P: 19" LCD Monitor ACER AL1916W
-
Mikker
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
P: 19" LCD Monitor ACER AL1916W
Ahojte,
mám na predaj 19" LCD monitor ACER AL1916W. Monitor je bez vadných pixelov a je plne funkčný. Natívne rozlíšenie 1440x900. Chlap, ktorý mi ho posunul na ňom robil v CAD programoch. Monitoru už ale padla záruka.
Pozn.1: V cene je zahrnuté poštovné. Posielam výhradne kuriérskou spoločnosťou DPD, kvôli tomu, že Slovenská pošta mi už pár vecí pri preprave poškodila..
Pozn.2: Posledná foto slúži na to, aby ste videli, že čierny rám na fotkách je spôsobený len veľkosťou obrázku na pozadí.. použiteľná plocha je vrátane toho čierneho rámu.
Cena: 55€
mám na predaj 19" LCD monitor ACER AL1916W. Monitor je bez vadných pixelov a je plne funkčný. Natívne rozlíšenie 1440x900. Chlap, ktorý mi ho posunul na ňom robil v CAD programoch. Monitoru už ale padla záruka.
Pozn.1: V cene je zahrnuté poštovné. Posielam výhradne kuriérskou spoločnosťou DPD, kvôli tomu, že Slovenská pošta mi už pár vecí pri preprave poškodila..
Pozn.2: Posledná foto slúži na to, aby ste videli, že čierny rám na fotkách je spôsobený len veľkosťou obrázku na pozadí.. použiteľná plocha je vrátane toho čierneho rámu.
Cena: 55€
Re: P: 19" LCD Monitor ACER AL1916W
Vzal by som ho no nevieš dal by sa pripevniť na stenu ? 
-
tacosi
Moderátor
Ano,da sa pripevnit na stenu. Pouziva beznu klasiku 7,5 x 7,5 cm.
// http://www.czechcomputer.cz/art_doc-A6A ... DC521.html
// http://www.czechcomputer.cz/art_doc-A6A ... DC521.html
-
Mikker
Light Expert
Určite áno, ako napísal Tacosi.. No tú upevňovaciu kotvu si musíš zohnať sám.. Berieš? Máš SS.
Uvidím mám ešte jednu ponuku tak neviem sa rozhodnúť do utorka dám vedieť.
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2010, 10:57)
Mohol by si mi napísať rozmery monitora výšku a šírku
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2010, 10:33)
Keď ho budete niekto brať tak dávajte pozor,lebo sa vyhýba osobnému odberu.
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2010, 10:57)
Mohol by si mi napísať rozmery monitora výšku a šírku
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2010, 10:33)
Keď ho budete niekto brať tak dávajte pozor,lebo sa vyhýba osobnému odberu.
Ak môžem tak taktiež som mal dočinenia z jedným chalanom z Popradu, ktorí chcel výhradne posielať cez kuriersku službu DPD,balík došiel kurier vzal peniaze otočil sa a odišiel, skôr ako som ho stihol otvoriť a v krabici bol len časopis a plastová pet fľaša...dosť ma pri tom vyrobil o love...nechcem užívateľa očiernovať ale príliž veľa zhodných vecí...
imho stalo sa to na bazosi,nie tu
(Ps: Ak porušujem niečo, tak mi zmažte post, chcel som len pomôcť)
imho stalo sa to na bazosi,nie tu
(Ps: Ak porušujem niečo, tak mi zmažte post, chcel som len pomôcť)
-
skajlerko
Medium Star
výmena za menší konkrétne za samsung syncmaster710N + doplatok z mojej strany? mám záujem o väčší kúsok
-
Mikker
Light Expert
MARO.: Tak to teda, že si ma urazil!!! V Poprade nebývam sám. Ja nemám problém s osobným odberom, no som mimo SR, takže záujemcovia počkajte 5 mesiacov......... Vďaka za očiernenie, vidím, že na hojko.com niečo ponúkam poslednýkrát. XY vecí som predal na podobných fórach a nikdy som nemal zlé reporty.. Iba tu sa nájde MAGOR, ktorý napíše, že si majú na mňa dávať pozor, lebo sa vyhýbam osobnému odberu.. A ten MAGOR si zrejme neuvedomuje, že keď to posielam DPD alebo poštou, je tam stále spiatočná adresa, kde môže mňa, alebo mojich rodičov hocikto nájsť...
Ospravedlňujem sa sa tie možno trošku tvrdšie slová, ale uráža ma, keď ma niekto bezdôvodne očierňuje..
