Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
KubQo
Novice
Novice

Re: Mafia 2

Príspevok od používateľa KubQo »

deltoro napísal:a tych dlc-ciek je kolko vsetci pisu ze 5 ale videl som aj adidas a este nieco...
tie ostatne dlcka su len take co ti pridaju do hry zopar aut a dake oblecenie,nic viac
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Nikto nema ten problem ze je pod mestom a pada do nekonecna v DLC???
M@ster
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M@ster »

[!!! SPOILER !!!]

545 Screenshotu od [PC] Mafia II a vsechny DLC: http://picasaweb.google.com/gamescreenshots2009/MafiaII#

Prvnich 84 Screenshotu (pozdeji vice) od [PC] Mafia II - Jimmy's Vendetta: http://picasaweb.google.com/gamescreens ... ySVendetta#

Mafia II - [PC] Vegas Pack, Renegade Pack, Made Man Pack, War Hero Pack, Greaser Pack - HD - YouTube:

//autoeditácia príspevku (08 Sep 2010, 6:35)
Markoff napísal:Nikto nema ten problem ze je pod mestom a pada do nekonecna v DLC???
Nasel jsem tohle http://xlurl.de/1qVk9P
a ten clovek rika (v nemcine) ze deinstaloval celou mafi II ....instaloval Mafii 2 a DLC a potom uz mu to nedelalo...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Neviem či to sem už niekto dával, ale tu je fakt kvalitne opísaná Mafia, ma to zaujalo až som to musel celé prečítať. Píšu ale pravdu.

http://www.hrej.cz/clanky/mafia-ii-sliby-chyby-3270/
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

ta jimmiho vendeta to je taka nuda :shock:

Mi to pripada ako nahrada za extremni jizdu.

Keby to malo neaky dej.Ale chodim po meste a berem misie
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

http://www.hrej.cz/clanky/mafia-ii-sliby-chyby-3270/
V prvním díle bylo objevování stále ničivějších typů řešeno sympatickou kličkou v podobě postavy Vincenza – dvorního zbrojaře Dona Salieriho, který vám vždy před misí přidělil určitý typ zbraně. S přibývajícím počtem misí jste se propracovali přes baseballovou pálku a obyčejnou pistoli k upilované brokovnici a kulometu Thompson. Zde ale máte prakticky vše odemčené od začátku. Přitom původně se počítalo s jakýmsi zbrojním pasem, který by použití zbraní limitoval. Nemuselo by se navíc ani jednat o hratelnou část – stačilo by několik vysvětlujících animací a nikdo by nemohl říci jediného slova. Stejně tak to, že Vito může po kapsách nosit naprosto libovolný počet pušek a brokovnic, mělo být původně omezeno na jednu hlavní zbraň a jednu sekundární. Počítalo se také s tím, že zbraně se budou sem tam zasekávat. Jenže realita je jaksi jiná…
Do kedy to budete prirovnávať prvému dielu? Sami vidíte že je to úplne iná hra. Prvý diel je epický. ok. No a čo teraz? Budeme plakať nad čím?

