost si naschval nevybavi povolenie a ked im policajti zatarasia cestu, tak sa snazia silou dostat cez policajtov ??? coho prirodzenym dosledkom je pacifikacia holohlavych chlapcov okolo policajtov...a nasledne media plne obrazkov ako zli policajti vlecu slusnych chlapcov s rozbitymi hlavami...a kotlebove komentare o policajnej brutalite a o tom ze policia brani slobode prejavu...

politicka strana slovenska pospolitost, ktora bola zrusena...chcela rozdelit slovensku spolocnost do 9 stavov na zaklade rasy, narodnosti a povodu...vsetci NEslovaci, imigranti mali byt podla pospolitosti automaticky v 9. najnizsom stave, bezohladu na ich vzdelanie, bez ohladu ci pracuju ci podporuju tento stat, zaroven chceli 9.stavu odobrat pravo volit a ine zakladne ludske prava...nezavana toto neonacizmom ?? predsedom slovenskej pospolitosti bol vtedy Kotleba...to ze jeho strana meni nazvy, neznamna ze sa meni aj Kotleba a jeho neonacisticke nazory...hlavne ked za nim stoja stale ti isti ludia...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ephramko napísal:a v com takom som klamal ??? v tom ze pospolitost nehadze kamene a slzak do pokojneho davu Slovakov, kde su aj deti ???
alebo v tom, ze pospolitost si naschval nevybavi povolenie a ked im policajti zatarasia cestu, tak sa snazia silou dostat cez policajtov ??? coho prirodzenym dosledkom je pacifikacia holohlavych chlapcov okolo policajtov...a nasledne media plne obrazkov ako zli policajti vlecu slusnych chlapcov s rozbitymi hlavami...a kotlebove komentare o policajnej brutalite a o tom ze policia brani slobode prejavu...
Na tom duhovom pride homsov som nebol tak neviem kto tam co hazdal, kazdopadne realita je taka ze to bol vas pochod a nie pochod Kotlebovcov, ti tam nic nahlasovat nemuseli. Okrem ineho ja mam informacie ze homosi taketo reakcie vyvolali, jeden udajne plul na stojacich odporcov.

Klames s nahlasovanim tych pochodov. SP vzdy nahlasila vopred miesto kde sa zhromazdia a kde budu mat prihovor resp budu recnit. Ziadne pochody sa ani nediali akurat tak k Tisovmu hrobu a to bolo tiez riadne nahlasene.

Rovnako boli nahlasene aj akcie napr v Sariskych Michalanoch, kde starosta zhroazdenie povolil lenze potom az na natlak policie a zrejme aj inych vonkajsich okolnosti zhromazdenie zakazal. To ze ho najprv povolil a potom zakazal zrejme tiez o niecom svedci.

SP mala siroku podporu verejnosti a domacich obyvatelov (kedze si nebol na akciach aspon si pozri tie videa kde obycajny ludia z davu sa vyjadruju k dnesnemu stavu s ciganmi a aj neopravnenym zasahom policie).

Len niektore videa:

Takze podpora tam bola a dost velka a toto tovje tvrdenie: "urcite aj medzi domacimi boli odporcovia kotlebu a urcite aj jeho privrzenci, preto pohlad ze "domaci sa postavili na jeho stranu" je zavadzajuci a velmi rada takyto argument pouziva pospolitost...okrem toho nedal nahodou starosta prikaz pre policiu aby zasiahla ??? on nie je domaci ???" je uplne nic vicucane akurat tak z prsta, lebo aj sam starosta zhromazdenie povolil.
politicka strana slovenska pospolitost, ktora bola zrusena...chcela rozdelit slovensku spolocnost do 9 stavov na zaklade rasy, narodnosti a povodu...vsetci NEslovaci, imigranti mali byt podla pospolitosti automaticky v 9. najnizsom stave, bezohladu na ich vzdelanie, bez ohladu ci pracuju ci podporuju tento stat, zaroven chceli 9.stavu odobrat pravo volit a ine zakladne ludske prava...nezavana toto neonacizmom ?? predsedom slovenskej pospolitosti bol vtedy Kotleba...to ze jeho strana meni nazvy, neznamna ze sa meni aj Kotleba a jeho neonacisticke nazory...hlavne ked za nim stoja stale ti isti ludia...
Mozes mi povedat odkial toto mas?
COTHW
Medium Star
Medium Star

hughito napísal: V podstate máš pravdu, ale čo s tým chceš robiť ? Ako donútiť ľudí, aby sa konečne začali viac zaujímať o dôležité veci a nezaujímali ich len primitívne záležitosti typu Československo hľadá talent ?

Všetko chce čas.
Časom sa to len horší. Kultúra a sebaurčenie upadá. Sem sme to dotiahli ... :?
Napísať odpoveď