Stačí vojsť do obchodu chlapíkovi napárať guľu do hlavy rychlo zobrať peniaze a výjsť von. Nikto ťa nenáňa a policajt, ktorý príde nič nespraví, ak ťa samozrejme nevidel cez sklo.premňa je rýchlejšie a určite aj pohodlnejšie keď ma nikto nenaháňa ani ma nechce zabiť nosiť auto do lisu ktoré je hneď vedľa neho a respawnuje sa keď zájdeš za roh...
Mafia 2
Re: Mafia 2
-
JeffHardyy
Light Professional
neviem či to je nový dlc ale tak zahliadol som dačo že SuperCharge niečo take
dokopy vas to vyjde na tých 4500 dolačov komplet tuning
Ja zbieram peniaze tak ze autom zaparkujem za pumpu,vykradnem kasu (ak ked povacsine tam su par stovak) a uteciem hned za pumpu ku autu,..policajty nabehnu a mna nevidia... Mozem spokojne ist dalej,...
Len jedno co ma stve na free mode je ze sa nezobrazuju na mape rozne pumpy,obchody atd ze si nemozem naplanovat cestu lebo objekty nevidim...az ked idem okolo nich
Len jedno co ma stve na free mode je ze sa nezobrazuju na mape rozne pumpy,obchody atd ze si nemozem naplanovat cestu lebo objekty nevidim...az ked idem okolo nich
-
Space5800
Medium Professional
Acer01:Vyšiel update pre free-ride vďaka ktorému zobrazovanie značiek na mape funguje
link mi už nefunguje ale myslim že sa tam menilo len toto
/pc/sds/missionscript/freeraid_main.sds
/pc/sds/missionscript/freeraid_main.sds
- Prílohy
-
- freeraid_main.rar
- (3.63 KiB) 94 stiahnutí
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
space5800 staci len nakopirovat tvoj freeraid_main.rar tam a pojdu mi znacky? 
a je vonku Jimmy's Vendetta,no co hrali ste to uz dakto ? 
Nwm idem kuknut dl. Lebo nwm moc sa mi nechce to nestoji ani za stiahnutie
Take Slabe GTA
Po 4 misiach konstatujem ze by som zato nedal ani 1 € ani 50 c. Sak to co je, toto malo byt vo full za Vita ako bocne misie. Tuto to nema dej. Len primete misiu postrielate a idete naspet a tak dokola, stale tie iste misiu och HANBA 2K
Po 4 misiach konstatujem ze by som zato nedal ani 1 € ani 50 c. Sak to co je, toto malo byt vo full za Vita ako bocne misie. Tuto to nema dej. Len primete misiu postrielate a idete naspet a tak dokola, stale tie iste misiu och HANBA 2K
Nie,subor musis rozbalit a nakopirovat do zlozky ako napisal space...typek61 napísal:space5800 staci len nakopirovat tvoj freeraid_main.rar tam a pojdu mi znacky?
BTW: Space To sa mi paci,zbrane na vyber,5000$ na konte hahah
Ak by som mal karmu tak ty hodim
-
M@ster
Amateur
To je stary (car upgrade 3) jde to skoro u vsech aut.JeffHardyy napísal:neviem či to je nový dlc ale tak zahliadol som dačo že SuperCharge niečo takedokopy vas to vyjde na tých 4500 dolačov komplet tuning
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2010, 17:36)
Skoro dohranyKubQo napísal:a je vonku Jimmy's Vendetta,no co hrali ste to uz dakto ?
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2010, 17:37)
Uz je verze 2 free ride modu ve kterem ti pomuzou oba ne jenom jeden kdyz na vas nekdo striliAcer01 napísal:
Nie,subor musis rozbalit a nakopirovat do zlozky ako napisal space...
BTW: Space To sa mi paci,zbrane na vyber,5000$ na konte hahah![]()
![]()
![]()
Ak by som mal karmu tak ty hodim
Neviete preco ked prejdem prvu misiu toho DLC a objavim sa v meste tak som pod zemou a ked sa pohnem tak zacnem padat do nekonecna?
-
Space5800
Medium Professional
Taká zaujimavosť
http://www.sector.sk/novinka/56139/mafi ... _modom.htm
http://www.sector.sk/novinka/56139/mafi ... _modom.htm
-
jamesiq
Medium Star
Taak prave som presiel mafiu a ten koniec bol fakt onicom teda (: Urcite ale bude mat pokracovanie hmm.. Idem do free ride. Inak Playboy-e sa dali vsetky zozbierat pocas misii? Lebo mam ich nazbieranych asi 8 a fakt som si pocas misii ziadne ine nevsimol
jamesiq, tie sú poschovávené všade po meste. Stranu alebo dve dozadu máš link na mapu, kde ich máš všetky označené.
ako je to s tym datadiskom..hram to a mam rozbit 4 auta..trafit do nadrze..kde je akoze andrz an aute? rozstrielam ho cele ale nikdy nebuchne..presne miesto kde je nadrz? v mafii 2 som mal jendu ulohu trafit nadrz..keby som vedel ako sa mi to podarilo..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ako beží PhysX na grafike podporujúcej GPU akceleráciu fyziky? Ja mám totiž ATI 5870 X2 s AMD Phenonom II X4 965 BE a tam beží otrasne. 20 FPS s High PhysX.
-
skajlerko
Medium Star
Pepeq nádrž je klasicky vzadu. Myslím že si to mal hneď v prvej kapitole keď si bol na tom vrakovisku a mal si streliť do pneumatiky a následne do nádrže toho červeného auta. čiže zadná časť auta z vodičovej strany musí to tam byť
prosim vas zhrnie niekto co vsetko uz na mafiu vyslo??a je okrem jymmyho vendety aj iny datadisk??
nie zatial nie je nic porcuju to postupne 
a tych dlc-ciek je kolko vsetci pisu ze 5 ale videl som aj adidas a este nieco...
Nad ľavým zadným kolesom...PepeQ napísal:ako je to s tym datadiskom..hram to a mam rozbit 4 auta..trafit do nadrze..kde je akoze andrz an aute? rozstrielam ho cele ale nikdy nebuchne..presne miesto kde je nadrz? v mafii 2 som mal jendu ulohu trafit nadrz..keby som vedel ako sa mi to podarilo..