Že autori nám dali do rúk hneď od začiatku všetky zbrane? A to je chyba? :lol:
Môže niekto za to že v prvom diely sa zbrane "objavovali" rok po roku a v druhom diely sme v dobe kde už všetky tie zbrane k dispozícií boli? To mali protivníci strielať z gumapušky lebo my máme len vľašku od červeného vína? A keby sme náhodou niekde našli brokovnicu a chceli by sme ju zobrať tak by sme dostali hlásenie "túto zbraň ešte nemôžeš vziať" prípadne by pri tej zbrani nemola vôbec žiadna interakcia. Toto by bolo dobré? Spôsobov je mnoho, ako by sa to dalo urobiť aj tak, aby to bolo ako v prvom diely. ALe who cares? Prišiel som z vojny, dokážem tie zbrane obsluhovať tak čo sa pozastavovať nad tým že mafiáni majú arzenál v skutku veľký.
To že môžem mať v kabáte každú zbraň ktorú na zemi nájdem je trošku divné, ale tiež mi to na pocitu z príbehu, hrateľnosti či celkovému dojmu neškodí. Proste nemusím vždy pribehnúť k mrtvole keď som už tie 2 zbrane vystrieľal, vytiahnem si z riti Thompson a strieľam ďalej. No hrozné niečo, že?
Zasekávanie zbraní? Ah a toto je už len čo za kktinu... Myslím že vo Far Cry 2 bolo. A jediná realita čo v tom bola bola tá, že som si znudene oprel hlavu a držal, prípade stláčal R kým sa zbraň "neodsekne" zývajúc s myšlienkami "ah omg, zas?" Totálna zbytočnosť. Bez tak by to bolo naskriptované, nejaké percento náhodnosti. No úžasné niečo že? Nemalo by to dopad na vôbec nič. Skôr by to hre uškodilo...

I vydělávání peněz je řešeno dost krkolomně. Nejvyšší částky získáváte pochopitelně za úspěšně splněné mise. V jedné z těch počátečních ale náhle zjistíte, že vám to nestačí a je třeba si někde přilepšit. Ve hrách typu GTA či Red Dead Redemption byste v takové situaci strávili dobrou hodinu sháněním peněz po drobných částkách od různých lidí za různé služby. Anebo byste si mohli sednout do taxíku a vydělat si nějaké ty dolary poctivou prací. Ne, Mafia II není Grand Theft Auto (i když ji k němu minimálně Martin Zavřel z 2K Czech několikrát při nejrůznějších příležitostech přirovnal), ale je až trestuhodné, jak se autoři vykašlali na to, co jim poskytovalo samotné město za možnosti, a odbyli takovou situaci jednou postranní misí, která vlastně postranní ani není, protože ji zkrátka splnit musíte. Navíc, za co vlastně peníze utrácet? I v okamžiku, kdy hrajete nikoliv na efektivitu, ale na efektnost, máte při sobě po celou dobu spoustu peněz, které jsou pouhým číslem s nulovým reálným využitím. Ano, můžete si jít koupit oblek. Ale pokud nejste vyloženě módní maniaci, tak vám ten jediný, navíc zakoupený v rámci příběhové mise, vydrží až do konce. Stejně tak ony zbraně – můžete zajít za obchodníkem a nakoupit si zásoby pro malou armádu. Jenže proč? Nábojů je vždycky dostatek, v misích jich pokaždé seberete řádově třikrát více, než kolik jich vystřílíte, takže i tato možnost odpadá. Vylepšování auta tak zůstává jedinou rozumnou investicí, ovšem to je zase z až příliš levného kraje, takže ani zde svou peněženku nevyluxujete. Kupování nemovitostí tu není, kupování aut tu není. Tak trochu se zdá, aniž bych chtěl autorům příliš sahat do svědomí, že se právě na ukazatel peněz tak trochu zapomnělo při osekávání „nepotřebných“ prvků.
Vďaka 2K že ste z toho GTA neurobili. V ďalšom diely GTA sa budete musieť so svojou postavou ísť vysrať. Musíte ho nejakou minihrou nakŕmiť a ďalšou minihrou vliezť do postele. Toto by bolo fajn aj v mafii že?
Mohol by mi niekto povedať čo by ste si chceli v meste kupovať?
Alebo vaše nápady ako peniaze "utrácet"? Je sranda že vás serie herná doba, ale vôbec vás neserie takéto umelé zśikavanie hracej doby? že potrebujem pre niekoho 20 000 dolárov, tak jasné jasné, sadnem do taxíku a po 100 dolároch by sa tá hracia doba navýšila, to áno. Alebo budem chodiť po ulici a okrádať ľudí ako taký žobrák že? Zaujímalo by ma kde sa v Mafii 1, keď sa už z toho porovnávania idú dosrať, bolo možné vykrádať banky /nepočítam misiu/ či koho bavilo viac ako 30 minút sedieť v taxíku a zarábať poctivo. Prípadne kto sa k tej poctivej práci taxikára vrátil. Ja rozhodne nie. Vôbec ma to nevzrušovalo. Bolo to fajn, bolo to nové a stačilo mi.
Jistě mnoho z vás zarazilo, že schéma většiny misí je prakticky stejné. Ráno vstanete, někdo vám něco řekne/zavolá, vy jedete někam, tam zastřelíte pár lidí/donesete něco někomu a zase šup zpátky do postele. No tedy pardon, na vývoji her jsem se nikdy nepodílel, ale skutečně by byl až takový problém toto schéma v několika případech porušit a místo doma v posteli skončit, nevím, třeba někde na ulici? Dokonce by se kvůli tomu ani nemusela násilnit autory tak oblíbená uzavřenost celého herního prostředí. Prostě by se přidal jeden loading navíc. Spousta hráčů také nadává na uzavření celého příběhu. Je veřejným tajemstvím, že původně mělo být konců několik, ale z různých důvodů (zejména časových a kvalitativních) byl do hry zařazen pouze ten nejlepší. Zde asi není třeba nikomu nic zazlívat. Pokud totiž ony ostatní konce byly horší, než tento, tak skutečně asi nebylo o co stát…

