Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Ach. Nie byť členom lóže je zakázané. Odsúhlasil to aj Benedikt XVI. Ja viem, že počas 2. vatikánskeho koncilu tam boli podozrivé veci, ale je to preč a platí to. Inak ten biskup Oravec, ak ním je, je heretik, schizmatik, apostát a je exkomunikovaný, pretože neuznáva články viery a pápežov od koncilu. A kto vie, či je biskup, na svätenie za biskupa musí dostať od pápeža povolenie a ktovie či ho má. Naozaj dávaj si na toto pozor Ivan, nie je to sranda.
Ja sem napisem ze "moj znamy" a ty z toho ides generalizovat (a moralizovat) v akych kruhoch sa pohybujem? No ak podobnou "logikou" vznikaju aj dalsie tvoje nazory, tak sa im uz potom vobec necudujem.IvanSk napísal:Inak je prekné vidieť v akých to kruhoch sa pohybuješ...
On je jednym z najvyssich v lozi, silne pochybujem, ze nevie, coho je vlastne clenom.tehla napísal:Tvoj znamy možno ani sam nevie, pre koho zaujmy pracuje, skus mu povedať, nech si zisti o nich niečo viac a kto stoji na čele tych organizácií a o čo im ide.
Veď ako vravím si v klube. A knižkami od katolíckej cirkvi o slobodomurároch si môžeš vytrieť. Katolícka cirkev označí za diabla každého kto bude ohrozovať jej dokonalú moc nad ľuďmi, každého kto bude hlásať rozum. Boh dal ľuďom slobodnú vôľu a rozum práve na to aby sa mohli rozhodnúť. A ak chceš vedieť niečo zaujímavé o Vatikáne a aj o slobodumurároch tak si prečítaj knihu Vatikán a.s. Konečne už aj na slovensku o nej niekto začvirikal..SKIMAN napísal:Nie, som katolík.
Prečítaj si encykliku Humanum Genus, ktorú napísal pápež Lev XIII http://diesirae.ic.cz/01humanumgenus.html, čo on píše o slobodomurároch.
A keď to dočítaš, nájdi si pdfko tej knihy, stojí za to..
Netáraj a neklam neustále. Odcituj mi kde píšem, že to je všetko, že nejestvujú, že nemajú vplyv? Odcituj, inak si handra čo trepe samé klamstvá. Cituj.tehla napísal:Sila tvojej fantázie zrejme pracuje na plne obratky, ked si mysliš, že slobodomurari boli pri pisani americkej ustavy, to je všetko, nie je nad čim rozjimať a dnes už v USA a ostatnych krajinach nemaju žiaden vplyv (fakty, ktore naznačuju, že sa myliš samozrejme zosmiešniš, alebo ignoruješ)
Môj blog je o témach spoločenských ako humanizmus a ateizmus, sociálny liberalizmus, feminizmus, trochu
Čítajte viac: http://pietruchova.blog.sme.sk/c/239455 ... z0ygK4Sbkt
Túto pani poznám. Ľudia s pokriveným charakterom sú nebezpeční. Radikálny feminizmus, liberalizmus, nejde v ruka v ruke s katolíckou náukou.
Zaujíma ma odkiaľ čerpala, možno by sme sa dozvedeli zaujímavé informácie zo zákulisia autorov. Na Cirkev sa stále kydá a kydať bude. Blahoslavení ste, keď vás budú pre mňa prenasledovať...
Tiež jej osobný život môže byť plný nezrovnalostí, jednoducho takýto ľudia, ktorí klamú a nie sú nezaujatý sú klamári. Hľadajú stále zlo a sami sa stávajú zlými.
Čítajte viac: http://pietruchova.blog.sme.sk/c/239455 ... z0ygK4Sbkt
Túto pani poznám. Ľudia s pokriveným charakterom sú nebezpeční. Radikálny feminizmus, liberalizmus, nejde v ruka v ruke s katolíckou náukou.
