Hokejova Extraliga 2010/2011
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Hokejova Extraliga 2010/2011
Po troch sezonach pre lepsi prehlad zakladam novu temu pre domacu extraligu. Tu su zmeny, ktore su schvalene IIHF pred zaciatkom novej sezony: IIHF mení pravidlá - na trestné strieľanie musí ísť faulovaný hráč
Re: Hokejova Extraliga
Tak s vuvuzelou si už asi v SteelAréne nezatrúbim... škoda! 
-
mfp
Medium Star
Mna osobne velmi potesilo, ze cas sa bude zobrazovat po vzore NHL, cize zacne na 20:00 a bude sa odcitavat
už s to skúšal?brm napísal:Tak s vuvuzelou si už asi v SteelAréne nezatrúbim... škoda!
je dobre,že takéto somariny zakázali. Iba mi to liezlo na nervy, keď s tým začali trúbiť (myslím tie so stlačeným vzduchom)
Shwollo.. no ešte asi dva roky dozadu som v SteelArene počul tie trúby so stlačeným vzduchom, ale posledné asi dva ročníky už z hľadiska vymyzli. Asi to interne v SteelArene vopred zakázali.. neviem, nepátral som po tom. Len teraz už je to oficiálne zakázané cez IIHF..
-
DanielDevil
Addict
Poprad nesplnil extraligové licenčné podmienky http://www.sport7.sk/clanok/3333-hokej- ... -podmienky
Ako som čítal na sme.sk majú na to ešte 7-14 dní maximálne, bolo by to pre mňa obrovským sklamaním, ak by Poprad nehral extraligu, avšak pravidlá SZĽH sú rovnaké pre všetkých, čiže vedenie Popradského klubu s tým malo počítať, že sa s nimi nebudú maznať. Ak si predstavím, že z východného Slovenska budú hrať extraligu len Košice je to na zamyslenieDanielDevil napísal:Poprad nesplnil extraligové licenčné podmienky http://www.sport7.sk/clanok/3333-hokej- ... -podmienky
-
Sovjet
Expert
Keby Poprad nesplnil podmienky, čo si nemyslím. Kto by potom mal šancu nahradiť ho v extralige?
-
mirak2
Hardcore addict
v tomto poradi SNV, LM, Piestany -> http://www.hokej.sk/clanok76011-Prvolig ... Poprad.htm
-
mfp
Medium Star
Takze dnes to konecne zacne, ako tipujete prve kolo?
Martin : Poprad 1
Slovan : Kosice X
BB : Zilina 1
Skalica : Nitra 2
Trencin : Zvolen 2
Martin : Poprad 1
Slovan : Kosice X
BB : Zilina 1
Skalica : Nitra 2
Trencin : Zvolen 2
-
mirak2
Hardcore addict
mt-pp 1, ba-ke 2, bb-za 1, si-nr 2, tn-zv X
-
Hossa1881
Medium Professional
prvy zapas v martine bol este tempom pripravny, tretia tretina sa uz dala, poprad s posilami bude mat dobry kader...tento rok som zvedavy na extraligu, zuzenie by malo priniest kvalitu a ovela viac hracov prislo(hlavne z ceska) ako odislo, myslim ze trencin ci nitra zaznamenala rapidny narast kvality(teda aspon podla mien).
Včera som sa prvýkrát dostal na hokej túto sezónu.. KE : BB. Tešil som sa na zaujímavý hokej, keďže išlo vlastne o aktuálne dve najlepšie mužstvá v tabuľke, avšak hokej bol strašná nuda. Pomalé tempo, hráčom sa nechcelo, kopec kiksov...... modlil som sa, aby sa to celé čo najskôr skončilo. Samozrejme just sa predlžovalo, no aspoň pred predĺžením nebola 17min prestávka a aspoň naši hneď v úvode dali gól. Snáď zajtra so slovanom bude krajší zápas... príde aj Šatan?
Inak prekvapili ma nové informačné tabule v Steelke.. komplet nová kocka takmer celá odisplejovaná s naozaj kvalitnou obrazovkou... aj panely na tribúne nad skyboxami. Spočiatku ma to rušilo, ale nakoniec som si na to zvykol. Akurát neviem, kto vymyslel grafiku pri vylúčení.. slovíčko "PENAL" a zvyšok "TY" už je mimo zobrazovaciu plochu..... ehm... ale snáď to chlapci nejak dotiahnu a na MS sa nebude za čo hanbiť.

Inak prekvapili ma nové informačné tabule v Steelke.. komplet nová kocka takmer celá odisplejovaná s naozaj kvalitnou obrazovkou... aj panely na tribúne nad skyboxami. Spočiatku ma to rušilo, ale nakoniec som si na to zvykol. Akurát neviem, kto vymyslel grafiku pri vylúčení.. slovíčko "PENAL" a zvyšok "TY" už je mimo zobrazovaciu plochu..... ehm... ale snáď to chlapci nejak dotiahnu a na MS sa nebude za čo hanbiť.
Bystrica dobre slape, ako pozeram
posledne 4 sezony som mal permanentku, tak by bolo na case ju konecne vyuzit
-
mirak2
Hardcore addict
satan uz nepride, mal dohodu na 2 domace zapasy tusim...a viac sa ani neda lebo hrac bez zmluvy moze odohrat max. 2 zapasy (Nagy a Bicek za prvoligovy Presov rovnaky pripad)
jj.. počul som o tých dvoch zápasoch, len som nevedel, či si jeden náhodou neodkladá na Košice... ale asi sa bál.. 
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2010, 7:04)
lol.. tak ešte vraj pokračuje týždeň, ale že dnešný zápas s Košicami ešte vynechá..
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2010, 7:04)
lol.. tak ešte vraj pokračuje týždeň, ale že dnešný zápas s Košicami ešte vynechá..
Re: Hokejova Extraliga 2010/2011
no nesledujem vsetky temy 
ale tyka sa to aj jednej aj druhej temy
ale tyka sa to aj jednej aj druhej temy
-
RBG
Medium Expert
Re: Hokejova Extraliga 2010/2011
Neviete ci bude hrat Satan aj v buducom zapase Slovana?