Nejeden recenzent (včetně našeho Lukáše Grygara na Hrej) se ve svém článku zmiňoval o nulové možnosti ovlivnit, když už ne další směřování příběhu, tak alespoň chování hlavní postavy v té které situaci. Ano, dá se to omluvit uzavřeností celého vyprávění, které, stejně jako u filmů, zkrátka nemělo být „rušeno“ hráčovou interakcí, ale minimálně některé situace (bohužel kvůli spoilerům nemůžeme být konkrétní) přímo volají po „další dialogové možnosti,“ doprovázené alespoň odlišnou animovanou sekvencí. Klikat ale můžete, jak chcete, příběh stejně vždy zůstane stejný. Ne ovšem tak stejný, jako v původním návrhu. Také se vám zdálo, že v některých částech se pospíchá mnohdy až zbytečně kupředu a některé postavy například nejsou dostatečně představeny, natož pak jejich motivace? Exemplárním příkladem může být hned samotný začátek hry. První kapitola se odehrává na Sicílii v průběhu druhé světové války. Ale původně mělo být misí z tohoto prostředí daleko více. Během nich jsme se měli jak seznámit s hlavní postavou, tak s osobnosti Dona Cala – toho prošedivělého chlapíka v tanku s megafonem v ruce. Jenže realita je taková, že se nejdřív díváte na pěknou animovanou sekvenci, pak chvilku střílíte a najednou je konec. A takových příběhových škrtů bylo ve hře bohužel mnohem více.
A na nočné misie po lístky na palivo či zakopávanie mrtvoly, atď... sú kde? Mám taký pocit že tento chalan vidí len chyby. Nebolo by lepšie keby sme nespali vôbec? Prípadne ideálne by asi bolo keby som po každej misii mohol mať voľno pre seba a ísť sa opiť do aru, prípadne ísť priať ďalšiu misiu /ktorá by nebola linkovaná s hlavným príbehom/, prípadne ísť poondiť nejaké ludry a prípadne len tak jazdiť po meste, až do kým by Joe nevstal aby sme mohli v príbehu pokračovať, že? No ale to že som nevyspatý a idem rovno do akcie, tak tu už realita nechýba, načo...