Zaujíma ma odkiaľ čerpala, možno by sme sa dozvedeli zaujímavé informácie zo zákulisia autorov. Na Cirkev sa stále kydá a kydať bude. Blahoslavení ste, keď vás budú pre mňa prenasledovať...
Tiež jej osobný život môže byť plný nezrovnalostí, jednoducho takýto ľudia, ktorí klamú a nie sú nezaujatý sú klamári. Hľadajú stále zlo a sami sa stávajú zlými.
K tomuto, čo tu teraz poslal slay by ste sa mali vyjadriť vy všetci strašní cirkevníci.
Inak, treba upozorniť, že niečo podobné sa deje aj na Slovensku a vyšla o tom publikácia, ktorá to tiež jasne a hodnoverne dokazuje. Táto kniha sa záhadne okamžite vo veľkom vykupovala z pultov (prvé vydanie sa vypredalo hneď v prvý deň), prečo asi, že ? Muselo sa robiť niekoľko dotlačí a aj momentálne je takmer nedostupná.
Ja našťastie doma jednu mám, jedná sa o tento titul: Čierna má zelenú.
Prírodné zákony hovoria aj to, že človek je tvor spoločenský a spoločnosť funguje, keď si ľudia vzájomne pomáhajú a tolerujú sa. Ja v prírodných zákonoch nikde nevidím tú podmienku, že by všetci ľudia v tom spoločenstve museli byť jednej rasy či príslušníci jedného etnika.
A samozrejme, aj toto spájanie musí byť racionálne. Ak vidíme, že moslimovia majú problém akceptovať našu kultúru a chcú nám sem zavádzať svoje stredoveké právo šáriu, tak sprísnime emigračné zákony.
Ja nie som zástanca riešenie hŕ hŕ, otvorme hranice a pusťme sem všetkých, lebo viem, že to by neprinieslo nič dobrého.
Ja sa necítim byť proti národu, že by som doma pálil slovenskú vlajku či čo, ja som tu len písal iné myšlienky, iné názory a pohľady na tému národ.
Ale ako anarchista myslím globálne, lebo anarchizmus je globálne hnutie a ľudia v ňom sa nedelia podľa národností.
Marx bol komunista, čo jednoducho nesedí s tým, že by vyznával židovstvo.
Tvrdenia, že to všetko čo robil, čo písal, čo konal robil len preto, aby pomohol k ovládnutiu sveta Židom, mi príde vyslovene smiešne.
teda prestáva byť židom s malým ž, čím sa vylučuje aj sionizmus.
Použijem analógiu s veriacim. Tí často vyzdvihujú pár vedcov, ktoré veria v Boha a na základe toho tvrdia, že preto je táto viera oprávnená.
Vedec je však tak isto len človek a tak isto môže podľahnúť vonkajším tlakom a tradičnému prostrediu.
SKIMAN: Fúúúú, tak to si tie články totálne vyargumentoval, si neuveriteľný.

Inak, treba upozorniť, že niečo podobné sa deje aj na Slovensku a vyšla o tom publikácia, ktorá to tiež jasne a hodnoverne dokazuje. Táto kniha sa záhadne okamžite vo veľkom vykupovala z pultov (prvé vydanie sa vypredalo hneď v prvý deň), prečo asi, že ? Muselo sa robiť niekoľko dotlačí a aj momentálne je takmer nedostupná.
Ja našťastie doma jednu mám, jedná sa o tento titul: Čierna má zelenú.
Kód: Vybrať všetko
Táto kniha vypovedá o päťročnom pláne katolíckych biskupov Slovenska na roky 2001-2006, ktorý smeruje k získavaniu majetku, financií a ovplyvňovaniu politickej moci na Slovensku. Autor v nej zverejňuje, vysvetľuje a komentuje tento plán. kali:
No hádam nechceš svoje tvrdenie dokazovať Dukeom.Uz sa stalo
Však dobre, ale ja som to dával ako príklad tej rovnosti tak, ako ju chápem ja.Zakon sa kludne moze zmenit a tam si uz rovni byt nemusime.
Však ja sa nehádam.V praxi to tak vobec nevyzera.
