Razer a ergonómia
Razer a ergonómia
Dlhśí čas si plánujem kúpiť myšku, preto by som sa chcel opýtať vlastníkov myšiek (napr.) LACHESIS Banshee, DeathAdder, Abyssus od Razer či sa im tieto myši zdajú dobré, resp. či spĺňajú požiadavky na ergonómiu. Podľa obrázkov sa my zdajú docela symetrické, a keďže som žiadnu ich myš v živote v ruke nedržal, neviem posúdiť či sa to dá hodnotiť ako dobrá vlastnosť, čo sa týka ergonómie. Ďakujem.
Re: Razer a ergonómia
mám staršiu diamondback a čo sa týka ergonómie mi vyhovuje. ono, ja držím myšku len koncami prstov, v podstate ju mám len zovretú palcom a malíčkom. ak si zvykneš položiť celú labu na myš, tak pozri po logitechoch. najlepšie je ale aj tak ájsť za kamarátom, čo má podobnú myšku a skúsiť. ked nie ku kamarátovi, tak do obchodu si omakať. nakoniec, aj tak je to o zvyku 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...toto musím potvrdíť z vlastnej skúsenosti, už asi 5 rokov cicmám v ruke stále tú istú myš...DICOTA Chameleon...vyklikala sa tak som si kúpil Microsoft, tá mi nesedela do ruky a pri každom dvihnutí ruky som ju pretočil hore nohami...tak teraz tú DICOTU lepím a lepím aby klikala...nikde nemôžem zohnať novú...už sa nepredáva...a sorry za OT...Curuj napísal:aj tak je to o zvyku
hento je sranda myš
na prvý krát menší wow efekt, ako to svieti, premieňa sa. osobne by mi to liezlo na nervy, v noci to svieti priveľa, menenie farieb rozptyľuje. síce aj moja aktuálna myš svieti, ale len slabučko, čo mi nevadí. tá myš mi pripadá vhodná pre baby, aby mali myš a aby bola pekná 
-
Grim
Darca
...v noci vypájam z usb...a za tú cenu si radšej tú svoju budem ešte nejakú dobu lepiť
...ceny sú už 5 rokov stále rovnaké...vlastne stála 560Sk, takže zdražela...
-
tm_a.s.
Light Professional
ja mám DeathAdder a som spokojný, je to o zvyku, poznám človeka, čo má doma Banshee a hrá na "tesco" myške lebo mu nesadla do ruky a takých ľudí je viacej...
to Curuj : DiamondBack mi práve vôbec nesadla do ruky, dlhá tenká myš
to Curuj : DiamondBack mi práve vôbec nesadla do ruky, dlhá tenká myš
Všetko je o zvyku ja mám starú Benq myšku mám ju cca. 6 rokov voľakedy stála cca. 150sk a mám ju doteraz a akurát sa mi odlomili tie haluze na kraji. A kamarát má niaku gamblerskú myšku a tá mi absolútne nesedí do ruky, a to som ju mal týždeň požičanú a nevedel som s ňou pomaly ani surfovať po nete a nie že ešte aj hrať niaku hru. Takže všetko je otázka vkusu a veľkosti ruky.
-
Space5800
Medium Professional
Ja mám abyssus a som spokojný len koliesko sa kliká kúsok ťažšie
Tiež pre mňa platí čo pisal Curuj - "ja držím myšku len koncami prstov, v podstate ju mám len zovretú palcom a malíčkom."
Takže vyložená laba na abyssuse asi nie
Tiež pre mňa platí čo pisal Curuj - "ja držím myšku len koncami prstov, v podstate ju mám len zovretú palcom a malíčkom."
Takže vyložená laba na abyssuse asi nie
Hmm.. tak to sa budem musieť poobhliadať po okolí, pretože zrovna veľa ludí s takýmito myšami nepoznám. Takže do úvahy prichádzajú akurát tak kamenné obchody - nepozná niekto z Vás taký kde by podobné myši vystavené boli? osobne sa môj záujem aktuálne sústredí k Logitech, Steelseries, a v prípade, že by sadli aj lacnejšie Razer-ky. Za myš nechcem vyklopiť žiadne veľké peniaze, ale z hľadiska môjho pobytu na pc mi ide hlavne o ergonómiu a pohodlnosť.
K držaniu myši. Osobne sa najčastejsie pristihnem myš držat v takom "hybridnom móde". Myš držím ako keby som ju chytil celou dlaňou, ale posunutú dopredu o niekoľko centimetrov. Takisto nemám rád príliš malé myši. Ďakujem.
K držaniu myši. Osobne sa najčastejsie pristihnem myš držat v takom "hybridnom móde". Myš držím ako keby som ju chytil celou dlaňou, ale posunutú dopredu o niekoľko centimetrov. Takisto nemám rád príliš malé myši. Ďakujem.
Ja mam DeathAdder a v ruke sedi super. Mal som aj Diamondback, ale tu som hned predal. Strasne nepohodlna mys. Skusal som si aj Logitech MX518, no ta mi tiez moc dobre nesedla v ruke. U kamarata som si raz skusal prave tu DeathAdderku, no nieco paradne. Na tu mys si ani zvykat netreba 
.. Už len zohnať nejaký obchod kde sú takéto myši vystavené, alebo niekoho tu v Bratislave (moje bydlisko), kto by bol ochotný mi jednu z nich ukázať...
-
tm_a.s.
Light Professional
Horský Park : Razer DeathAdder + Roccat Kova, kedykoľvek keď nie som v robote, napíš SS ak chceš