Zasahovanie do deju, vlastné rozhodovanie? No neviem ako vám ale mne bolo do začiatku jasné že RPG si zahrám niekedy inokedy. Teraz by som chcel byť mafián, jazdiť na dobových autách s dobovým hudobným doprovodom v dobovom meste, chcem ísť zamordovať nejakých ľudí, zasmiať sa na dialógoch ktoré vývojári pripravili, pozrieť sa na vymakané filmové sekvencie a povedať, NAJS! Ehm. Presne toto mi Mafia 2 poskytla. Plus ešte stále môžem hru hrať, pretože mám možnosť achievementov, zbieranie vecí a v neposlednom rade, prežiť Vitov príbeh znovu.
Pochopitelně se nabízí otázka, zda je to vůbec správné, že se zabýváme něčím, co ve hře není, ačkoliv se s tím původně počítalo. Autoři hru zkrátka vydali takovou, jaká je a kdyby ji chtěli vydat jinou, tak by to prostě udělali. Ani náhodou se nejedná o snahu jakkoliv záměrně a levně házet špínu na druhou Mafii. Samozřejmě se jedná o parádní hru, se kterou si užijete velký počet hodin kvalitní zábavy. Jenom jsme se zkrátka pokusili upozornit na všechny ty nesplněné sliby, kterými nás autoři krmili po několik let. Je navíc pravděpodobné, že pár prvků, které byly v tomto článku zmíněny, se nakonec ve hře objeví. Ať už díky šikovným hackerům, kteří v adresáři se hrou objeví další nevyužité soubory, anebo prostřednictvím placených stahovatelných obsahů. To už je ale téma pro úplně jiný článek.
Aha. No super. Takže na záver asi len toľko, že autori nám mohli povedať aj veľké hovno. Proste by s hrou prišli. A ako sa tak pozerám na všetky tieto recenzie, tak si myslím že by to bol správny krok a prajem nám všetkým, aby sme sa takýchto krokov pri tvorbe ďalších hier dočkali. Aby sme potom nemali priblblé reči bez kúsku úcty k práci ktorú nám vývojári venovali.
Chápem že je to pre niekoho sklamanie, že niekto si povie 2K nedrží to čo sľúbili. Ale kde je písané že to čo "sľúbili" do projektu natlačia aj na priek všetkým ťažkostiam ktoré môžu vývoj hry sprevádzať. Veď čoby. Chlapčekom sme to sľúbili, tak poďme do toho vraziť ešte viac peňazí nech si to už konečne po toľkých rokoch môžu všetci plnohodnotne stiahnuť. že ano?
Ako som už spomínal. Neviem ako ostatní, ale ja a očividne aj 2K si uvedomuje, že dnes sa z hován a sľubov prežiť nedá.

Úplne zlý článok...
me
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa me »

da sa nieko ukladat volna jizda
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

lekoklatik napísal: Mám taký pocit že tento chalan vidí len chyby
Co tedy v druhé Mafii „chybí?“
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Však Mafia 2 má určite viac chýb ako kladov, takže tak. Ja som si ju zahral prešiel a odinštaloval, nijak ma hra neburcovala aby som si kúpil originálku. Toto je ale môj názor.
duboo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa duboo »

mafia II bola super hra a ten clanok je az moc kriticky ale v par veciach sa z autorom ztotoznujem a tvoja reakcia na ten clanok bola tez jednostranna 8)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Priliš vela ludia od tej hry očakavali a tak to aj dopadlo..
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

lekoklatik: tak ale musis uznat ze to je osekane. Ok sprchovat sa a blbosti netreba, ale povec mi naco robili tecucu vodum splachovaci zachod zhasinajuce svetla, ked nemali spravene misie, teda mali ale ich vysktrli, naco sa sr*li z hajzlom.
Dalej. nejde oto ze tam chyba nwm co nakupovanie ale povedali ze tam bude, tak tam malo byt. Budovi tam nato su aj v kode to je len to nefunguje, naco to potom vytrubovali ked to nefunguje.
Dalej. Vedlajsie misie. To su tie co su v Jimmyho Vendete, keby boli v mafii, tak spozname viac tie postavi aj mesto. Takto je to len dalsia blbost. A Mafia sa uz velmi chce podobat GTA. A ak nejaka mafia 3 bude. Tak to bude nieco ako toto DLC. Cize Fail.
Misia s mrtvolov toto ej asi moja najoblubenejsia, tato bola spravena uplne best. A bola uz uplne prvom trailery mafie 2. Ale prevladalo tam viac - a viac onicom misii ako tych dobrych. A najhorsie bol oto ze sme tie postavy vobec nespoznali. Aj ked Vito, zbil toho chlapa co narazil tej stetke auto, ona povedala ze sa ma uno zastavit nakavu ci veceru ci co. A odvtedy sme onej nepoculi :D pritom na jednom sreene stoja spolu pred dverami, cize nieco tam urcite malo byt. Ale uz to je jedno 2K ci T2 ci co to je, chceli len poriadne vyondit co sa dalo. Rozsekali to do 20 DLC, nech sa im aspon cast nakladov vrati.
KubQo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa KubQo »