Proti "spájaniu" ľudí rôznych vyznaní a rás nemám nič, rozumný človek tak fungovať dokáže.To co podporujes ty nas do vojny len zavedie. Chces spajat ludi roznych nazorov enticity a rasy len na zaklade tvojej viery v ludske dobro, pricom ignorujes realitu prirodnych zakonov a prirodzeny ludsky zapas o prezitie. To jednoducho nestaci.
Prírodné zákony hovoria aj to, že človek je tvor spoločenský a spoločnosť funguje, keď si ľudia vzájomne pomáhajú a tolerujú sa. Ja v prírodných zákonoch nikde nevidím tú podmienku, že by všetci ľudia v tom spoločenstve museli byť jednej rasy či príslušníci jedného etnika.
A samozrejme, aj toto spájanie musí byť racionálne. Ak vidíme, že moslimovia majú problém akceptovať našu kultúru a chcú nám sem zavádzať svoje stredoveké právo šáriu, tak sprísnime emigračné zákony.
Ja nie som zástanca riešenie hŕ hŕ, otvorme hranice a pusťme sem všetkých, lebo viem, že to by neprinieslo nič dobrého.
Ja som dosť špecifický príklad, ľudia zo SME a ostatných periodík anarchistami asi nebudú.To je preto lebo tvoje spravanie je proti narodne, sam sa tym netajis ved si anarchista.
Ja sa necítim byť proti národu, že by som doma pálil slovenskú vlajku či čo, ja som tu len písal iné myšlienky, iné názory a pohľady na tému národ.
Ale ako anarchista myslím globálne, lebo anarchizmus je globálne hnutie a ľudia v ňom sa nedelia podľa národností.
Zdroj ?Karol Marx, v korešpondencii
Marx bol komunista, čo jednoducho nesedí s tým, že by vyznával židovstvo.
Tvrdenia, že to všetko čo robil, čo písal, čo konal robil len preto, aby pomohol k ovládnutiu sveta Židom, mi príde vyslovene smiešne.
Kód: Vybrať všetko
Já myslím, že pokud se křesťan, žid, nebo islamista stane komunistou, přestává být člověkem vzývající boha.Ja som tým chcel povedať to, že aj bohatí či múdri ľudia sú náchylní na to, uveriť nejakým klebetám či podľahnúť tradičným predsudkom.Dokaz coho? Ja ti len hovorim ze zavist neni dovodom nenavisti voci nim lebo ich tiez nenavideli ludia ktori im nemali co zavidiet. V masach sa vzdy tradovalo ze uzera a lichva je ich typicka cinnost.
Použijem analógiu s veriacim. Tí často vyzdvihujú pár vedcov, ktoré veria v Boha a na základe toho tvrdia, že preto je táto viera oprávnená.
Vedec je však tak isto len človek a tak isto môže podľahnúť vonkajším tlakom a tradičnému prostrediu.
SKIMAN: Fúúúú, tak to si tie články totálne vyargumentoval, si neuveriteľný.
Čiže človek, ktorý neuznáva katolícku náuku, ktorá je pokrivená sama o sebe z viacerých aspektov, má pokrivený charakter.Ľudia s pokriveným charakterom sú nebezpeční. Radikálny feminizmus, liberalizmus, nejde v ruka v ruke s katolíckou náukou.
Robíš si srandu ?Zaujíma ma odkiaľ čerpala
..môže byt...Tiež jej osobný život môže byť plný nezrovnalostí, jednoducho takýto ľudia, ktorí klamú a nie sú nezaujatý sú klamári. Hľadajú stále zlo a sami sa stávajú zlými.
