Dá sa nejak vytvoriť wifi sieť pomocou notebooku? Tak, že by som dačo porobil v notebooku a nikto by sa cez wifi na mňa napojil a mohli by sme hrať hry cez lan. (Win7)
Za pomoc samozrejme K+
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2010 20:27)
No už som niečo poskúšal, ale nemám to momentálne ako otestovať, tak súste napísať, či som to urobil správne.
Ináč, pri tomto prepojení dvoch notebookov, je aký rozdiel medzi WPA2 a WEP?
Vytvorenie wifi siete pomocou notebooku
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vytvorenie wifi siete pomocou notebooku
all control panel items-> netwotk and sharing center-> set e a new connection or network -> set up a wireless Ad-hoc->next -> atď...
použi najlepšie WEP, WPA/WPA2 má problémy pri Ad-hoc sieťach a aj tak pochybujem, že sa ti bude niekto chceť nabúrať na sieť z notebooku, ktorá má ajtak dosah tak 20 metrov
použi najlepšie WEP, WPA/WPA2 má problémy pri Ad-hoc sieťach a aj tak pochybujem, že sa ti bude niekto chceť nabúrať na sieť z notebooku, ktorá má ajtak dosah tak 20 metrov
-
Corn Flake
Guru wannabe
Dik. Presne tak som to robil, tak dúfam že nebudú problémy.
-
junior3
Star
bežne tak hrávame SWAT4 v škole po tejto sieti, dokonca aj súbory ktoré som zdieľal sa sťahovali ku spolužiakovi dosť rýchlo... nejaké zabezpečenie heslom je tam úplne zbytočné si myslím...
-
midnight_man
Guru
na nejake vacsie datove prenosy to nie je, ale na hranie stačí bohate. Zabezpečenie treba, nikdy nevieš...aj ked len 64/WEP
-
hrban
Addict
zabezpečenie nieje treba, len to môže zvíšiť latenciu, ajtak si myslím, že človek ktorý ti vie niečo s PC spraviť, tak jeho WEP nezastaví, a bežný užívateľ nemá čo s PC spraviť aj keby sa pripojil