Mafia bol velky hit a 2jku robili 7 rokov myslim,preto ludia ocakavali nieco velke od 2jky,a myslim si ze keby nenapisali co vsetko sa tam bude dat robit a neda sa tam robit tak by bolo ovela menej kritikov ako je a viacej by ich bolo spokojnych s tym co tam je lebo by nevedeli co vsetko tam malo byt :D :D Oplati si ju zahrat,ale po prejdeni uz len odinstalovat,nie ako Mafiu 1 ktoru niektory ludia aj 7 krat presli :P
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

lekoklatik napísal: Do kedy to budete prirovnávať prvému dielu? Sami vidíte že je to úplne iná hra. Prvý diel je epický. ok. No a čo teraz? Budeme plakať nad čím?
Dokedy? Čo je to preboha za otázku? Hra sa volá Mafia 2 tak sa to porovnáva s jednotkou ako x-ďalších hier. Pochopil by som celý tvoj komentár keby si nehral slávneho predchodcu... inak :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ba-Yo: To že v hre nie je to čo autor popísal počas vývoja hry, sa v žiadom prípade nedá považovať za CHYBU. Má sa hodnotiť celok, nie kecy okolo vydávania hry. Hra je vonku, je aká je, tak si treba poriadne zresetovať hlavu od všetkých sračiek ktoré 2K pred tým nakládli a naštartovať novú vlnu venovanú len 2K a ich novej hre.
Či narážaš na pravopis? :P

duboo: Chyby hry som už písal, nevidím dôvod prečo by som mal o tom písať znovu. Vytkol som hre všetko čo by som ja odstránil, ale nemusím o tom písať každý deň. Raz a stačilo. Bránim ju preto, lebo je to kvalitná nástupca legendy a všetka česť že to vôbec dokončili, hlavne na priek terajšej úbohej kritike od ľudí, ktorí majú na jednom monitore zapnutú M1 a na druhom M2 v tom istom čase, popri písaní recenzie...

Pascalwb: No ale povedz mi, prekáže ti že môžeš pustiť vodu, zapnúť svetlo, spláchnuť záchod či otvoriť okno? Nie. Ani vývojárom to asi neprekážalo. Veľa času nad tým rozhodne tráviť nemuseli. Nevidím dôvod prečo.
To že niečo sľubili a "nedodržali" je už iná rozprávka. Ale prečo sa mám pozastavovať nad takými, úplne vážne, pi*****. Veď vy si tú hru ničíte sami. Zložte si tie kritické okuliare a užite si hranie.
To že hráčom neposkytli celý príbeh v jednej hre a vás všetkých to nenormálne serie by som chápal jedine vtedy, keby sa tvorcom podarilo hru zabezpečiť tak, že by každá pirátska verzia bola jeden veľký fake, nakoľko by sa nedala prelomiť. Takto je to pre vás len ďalších 30 mín DL plus inštalácia. No hrozné, že? (česť výnimkám). Už som to písal, 2K si žiaľ až veľmi dobre uvedomujú, že svojich zamestnancov treba aj vyplácať. Z prívetivej kritiky neprežijú, nakoľko aj po prečítaní kritiky a zarámovaniu epickej známky 11/10 by si tú hrú kúpilo menej ľudí, ako stiahlo a to už nespomínam ani to, že nám umožnili zahrať si hru pred jej vydaním ako demo (ktoré hackery tiež pekne rozsračkovali). Aj na priek tomu sa hra nekupuje, ale ťahá.
Ktorý z tvorcov M2 prirovnáva hru k GTA? Podľa mňa fail. GTA 4 fail. Kým sa dostaneš k hlavnej linke GTA, popri hraní tých "vedľajších" (ktoré bez tak musíš splniť) misií aj zabudneš o čo v hre ide. (môj prípad, dôvod prečo som hru nehral viac ako pár hodín). Ale jasné jasné. Hra má 10-15 hodín hracieho času. Jupi jej, keď 9 hodín je umelých.