Hughito: Na Cirkev sa útočilo a útočiť bude, aj keď v mnohých prípadoch pôjde o falošné obvinenia. To, že Cirkev vlastný nejaký majetok, neznamená, že ho ukradla. Treba hľadať v dokumentoch, ako ten majetok nadobudli. Pokojne sa mohlo stať, že človek jej daroval majetok, či už dom, kaštiel, čokoľvek. A myslím si, že je to absolútne legálne. To, že sa ľudia budú vyhovárať o tom, že Cirkev má byť chudobná je nezmysel. Cirkev je najbohatšia, lebo má Boha. Je svätá. A to, že má majetok je jej vec a vec predstaviteľov Cirkvi. Ja som mal triednu učiteľku, ktorá bývala v prechodnom bydlisku, keďže bola z východného Slovenka a pracovala v Bratislave. Bývala v jednom rodinnom dome v Prievoze s ďalšími učiteľkami. Ten dom vlastnili rehoľné sestry a prenajímali ho ľuďom za smiešne sumy. Zaujíma ma, kde by si našiel rodinný dom na prenájom za 70€ mesačne. A čo keď ten dom darovala Cirkvi nejaká rehoľná sestra alebo človek? Toto sú fakty. Aj bohatí ľudia darujú Cirkvi majetky. A koľko je ľudí, čo majú desiatky, nie domov, ale palácov len pre svoje potreby a vlastnú pýchu. To je nefér.
Človek sa má v prvom rade riadiť zákonmi daného štátu a podľa vlastného svedomia. Katolícka náuka zdokonaľuje a vysvetľuje princípy viery a mravov. Neviem, čo je zlé na tom, že človek má byť v manželstve verný. Alebo, čo je zlé na tom, že je hriech zabiť? Čo je zlé na tom, že byť pyšný je hriech? A majú ľudia radi pyšných ľudí? Katolícka náuka nie je proti tebe, len ty si proti nej.
Človek sa má v prvom rade riadiť zákonmi daného štátu a podľa vlastného svedomia. Katolícka náuka zdokonaľuje a vysvetľuje princípy viery a mravov. Neviem, čo je zlé na tom, že človek má byť v manželstve verný. Alebo, čo je zlé na tom, že je hriech zabiť? Čo je zlé na tom, že byť pyšný je hriech? A majú ľudia radi pyšných ľudí? Katolícka náuka nie je proti tebe, len ty si proti nej.
SKIMAN napísal: Zaujíma ma odkiaľ čerpala, možno by sme sa dozvedeli zaujímavé informácie zo zákulisia autorov.
-
tehla
Tak to mu gratulujem ku kariere.nauraa napísal:On je jednym z najvyssich v lozi, silne pochybujem, ze nevie, coho je vlastne clenom.
To čo je? Hrabe ti?slay napísal:Netáraj a neklam neustále. Odcituj mi kde píšem, že to je všetko, že nejestvujú, že nemajú vplyv? Odcituj, inak si handra čo trepe samé klamstvá. Cituj.
Druhu časť prispevku si zamerne „prehliadol“. Podla toho ako tu vystupuješ som vyslovil nejake svoje tvrdenie, a vdruhej časti som ti povedal, ak si mysliš niečo ine, odpovedz ako to vlastne je, citujem:
Predpokladal som, že sa odpovede nedočkam a nastane len nejaka utočna reakcia a mal som pravdu....Pripadne ak si mysliš niečo ine,– mohol by si nam ostatnym „nevzdelancom“ o tom povedať niečo viac, ako to cele vlastne je. Kedy sa vytratili z vejejneho života a prečo atd., alebo ktore boli tie ostatné mnohé skupiny pri písaní americkej ústavy a kde maju svoje symboly na americkych bankovkach. Fakt ma to zaujima, bez srandy.
Ide zas len o tvoju domnienku, najdi si zoznam slobodomurárov vo Vatikáne. Je ich tam dosť.hughito napísal:Inak to, že sa dnes Vatikán zmieruje so Židmi a pod. nie je preto, lebo by ho ovládali, ale preto, že cirkev sa jednoducho prispôsobuje trendom.
Popularitu u koho? Antisemitizmus nikdy nebol sučasť doktríny cirkvi. Apropo, cirkev sa po storočia za židov modlila, to len tak na okraj. Zaujimave, že "antisemitizmus" zo strany cirkvi ťa trapi, ale antikresťanstvo z tej druhej strany už podporuješhughito napísal:Dnes by si sotva získala popularitu s tým, keby opäť vyhlásili antisemitizmus ako súčasť svojej doktríny a začali by prenasledovať Židov.