WINSY: A keď Ťa niekto odrbal, tak si to mal riešiť a nie sedieť na zadku a písať svoje skúsenosti a osočovať druhých.. Vždy sa to dá nejako riešiť. Cez políciu, osobnou návštevou, alebo hocijako inak.. Odniekiaľ si s ním predsa komunikoval (mobil, mail, ICQ).. Spiatočná adresa na balíku byť musela, pretože inak by sa to nedalo poslať.. Tak nabudúce poprosím trošku s rešpektom. A ešte jedna vec! TY MÁŠ obsah balíka skontrolovať pred kuriérom, aby si predišiel podobným udalostiam.. Takže to bola jedine TVOJA chyba, že si o tie peniaze prišiel. DPD, UPS a pod. firmy využívamtakmer denne, tak viem, ako predchádzať zaplateniu za časopisy v balíku..
MôŽETE LOCK, pretože po takto očiernenom príspevku už ťažko niekto ten monitor vezme..

Ospravedlňujem sa sa tie možno trošku tvrdšie slová, ale uráža ma, keď ma niekto bezdôvodne očierňuje..
WINSY: A keď Ťa niekto odrbal, tak si to mal riešiť a nie sedieť na zadku a písať svoje skúsenosti a osočovať druhých.. Vždy sa to dá nejako riešiť. Cez políciu, osobnou návštevou, alebo hocijako inak.. Odniekiaľ si s ním predsa komunikoval (mobil, mail, ICQ).. Spiatočná adresa na balíku byť musela, pretože inak by sa to nedalo poslať.. Tak nabudúce poprosím trošku s rešpektom. A ešte jedna vec! TY MÁŠ obsah balíka skontrolovať pred kuriérom, aby si predišiel podobným udalostiam.. Takže to bola jedine TVOJA chyba, že si o tie peniaze prišiel. DPD, UPS a pod. firmy využívamtakmer denne, tak viem, ako predchádzať zaplateniu za časopisy v balíku..
MôŽETE LOCK, pretože po takto očiernenom príspevku už ťažko niekto ten monitor vezme..
Nechcem zbytočne písať OT ale na moju SS kde som napísal, či mi to osobne nemôže predať tvoj kamoš si mi už neodpísal takže kde je problém ? 
Keď to kamoš môže poslať cez DPD tak osobne už asi nie čo ?
Keď to kamoš môže poslať cez DPD tak osobne už asi nie čo ?
Napísal som nevravím že si to ty ale že je veľa podobných vecí...
imho, bol som na polícii, tý majú záznam z bezpečnostnej kameri a zisťujú meno, nič sa neboj. Nenechal som to tak a ktomu kuriérovi ak chceš vedieť tak to bol presne ten chalan ktorí so mnou všetko riešil,lebo v kuriérskej službe DPD či ako sa to volá nemali žiadne záznamy o nejakom balíku pre mňa, ba v danný deň skoro ani v košiciach až na jeden aj to do okolia,takže spiatočná adresa tam pochopiteľne nebola kedže chalan mal odvahu prísť rovno pred oči...
neviem čo sa tu teraz rozkrikuješ o očiernenej osobe...ak chceš predať ten monitor predáš ho, ak nie tak nie...pošli ho a potom ti kupujúci pošle peniaze na účet, kde je problém ? Či tebe ľudia veriť majú ale ty im nie ?
imho, bol som na polícii, tý majú záznam z bezpečnostnej kameri a zisťujú meno, nič sa neboj. Nenechal som to tak a ktomu kuriérovi ak chceš vedieť tak to bol presne ten chalan ktorí so mnou všetko riešil,lebo v kuriérskej službe DPD či ako sa to volá nemali žiadne záznamy o nejakom balíku pre mňa, ba v danný deň skoro ani v košiciach až na jeden aj to do okolia,takže spiatočná adresa tam pochopiteľne nebola kedže chalan mal odvahu prísť rovno pred oči...
neviem čo sa tu teraz rozkrikuješ o očiernenej osobe...ak chceš predať ten monitor predáš ho, ak nie tak nie...pošli ho a potom ti kupujúci pošle peniaze na účet, kde je problém ? Či tebe ľudia veriť majú ale ty im nie ?
-
Mikker
Light Expert
WINSY: Však pošlem to a dotyčný zaplatí kuriérovi.. Či ako si to predstavujete? Aj v obchode najprv ochutnáš mlieko a až potom ho zaplatíš??? 
ponukam 40€
Nie v obchode mám záruku že je všetko funkčné s 2 ročnou zárukou a zárukou vrátenia penazí...Mikker napísal:WINSY: Však pošlem to a dotyčný zaplatí kuriérovi.. Či ako si to predstavujete? Aj v obchode najprv ochutnáš mlieko a až potom ho zaplatíš???
-
Mikker
Light Expert
45€ a zajtra to posielam..mmm273 napísal:ponukam 40€
-
skajlerko
Medium Star
ja to zoberiem za 45evri