Anem: A čo tým chceš akože povedať? M1 je 7-8 rokov stará hra z úplne inej doby od takmer úpne iných ľudí. Keď rožky stáli 50 halierov, nie 10 centov. A ja neviem čo všetko ti mám k tomu ešte napísať. Ale vieš čo? Mne je to jedno. kľudne si kaz dojem z hry spomínaním na, samozrejme uznávam, epický prvý diel.

//autoeditácia príspevku (08 Sep 2010, 23:14)
Lama napísal: Keby to malo neaky dej.Ale chodim po meste a berem misie
Veď to ste chceli nie? Vedľajšie misie... Ani toto sa nepáči?
M@ster
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Ba-Yo: To že v hre nie je to čo autor popísal počas vývoja hry, sa v žiadom prípade nedá považovať za CHYBU. Má sa hodnotiť celok, nie kecy okolo vydávania hry. Hra je vonku, je aká je, tak si treba poriadne zresetovať hlavu od všetkých sračiek ktoré 2K pred tým nakládli a naštartovať novú vlnu venovanú len 2K a ich novej hre.
Či narážaš na pravopis? :P

duboo: Chyby hry som už písal, nevidím dôvod prečo by som mal o tom písať znovu. Vytkol som hre všetko čo by som ja odstránil, ale nemusím o tom písať každý deň. Raz a stačilo. Bránim ju preto, lebo je to kvalitná nástupca legendy a všetka česť že to vôbec dokončili, hlavne na priek terajšej úbohej kritike od ľudí, ktorí majú na jednom monitore zapnutú M1 a na druhom M2 v tom istom čase, popri písaní recenzie...

Pascalwb: No ale povedz mi, prekáže ti že môžeš pustiť vodu, zapnúť svetlo, spláchnuť záchod či otvoriť okno? Nie. Ani vývojárom to asi neprekážalo. Veľa času nad tým rozhodne tráviť nemuseli. Nevidím dôvod prečo.
To že niečo sľubili a "nedodržali" je už iná rozprávka. Ale prečo sa mám pozastavovať nad takými, úplne vážne, pi*****. Veď vy si tú hru ničíte sami. Zložte si tie kritické okuliare a užite si hranie.
To že hráčom neposkytli celý príbeh v jednej hre a vás všetkých to nenormálne serie by som chápal jedine vtedy, keby sa tvorcom podarilo hru zabezpečiť tak, že by každá pirátska verzia bola jeden veľký fake, nakoľko by sa nedala prelomiť. Takto je to pre vás len ďalších 30 mín DL plus inštalácia. No hrozné, že? (česť výnimkám). Už som to písal, 2K si žiaľ až veľmi dobre uvedomujú, že svojich zamestnancov treba aj vyplácať. Z prívetivej kritiky neprežijú, nakoľko aj po prečítaní kritiky a zarámovaniu epickej známky 11/10 by si tú hrú kúpilo menej ľudí, ako stiahlo a to už nespomínam ani to, že nám umožnili zahrať si hru pred jej vydaním ako demo (ktoré hackery tiež pekne rozsračkovali). Aj na priek tomu sa hra nekupuje, ale ťahá.
Ktorý z tvorcov M2 prirovnáva hru k GTA? Podľa mňa fail. GTA 4 fail. Kým sa dostaneš k hlavnej linke GTA, popri hraní tých "vedľajších" (ktoré bez tak musíš splniť) misií aj zabudneš o čo v hre ide. (môj prípad, dôvod prečo som hru nehral viac ako pár hodín). Ale jasné jasné. Hra má 10-15 hodín hracieho času. Jupi jej, keď 9 hodín je umelých.