To, že vo Vatikáne dnes šafária slobodomurári ale neznamená, že celá cirkev je zlá. To ale taky arogantny pajac ako ty, ktoreho najsilnejšou zbraňou je vysmech, asi nepochopislay napísal:Si deláš prdel? Ty si to ani nečítal lebo by to bol hriech a bol by si exkomunikovaný pravda?
Aha najprv klameš a na záver dodáš "ak si náhodou myslíš niečo iné, povedz".. tak na taký spôsob vedenia diskusie ti môžem z vysoka vieš čo. Prečo trepeš blbosti a potom sa pýtaš namiesto toho aby si sa pýtal, alebo lepšie hovoril len za seba nie aj za svojho protivníka? A 10 stranové diskusie sú s takými ako ty práve preto, lebo ich vediete takýmto spôsobom.tehla napísal:Podla toho ako tu vystupuješ som vyslovil nejake svoje tvrdenie, a vdruhej časti som ti povedal, ak si mysliš niečo ine, odpovedz..
Jasné to že vo Vatikáne šafária slobodomurári, že vo Vatikáne perú peniaze mafie, že tam prali aj nacistické peniaze z koncentračných táborov aj nacistické zlato, že boli zapletení to desiatky mega-afér, to že je v ich radoch asi najviac pedofilov spomedzi hocijakej inej organizácie, to že namiesto života v pokore, pomoci a rozdávania majetku robí cirkev od počiatku pravý opak.. to všetko nič neznamená pravda, a ak na to ukážem tak som arogantný pajácTo, že vo Vatikáne dnes šafária slobodomurári ale neznamená, že celá cirkev je zlá.
Moja domnienka ? To je čistý fakt. Chcel by som vidieť reakcie, keby pápež vyhlásil križiacke výpravy proti moslimom. Už len takto napísané to vyznie smiešne, ale kedysi to bola úplne normálna vec, čo sa aj stala.Ide zas len o tvoju domnienku, najdi si zoznam slobodomurárov vo Vatikáne. Je ich tam dosť.
Dnes už takéto nevraživé postoje voči iným náboženstvám majú len jednotliví fundamentálni kňazi (a to platí aj pre moslimov či židov = všetko, čo tu píšem, myslím na každé náboženstvo, na náboženstvo ako celok. Väčšinou to interpretujem z pohľadu kresťanov, ale to neznamená, že som "zaujatý" iba voči nim a u ostatných mi takéto prejavy nevadia).
U drvivej väčšiny veriacich, i keď som si istým, že ty by si bol nadšený, keby sa cirkevné časy antisemitizmu navrátili.Popularitu u koho? Antisemitizmus nikdy nebol sučasť doktríny cirkvi. Apropo, cirkev sa po storočia za židov modlila, to len tak na okraj.
Antisemitizmus bol vždycky prítomný v cirkvi a ustanovil sa hlavne na Lateránskych konciloch. Žida museli nosiť odznaky, aby boli označení (paralela s II.WW), nemohli vlastniť pozemky, nemohli sa rozprávať s kresťanmi a museli žiť v ghettách, ktoré na noc zamykali.
Židia boli za cirkevných čias vždycky prenasledovaní a obviňovaní zo smrti Krista(bohovražda), boli takisto vraždení a perzekvovaní.
Tomuto všetkému sa spravil koniec až II. Vatikánskym koncilom v rokoch 1962-65.
Mám doma knihu II. Vatikánsky koncil, kde majú Židia celú jednu kapitolu a je tam rozpísaný priebeh "rokovaní" na túto tému, ale nemienim strácať čas prepisovaním litánií.
Hlavne sa o toto pričinil kardinál Bea a bostonský kardinál Cushing, samozrejme mali aj oponentov, hlavne kardinála Tappúniho, ktorý túto otázku nechcel vôbec riešiť.
Rozhodlo sa však 1600 koncilovými hlasmi o Deklarácii k nekresťanským náboženstvám, najmä k Židom.
