Úvod do 20. storočia?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
iWin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Úvod do 20. storočia?

Príspevok od používateľa iWin »

Zdravím,takže k téme nastúpil som do prvého ročníka na str. školu.Mám predmet ,ktorý ma skratku IZD (Informačné zdroje) pred pár dňami som netušil ,čo tá skratka znamená.Profesorka nám zadala referáty na rôzne témy ,ja som dostal "Úvod do 20. storočia".Nie úplne rozumiem o čo sa jedná...Pochopil som to správne ak mám písať o udalostiach čo sa udiali v rokoch povedzme 1901-1930?Alebo sa jedná o niečo iné?Za nejaké to vysvetlenie o čom táto téma vlastne je...Nežiadam od vás aby ste to napísali alebo niečo také za mňa.(len ak niekoho zaujíma má o byť na 2 strany)
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: ?Úvod do 20. storočia?

Príspevok od používateľa spojka13 »

tak čo asi, vojna(prevrat v Europe, rozpad Uhorska), automobilový priemysel, a rozvoj USA... a bla bla... všeobecne( nič ma momentalne nenapada)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...behni za dedkom nech ti porozpráva...v podstate to napíše za teba, ty si len píš čo bude hovoriť...potom pred to daj, taký úvod, niečo v tom zmysle, že v tých rokoch žil aj tvoj dedo, takže to máš z prvej ruky a môžeš porozprávať ako to vlastne bolo na začiatku 20-teho storočia z pohľadu človeka žijúceho v tej dobe...
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

ja viem o aké udalosti sa jedná.Len som si nebol istý či sa odomňa chce práve toto.Thx k+
Ak si myslíte že to môže byť aj niečo iné rád si to prečítam
Napísať odpoveď