kde sa stratili 5GB ???
kde sa stratili 5GB ???
zdravim vas. asi par dni dozadu sa mi na ceku stratili 5 GB. vecer tam bolo urcite 10gb volneho miesta a rano ostala uz len polovicka z toho. pamatam si ze medzi vypnutim a zapnutim sa instalovala nejaka aktualizacia windowsu a este pred vypnutim som nastavil cistenie disku, opravu chyb a vyhladat a opravyt chybne sektory.
"vlastnosti" C: a tam karta "nastroje" no a v nej prva moznost. nabehlo okienko a tam som zaskrtol obidve. vyzvalo ma to na naplanovanie tak ok...
no a rano mi doinstalovalo aktualizacie a "vycistilo" disk
vuala a 5GB bolo prec na 100% tolko aktualizacia nezaberala!
mam windows 7 a pravidelne pouzivam CC cleaner
tak co vy na to?
"vlastnosti" C: a tam karta "nastroje" no a v nej prva moznost. nabehlo okienko a tam som zaskrtol obidve. vyzvalo ma to na naplanovanie tak ok...
no a rano mi doinstalovalo aktualizacie a "vycistilo" disk
vuala a 5GB bolo prec na 100% tolko aktualizacia nezaberala!
mam windows 7 a pravidelne pouzivam CC cleaner
tak co vy na to?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: kde sa stratili 5GB ???
Súbory prehliadania, aktualizácia... Nemáš tam vírusy?
avg furt zapnuty a ziadna vystraha no jednoducho nic... neviem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
AVG ti veľmi pomôže. Stiahni MBAM.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
žeby body obnovy windows a zablokovanie cyhbných sektorov
hmmm... no ja neviem. dam teraz asi blbu otazku.
da sa nejako zalohovat terajsi obsah disku(myslim svetky nainstalovane programi konfiguracie atd atd...) a preinstalovat system upne nanovo a potom obnovit vsetko zo zalohy? zda sa mi ze win 7 ma take nieco ako zaloha nie?
takze by som chcel zalohovat, formatovat, instalovat win7 nanovo a potom obnovit zo zalohy- da sa to takto?
da sa nejako zalohovat terajsi obsah disku(myslim svetky nainstalovane programi konfiguracie atd atd...) a preinstalovat system upne nanovo a potom obnovit vsetko zo zalohy? zda sa mi ze win 7 ma take nieco ako zaloha nie?
takze by som chcel zalohovat, formatovat, instalovat win7 nanovo a potom obnovit zo zalohy- da sa to takto?
-
Grim
Darca
...dá, ale aký to má význam? Nacvičovanie preinštalovávania?...keď to teraz zálohuješ a potom celé komplet nahodíš tak to ani nemusíš robiť...
tak ci tak by som potreboval reinstal mam tam bordel. obnovim to z tej zalohy a idem dalej... ako na to?
-
Grim
Darca
...cez program eeee....jak sa volal...
...aha...Acronis True Image Home 2010...
ale on chce zalohovat iba programs a nastavenia.... win chce nainstalovat nanovo.... Ale hned ho sklamem lebo to sa neda ...
Bud si spravis zalohu celeho Systemu alebo nainstalujes nanovo win ...
Bud si spravis zalohu celeho Systemu alebo nainstalujes nanovo win ...
no a ked si spravim tu zalohu celeho systemu tak to si zalohujem len programy konfiguracie a tak? ci zalohujem aj nejake zbytky programov a bordel co sa mi nakopil a ostal v pocitaci? a ten program " Acronis True Image Home 2010" robi len komplexnu zalohu aj s tym "bordelom"no a ja by som uz aj vycistit chcel
Nechápem akú zálohu si chceš urobiť vlastne? Soft-y ktoré potrebuješ si hoď na USB/DVD, nejaké obrázky a hudbu taktiež a preinštaluj Windows.
ja myslim tak ako na telefone sa da... zalohujem si restartnem fon a obnovim konfiguracie, zoznamy, nastavenia atd... bezproblemov.
zda sa mi ze windows 7 ma nieco take ako zalohoanie obsahu nie?
zda sa mi ze windows 7 ma nieco take ako zalohoanie obsahu nie?
Nie ani 7 take nic nema zostane tam aj ten bordel okrem adresarov ktore su prazne alebo nemaju priami suvis zo systemom vsak zaloha sluzi na to aby si dokazal PC dostat do povodneho stavu a najcastejsie sa roby ak chces urobit "pokus". Ja to robim tak ze nainstalujem win a zakladne programy urobim zalohu a ak potrebujem tak potom obnovujem z nej a je to bez bordelu. Nejestvuje sposob ktory by si vybral toto obnov toto nie bud vsetko alebo nic.
Niejemi celkom jasne naco to potrebujes ved v PC nieje az tak vela programov ktore nemaju moznost vlasnej zalohy nastavenia.
Niejemi celkom jasne naco to potrebujes ved v PC nieje az tak vela programov ktore nemaju moznost vlasnej zalohy nastavenia.