Cushing: Kristus zomrel slobodne a Židia nesú vinu za jeho smrť len tak ako všetci ostatní hriešni ľudia. Konečne, treba nám priznať, že v minulosti sa kresťania nezachovali vždy kresťansky proti Židom (veľmi mierne povedané).
Nezmysel (toto sú tvoje domnienky a klamlivé tvrdenia, na ktorých staviaš väčšinu svojej argumentácie), už som to objasnil vyššie.Zaujimave, že "antisemitizmus" zo strany cirkvi ťa trapi, ale antikresťanstvo z tej druhej strany už podporuješ
Antisemitizmus je hlúpy výraz. Sem, syn Noeho bol skutočný Semit. Dnešný drvivá väčšina židov nimi nie sú, ale sa nimi len nazývajú.
Je pravda, že Ježiš za naše hriechy zomrel, ale ďalšia vec je, kto ho odsúdil. Vieme, že židia pri rozhodovaní prepustili Barabáša a tým pádom Ježiša zapreli. Takže kto má väčší podiel viny? Židia alebo nejakí Rimania, ktorí uctievali božstvá? Židom by som formálne odpustil to, že Krista dali ukrižovať, ale v mene Boha by som to určite nerobil. Boh to vidí inak. Ale židia videli zázraky a všetko, čo robil a dali ho aj tak ukrižovať.
Je pravda, že Ježiš za naše hriechy zomrel, ale ďalšia vec je, kto ho odsúdil. Vieme, že židia pri rozhodovaní prepustili Barabáša a tým pádom Ježiša zapreli. Takže kto má väčší podiel viny? Židia alebo nejakí Rimania, ktorí uctievali božstvá? Židom by som formálne odpustil to, že Krista dali ukrižovať, ale v mene Boha by som to určite nerobil. Boh to vidí inak. Ale židia videli zázraky a všetko, čo robil a dali ho aj tak ukrižovať.
Zaujímavé podľa toho by mal ten váš boh nenávidieť židov.Taktiež je zaujímavé keďže podľa vás je boh všemohuci že dopustil že židia ovládajú celý svet, a že slobodomurári infiltrovali do Vatikánu. Použil som vaše tvrdenia ale nejak to nepasuje 
Ježiš nebol židom? Boh si nevybral židov za vyvolený národ? A všetko čo sa stalo predsa už Ježiš vedel dopredu nie? Keď niekomu povie, zaprieš ma než zakikiríka kohút a stane sa tak, alebo predáš ma za 30 strieborných.. mali vôbec na výber? Veď tak sa to všetko malo stať, vďaka tomu je dnes náboženstvo také aké je, veď ide práve o to že Ježiš umrel za naše hriechy. Alebo nie? Veď bol jedným z tisíca prorokov tej doby a vďaka tým to udalostiam je tým najvýraznejším pre nás. Dá sa tu potom hovoriť o nejakej vine? Kto stvoril diabla? Kto umiestnil hada do raja aby pokúšal Evu? Nebol to Boh? Nemá to tak celé byť?SKIMAN napísal:Antisemitizmus je hlúpy výraz. Sem, syn Noeho bol skutočný Semit. Dnešný drvivá väčšina židov nimi nie sú, ale sa nimi len nazývajú.
Ako povedal Dostojevski a budem to opakovať, ak by žil dneska Kristus, znova by ho ľudia bez mihnutia oka ukrižovali. A môj názor je, že takí ako ty by sedeli pri tomto divadle rovno v prvom rade..
Ježiš povedal, že väčšiu vinu má ten, ktorý mi ťa vydal. A keď potkneš, to je čo? Tak to má tiež byť. Boh riadi všetko. Boh ani nemusel poslať svojho syna, mohol to urobiť akokoľvek. Boh je pôvodca všetkého a všetko vie. Keď sa človek chystá zabiť druhého človeka aj to Boh vie, a prečo by ten vrah nemal byť spravodlivo súdený a obvinený? Boh dovolil, aby had pokúšal Evu a prečo nie? A v tomto svete sa teraz ľudia nepokúšajú?
