Audi radio code
Audi radio code
Ahojte.. mam taky problem.. niekde som zapotrosil knizku od Autoradia Audi MMI navigation plus a neviem kod... vedel by ho niekto nejakym sposobom vygenerovat alebo nieco podobne? dakujem
Re: Audi radio code
nasiel som len VIM login-code generator, ale na odblokovanie radia som nic nenasiel. Existuje ale zahranicne forum, kde ak sa da tak ti to vygeneruju zadarmo len za pomoci VIN, zial toto forum som navstivil 2-3 krat a adresu som si nezapamatal, ale skusim ti to najst
budem povdacny za cokolvek.... dakujemakim14 napísal:nasiel som len VIM login-code generator, ale na odblokovanie radia som nic nenasiel. Existuje ale zahranicne forum, kde ak sa da tak ti to vygeneruju zadarmo len za pomoci VIN, zial toto forum som navstivil 2-3 krat a adresu som si nezapamatal, ale skusim ti to najst
V minulosti som tiez hladal kod na radio, googlil som a prehliadal fora asi 5 hodin, nasiel som aj forum ako pise akim14 kde podla VINka davali kody ale dotycnym nefungoval ani jeden a vzdy sa to koncilo tym ze nakoniec navstivil Audi servis. U nas to stoji cca 15-20eur, pripoja MMIcko, zistia ci sa nachadza v databaze - nie je kradnute a kod ti poskytnu.