Anem: A čo tým chceš akože povedať? M1 je 7-8 rokov stará hra z úplne inej doby od takmer úpne iných ľudí. Keď rožky stáli 50 halierov, nie 10 centov. A ja neviem čo všetko ti mám k tomu ešte napísať. Ale vieš čo? Mne je to jedno. kľudne si kaz dojem z hry spomínaním na, samozrejme uznávam, epický prvý diel.

//autoeditácia príspevku (08 Sep 2010, 23:14)
Veď to ste chceli nie? Vedľajšie misie... Ani toto sa nepáči?
Me moc ne je tam moc bugu a clovek musi nekere mise hrat vicekrat aby se vubec dostal dal....ted trcim asi v 26 misi a je tak zabugovana ze nemuzu hrat dal... Myslim mise od JV. (DLC)
matonem
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matonem »

Prepačte ak spamujem, ale nechce sa mi to tu celé prezerať... dá sa niekde stiahnuť samostatný CZ Dabing do hry ?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Je rozdiel behat po meste a robit vedlajsie misie s nejakym plesatym chlapikom, ktory vobec nic nema s Mafiou, a hrat ich popri, Hlavnej hre s Vitom, a zadaval by ich Dereck alebo niekto. Ale uz je to jedno, chceli sa nabalit, a pochybujem ze sa im ten vyvoj vrati. Ale proste tu hlavnu cast Mafie 2 co je pribeh uplne pokazili, a je tam tolko nezrovnalosti ze to kazi dojem.

Ale mafia sa naozaj zacina podobat GTA. ak bude m3 tak to bude urcite klon GTA. Ale proste je to jedno co stym spravili spravili a mi to nevyriesime.
M@ster
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

lekoklatik napísal: No ale povedz mi, prekáže ti že môžeš pustiť vodu, zapnúť svetlo, spláchnuť záchod či otvoriť okno? Nie. Ani vývojárom to asi neprekážalo. Veľa času nad tým rozhodne tráviť nemuseli. Nevidím dôvod prečo.
Mne osobne to prekáža, prečo? Lebo mi je to nanič. Načo mi je otvorenie okna keď nemôžem použiť v byte zbraň? Načo mi je pustiť vodu keď to nemá žiadny efekt? Namiesto týchto kravín tam mohli dať taxi službu a aspoň by si spoznal časti mesta podla toho kam by si musel pasažiera odviesť resp. kam by ťa musel odviesť taxikár keď si pasažier.
lekoklatik napísal: To že niečo sľubili a "nedodržali" je už iná rozprávka. Ale prečo sa mám pozastavovať nad takými, úplne vážne, pi*****. Veď vy si tú hru ničíte sami. Zložte si tie kritické okuliare a užite si hranie.
Ako si ju mám užívať? Za 3 dni to má prejdené aj impotent a čo potom? Čo mám sakra robiť v meste? (A to tam ešte museli odomknúť voľnú jazdu na ktorú všetci čakali po prejdení hry a ona nikde..) Vedľajšie misie nie sú... Ja neviem ale to že by Bruski povedal nech mu donesiem to a to auto mi nepripadá ťažké. Veď hra nie je že nepredbehla predchodcu ona sa ani trochu nechytila úrovni svojho predchodcu. Vieš ako mi príde Mafia 2? Ako keby mali na stole Mafiu 1... 8rokov sa paprali s grafikou a polovicu hry vymazali (voľná jazda, tramvaj, nadzemka, strieľanie z auta....)
Napísať odpoveď