Kristus už znova túto potupnú smrť nepodstúpi. Ale my budeme súdení a to tvrdo. Príde nie ako milosrdný spasiteľ, ale ako spravodlivý sudca.
Kristus už znova túto potupnú smrť nepodstúpi. Ale my budeme súdení a to tvrdo. Príde nie ako milosrdný spasiteľ, ale ako spravodlivý sudca.
hughito napísal:Antisemitizmus bol vždycky prítomný v cirkvi a ustanovil sa hlavne na Lateránskych konciloch. Žida museli nosiť odznaky, aby boli označení (paralela s II.WW), nemohli vlastniť pozemky, nemohli sa rozprávať s kresťanmi a museli žiť v ghettách, ktoré na noc zamykali.
Židia boli za cirkevných čias vždycky prenasledovaní a obviňovaní zo smrti Krista(bohovražda), boli takisto vraždení a perzekvovaní.
Chudaci zidia boli utlacany a europan im este k tomu vsetkemu aj zavidel. Chalan ty si uz dobre mimo.hughito napísal:Vo všetkom je len prach-obyčajný ľudská závisť.
Ty asi nechapes ze v niektorych rasach (hlavne nebeielych) tych rozumnych je velmi malo ze.Proti "spájaniu" ľudí rôznych vyznaní a rás nemám nič, rozumný človek tak fungovať dokáže
My neprisposobivych tolerujeme oni nas nie. Niekde je potom problem a asi to nebude v nas. Tolerancia funguje najlepsie tam kde su iste spolocne znaky, skupina musi mat toho co najviac spolocneho. Masa ciernych africanov maju velmi malo spolocne s kultivovanou slusnou bielou europskou skupinou.Prírodné zákony hovoria aj to, že človek je tvor spoločenský a spoločnosť funguje, keď si ľudia vzájomne pomáhajú a tolerujú sa.
Vidime to a hovno sa sprisnuje, Brusel sem vola dalsich http://zvedavec.org/komentare/2010/08/3 ... 3othfojge7A samozrejme, aj toto spájanie musí byť racionálne. Ak vidíme, že moslimovia majú problém akceptovať našu kultúru a chcú nám sem zavádzať svoje stredoveké právo šáriu, tak sprísnime emigračné zákony.
Mne to moc smesne nepride, lebo vdaka jeho ideologii zidia ovladli cele rusko.Marx bol komunista, čo jednoducho nesedí s tým, že by vyznával židovstvo.
V rôznych dobách to bolo na iných úrovniach. Samozrejme, že počas najtvrdších represálií zo strany cikrvi im naozaj nebolo čo závidieť, čo sa tohto týka, ale tieto represálie neboli konštanté.Chudaci zidia boli utlacany a europan im este k tomu vsetkemu aj zavidel. Chalan ty si uz dobre mimo.
Toto som zle napísal, to je fakt. Tá závisť je jedným z faktorom, ďalšími sú napríkald náboženské či tradicionálne predsudky.Vo všetkom je len prach-obyčajný ľudská závisť.
Ale ja nikde netvrdím, že sa tu máme teraz úplne všetci naraz totálne pomiešať.Ty asi nechapes ze v niektorych rasach (hlavne nebeielych) tych rozumnych je velmi malo ze.
A preto tieto masy aj zostávajú v Afrike. Ja tu v Európe až také masy černochov teda nevidím. Tí, čo tu sú, sú buď emigranti (to nie sú také masy) alebo sú z bývalých kolónií, za čo si môžu tie dané štáty sami.Masa ciernych africanov maju velmi malo spolocne s kultivovanou slusnou bielou europskou skupinou.
Ja za to nemôžem, že "bieli" Európania ohŕňajú nos nad zbieraním rajčín.Vidime to a hovno sa sprisnuje, Brusel sem vola dalsich
Toto je vidieť aj vo vyspelých krajinách západnej Európy = oni týchto zahraničných pracovníkov potrebujú, lebo robia väčšinou práce, ktoré domácim Európanom "nevoňajú", aj napriek tomu, že je veľká nezamestnanosť.
A to, že zamestnávatelia radšej zamestnajú černocha za malý plat ako by robili nejaké benefity pre bielych, ktorí sú nezamestnaní, je dôsledok tejto spoločnosti a kapitalizmu, kedy je primárny zisk a vôbec sa nehľadí na takéto veci.
Židia proste ovládli celé Rusko, zosnovali najväčšiu revolúciu v histórii vo svojom obrovskom pláne na ovládnutie svet a zrazu prišiel akýsi Gruzínec a celé im to prekazil.Mne to moc smesne nepride, lebo vdaka jeho ideologii zidia ovladli cele rusko.
Si smiešny.
Tak zase netreba uplne marginalizovat postavu Pilata, jeho pravomoc a ulohu v Jezisovom odsudeni, urcite bolo v jeho zaujme nemat pod sebou rebelov v podobe alternativnych vodcov, ktori sa vyhlasuju, pripadne su ludmi vnimani ako mozni zidovski krali...SKIMAN napísal:Je pravda, že Ježiš za naše hriechy zomrel, ale ďalšia vec je, kto ho odsúdil. Vieme, že židia pri rozhodovaní prepustili Barabáša a tým pádom Ježiša zapreli. Takže kto má väčší podiel viny? Židia alebo nejakí Rimania, ktorí uctievali božstvá?
SKIMAN ak ti ten vrah, ktorého "boh" vidí a vie že to ide spáchať zavraždí blízku osobu tak som zvedavý ako sa k tomu postavíš.Lebo ak to podľa teba dovolí tak určite nie je spravodlivý a už vôbec nie "všemohúci" a že všetko vie.Pre mňa sú to len básničky, ktoré tu píšeš, ktoré mohli byť skomponované storočia potom ako, určitú osobu (JK) ukrižovali.Moje presvedčenie a môj názor je taký že osoba JK nikdy neexistovala tak ako je opísaná v Biblii.A meno JK je len prívlastkom určitej osoby.A odpovedz mi prosím ťa prečo boh dovolil aby nás (aspoň podľa teba) ovládali slobodomurári a takto nám škodili?Čo tým sleduje?Čakám odpoveď že je to trest za naše hriechy a že to vie len Boh a poprípade nejaký úryvok z biblii a pod.
Boh je všade a všetko vie. No tak potom je všetko ako má byť a nechápem prečo si potom taký nespokojný a vypisuješ tu balady. Veď všetko je len boží plán. Boh už vie aj ako to dopadne. V podstate sa už aj musí nudiť pri sledovaní pravda.. hhhSKIMAN napísal:Ježiš povedal, že väčšiu vinu má ten, ktorý mi ťa vydal. A keď potkneš, to je čo? Tak to má tiež byť. Boh riadi všetko. Boh ani nemusel poslať svojho syna, mohol to urobiť akokoľvek. Boh je pôvodca všetkého a všetko vie. Keď sa človek chystá zabiť druhého človeka aj to Boh vie, a prečo by ten vrah nemal byť spravodlivo súdený a obvinený? Boh dovolil, aby had pokúšal Evu a prečo nie? A v tomto svete sa teraz ľudia nepokúšajú?
btw. zachádzame do filozofie, kde vychádzame z axióm (existencia boha, existencia boha ako osobnosti, existencia personifikovaného boha s ľudskými vlastnosťami a citmi, existencia boha ktorý aktívne zasahuje do diania sveta, pravosť Ježiša ako božieho syna, pravosť tisíc krát menej a strihanej biblie a jej zápiskov, existencia raja, evy, adama, hada.. a mnoho ďalších), ale tie axiómy sú ľahko spochybniteľné preto naša debata má význam asi ako debata škôlkárov na pieskovisku. Vychádzame z dogmatizmu a to je samo o sebe obmedzujúce.
Je naozaj zbytočné sa tu vyjadrovať. Naše hriechy sú veľké a tresty za ne na nás dochádzajú, tým končím.